Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, stříháte cedulky na hračkách? nelíbí se mi tam ty bůhví čím natisklé údaje, nevím jestli i tohle podléhá kontrole. Ale taky pokud se to ustříhne, tak se to většinou třepí…
cedulky nechavam, kupujeme prevazne znackove hracky (Chicco, FisherPrice, TafToys, Sassy a Lamaze) kvuli tomu, ze vydrzi v pohode i tri deti a hlavne mam jakz takz zaruku, ze snad jsou bezpecne (i kdyz jsou vyrobene v Cine).
A napriklad u plysaku z Ikea jsou ty jejich dlouhe cedulky velmi u deti oblibene…
Ahoj, nestriham, je to nejoblibenejsi cast hracky… Text je i po dlouholetem ozizlavani citelny, takze se snad slinami ta barva nevymyva…
Taky netříhám, ze stejnýho důvodu jako Hanka1, teda nestříhala jsem, teď už si s tím Sára nehraje
a kupovala jsem též jenom kvalitní, žádní stánkaři ![]()
nestriham, pokud ji ustrihnes, tak ditko prijde o to nejlepsi (resp. pro nej nejzajimavejsi), co na hracce je
.
Jen souhlasím - hračka bez cedulky je u nás nezajímavá, malá na usínání má plyšáka s dlouhou cedulkou a usne tím, že si hraje s tou cedulkou ![]()
Ahoj,
přidávám se k holkám, nestříhat… Kuba bez cedulky na hračce neusne, dokonce jsem ji jednou přišívala zpátky, poté co jsem ji omylem utrhla ![]()
…sakra, to by mě nenapadlo!
Díky za varování v poslední chvíli!
Dostali jsme spoustu hraček od známých a chystala jsem se ty cedulky odstříhat … ![]()
Ahoj, já jsem cedulky ostříhala (na nátlak tchýně, že prej to vypadá blbě na fotkách
, dokonce odstřihává cedulky z hraček než nám je dá) a teď bych si nafackovala, protože když Terezka někde nějakou cedulku objeví třeba na oblečení, tak si s ní docela dlouho vyhraje. ![]()
Zanka píše:
Ahoj,
přidávám se k holkám, nestříhat… Kuba bez cedulky na hračce neusne, dokonce jsem ji jednou přišívala zpátky, poté co jsem ji omylem utrhla
Taky říkám NESTŘÍHAT. ![]()
díky za odpověď, taky mám snad jen „bezpečné“ hračky, tak to tam nechám až to malýho bude zajímat.