Casualplay S4 Reverse

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3805
28.6.12 15:56

@Janča1212 Ahoj Jani, tak vy taky přemýšlíte nad CP? :D Ten reverse je teda fakt šíleně úzkej. Já ho okukovala v obchodě - na první pohled docela ušel, ale jak už někdo psal, vypadá spíš jak autosedačka než sporťák, ten obyč S4 je mnohem větší, i když má prej oproti jinejm sporťákům dost krátkou zádovou opěrku, ale kamarádky, co ho mají, tak si nestěžovaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.12 17:56
@Evulka33 píše:
@Janča1212 Ahoj Jani, tak vy taky přemýšlíte nad CP? :D Ten reverse je teda fakt šíleně úzkej. Já ho okukovala v obchodě - na první pohled docela ušel, ale jak už někdo psal, vypadá spíš jak autosedačka než sporťák, ten obyč S4 je mnohem větší, i když má prej oproti jinejm sporťákům dost krátkou zádovou opěrku, ale kamarádky, co ho mají, tak si nestěžovaly :nevim:

Jééééééé Ahojky :D
No, přemýšlím nad sporťákama všeobecně! Mi doma máme HERMES. Což je přesná napodobenina casualu, jen má na stříšce reflexní pásky a jinou barvu pružin. Jinak rozměrově a jinak úúúúúúúplně to samé!! Vozila jsem v něm Kubíka rok a půl a už je hotovej. Vyšisovanej, flekatej, jak jsem ho prala…Úplně bych se styděla v něm vozit dítko. No a tak už teď přemýšlím, jaký sporťáček pořídit…Strašně bych chtěla s otočným sezením. Ale ta šířka je děsná! Nejdu do něho. Jinak jsem s tím naším byla max spokojená, až na to, že se mi zdá kraťoučké ležení. Je prostě krátký :-( Takže zvažuju varianty. Na fotce je náš hermes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
@Evulka33 píše:
@Janča1212 Ahoj Jani, tak vy taky přemýšlíte nad CP? :D Ten reverse je teda fakt šíleně úzkej. Já ho okukovala v obchodě - na první pohled docela ušel, ale jak už někdo psal, vypadá spíš jak autosedačka než sporťák, ten obyč S4 je mnohem větší, i když má prej oproti jinejm sporťákům dost krátkou zádovou opěrku, ale kamarádky, co ho mají, tak si nestěžovaly :nevim:

No, přemýšlím nad sporťákama všeobecně! Mi doma máme HERMES. Což je přesná napodobenina casualu, jen má na stříšce reflexní pásky a jinou barvu pružin. Jinak rozměrově a jinak úúúúúúúplně to samé!! Vozila jsem v něm Kubíka rok a půl a už je hotovej. Vyšisovanej, flekatej, jak jsem ho prala…Úplně bych se styděla v něm vozit dítko. No a tak už teď přemýšlím, jaký sporťáček pořídit…Strašně bych chtěla s otočným sezením. Ale ta šířka je děsná! Nejdu do něho. Jinak jsem s tím naším byla max spokojená, až na to, že se mi zdá kraťoučké ležení. Je prostě krátký :-( Takže zvažuju varianty. Na fotce je náš hermes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
@Evulka33 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.12 17:57

Ještě ta fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
28.6.12 19:00

@Janča1212 Ty vado, nojo je úplne stejnej 8o to jsem netušila, že vůbec existuje…a k čemu je dobry to sezení proti směru jízdy? moje segra ma otocnej sportak a otočila ho za celej rok jen jednou, kdyz malá rvala jak tur a segra zkoušela všechno mozny, jen aby ji uklidnila…otočení pomohlo, ale bylo to jen jednou…pak vždycky rvala, že nevidí poradne ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.12 21:06
@Evulka33 píše:
@Janča1212 Ty vado, nojo je úplne stejnej 8o to jsem netušila, že vůbec existuje…a k čemu je dobry to sezení proti směru jízdy? moje segra ma otocnej sportak a otočila ho za celej rok jen jednou, kdyz malá rvala jak tur a segra zkoušela všechno mozny, jen aby ji uklidnila…otočení pomohlo, ale bylo to jen jednou…pak vždycky rvala, že nevidí poradne ven :mrgreen:
no, tak napriklad tehdy, kdyz je venku hnusne, treba mrzne a funi vitr…otocis ditko a je v pohode. Nebo kdyz zacinas ve sportaku a das malymu treba piskotek- vidis, jestli se nedusi. Napr. muj Kubik brecel kdyz na me nevidel. Zpocatku jsme jezdili ve sportaku od hlubokeho, kde to otocit slo. Proste rval jak me nevidel. Pro me je to takove neosobni, kdyz mluvim na mimo, ktere nevidim a ono nevidi me :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.6.12 21:07
@Evulka33 píše:
@Janča1212 Ty vado, nojo je úplne stejnej 8o to jsem netušila, že vůbec existuje…a k čemu je dobry to sezení proti směru jízdy? moje segra ma otocnej sportak a otočila ho za celej rok jen jednou, kdyz malá rvala jak tur a segra zkoušela všechno mozny, jen aby ji uklidnila…otočení pomohlo, ale bylo to jen jednou…pak vždycky rvala, že nevidí poradne ven :mrgreen:
no, tak napriklad tehdy, kdyz je venku hnusne, treba mrzne a funi vitr…otocis ditko a je v pohode. Nebo kdyz zacinas ve sportaku a das malymu treba piskotek- vidis, jestli se nedusi. Napr. muj Kubik brecel kdyz na me nevidel. Zpocatku jsme jezdili ve sportaku od hlubokeho, kde to otocit slo. Proste rval jak me nevidel. Pro me je to takove neosobni, kdyz mluvim na mimo, ktere nevidim a ono nevidi me :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.12 22:04

casualplay reverse

Jiz 8 mesicu pouzivam casualplay reverse, tedy do 6 mesicu maleho jsem byla s kocarem v celku spokojena, hlavne s autosedackou- polohovatelna :) ta je fajn, ale uz 2 mesice pouzivam sportak a muj maly je dost velky a bohuzel ted uz se tam sotva vejde a to je leto a ma na sobe jen bodicka a tak celkove lehke obleceni a uz je tam narvanej. A kdyz se ochladi, dam tam lehky jarni fusak a ten se tam nehne, jsem strasne zklamana za ty nechutny penize :cert: takze ted samozrejme resim jiny kocar a az se toho casualu zbavim budu rada :evil: nechci ani domyslet, jak by tam byl narvany v zime, s fusakem a to uz mu bude neco pres rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
30.6.12 10:33
@vrane píše:
Jiz 8 mesicu pouzivam casualplay reverse, tedy do 6 mesicu maleho jsem byla s kocarem v celku spokojena, hlavne s autosedackou- polohovatelna :) ta je fajn, ale uz 2 mesice pouzivam sportak a muj maly je dost velky a bohuzel ted uz se tam sotva vejde a to je leto a ma na sobe jen bodicka a tak celkove lehke obleceni a uz je tam narvanej. A kdyz se ochladi, dam tam lehky jarni fusak a ten se tam nehne, jsem strasne zklamana za ty nechutny penize :cert: takze ted samozrejme resim jiny kocar a az se toho casualu zbavim budu rada :evil: nechci ani domyslet, jak by tam byl narvany v zime, s fusakem a to uz mu bude neco pres rok…

:-( To je hrozné! Doufám, že brzo prodáš a koupíš něco, s čím budeš spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamate22
11.9.12 20:15

Ahoj maminky,
to mě normálně překvapujete.
Já mám CP Vintage. Nemůžu si na něj stěžovat, ale protože je to starý typ a kdybych chtěla koupit nová kolečka vyjde to docela draho, takže to nemá cenu. Přemýšlela jsem nad CP S4 nebo S6.Malýmu je tedka 9 měsíců. Podle toho co píšete CP S4 je naprosto na prd. Jsem z Prahy. Tak sem si myslela, že opatřím novější typ a ten starý - nemá totiž výsuvnou rukojeť pošlu dál.

• Citovat
  • Upravit
16
24.9.12 14:09

Reserve je malý..klasická S4 je daleko prostornější holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.10.12 10:49
@jamate22 píše:
Ahoj maminky,
to mě normálně překvapujete.
Já mám CP Vintage. Nemůžu si na něj stěžovat, ale protože je to starý typ a kdybych chtěla koupit nová kolečka vyjde to docela draho, takže to nemá cenu. Přemýšlela jsem nad CP S4 nebo S6.Malýmu je tedka 9 měsíců. Podle toho co píšete CP S4 je naprosto na prd. Jsem z Prahy. Tak sem si myslela, že opatřím novější typ a ten starý - nemá totiž výsuvnou rukojeť pošlu dál.

já myslím, že je to právě tím, že je to starší typ, že si nemůžeš stěžovat.. :)

místo vintage se teď vyrábí avant: http://www.malvik.cz/…alplay-Avant
vypadá moc dobře, papírově, ale asi bude taky malý.. já viděla jen tu drahotu Kudu..
jinak S4 REverse je nejužší, co jsem kdy viděla.. :roll:
S4 nebo S6 jdou, ty jsou široké.. jen mají krátké zádovky, ale toostatně všechny casualy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.10.12 13:02

Jojo, revers je opravdu uzoucky, a to i kudu, to same, bych rekla, kdyz jsem ho videla v odchodu, a opravdu drahy :( vypadaji krasne, ale jsou neprakticke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí