Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, mám problém. Před Vánoci jsem kupovala synovci v Táboře v hráčkárně HM studio takovou cedulku se jménem třeba na dveře do pokojíčku. Koupil se jenom rámeček a do toho se vsadily písmenka a složilo se jméno, rámečky byly různě veliký podle délky jména, písmenka byly buď modrý nebo růžový, zda je to pro kluka nebo pro holku. No a kde je problém, teď se synovci narodil bráška a já jdu najisto minulý týden pro cedulku a oni už to nevedou a já to fakt nutně potřebuju a nikde jinde to nemaji, neviděli jste to někdo někde? Díky
@Šárka1989 na netu - google, nákupy, písmenka - jména, seženeš cokoliv si budeš přát.
@martina.se No jo, na netu je toho mraky ale ne úplně to samý, chci aby to bylo stejný ![]()
Mají to třeba i v knížkách u Dobrovského, jestli někde máte.
@Šárka1989 A jak to vypadalo? Bylo takový to 3D? Nebo něco jiného?
@Fima ne tohle není ono, rámeček byl dřevěnej jednobarevnej a písmenka byly natištěny na tvrdém kartonovém papíře obdélníček asi 1*5cm
@Šárka1989 Tak to netuším.
Třeba někdo bude vědět, to asi neznám.
@Dino píše:
U nás to mají v papírnictví - přímo toto od Albihttp://www.albi.cz/…ako-obrazek/
a tohle presne jsem i videla v tom luxoru ![]()
@Šárka1989 Nečetla jsem celou diskuzi, ale prodávají to běžně v prodejnách Albi.