Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky potrebuji poradit s detskou kuchynkou.
Chtela bych na vanoce dceri kuchynku a vaham mezi plastovou (popripade i se zvuky) a drevenou.
Drevenou jsem na internetu nasla pouze od firmy Woody „Cindy“, ta pripadne mi moc mala, ale sestavenou v realu jsem ji nikde nevidela…takze nevim…
a plastovych je mraky…Na veletrhu Itea jsem jich par shledla, ale pripadnou mi, ze ten plast je snadno znicitelny-dvirka a pod…ale zase maji ty elektronicke funkce a vetsinou spoustu vybaveni…
prosim poradte s jakou kuchynkou mate dobrou zkusenost…at se drevenou ci plastovou…
predem dekuji Alca
Alco,
myslím, že najdeš i další..;-) já jsem pro dřevěnou, pokud ji máte kam dát, je to jako kus nábytku, pokud má i skříňku tak do toho zavřete všechny ty serepatičky co k tomu patří a můžeš na svátky a narozeniny dokupovat spotřebiče ![]()
co třeba tato? http://naturalbaby.cz/…uchynka.html
Z.
Ahoj,
tak já jsem vysazená na dřevo, ale kuchyňku jsem nakonec pořídila plastovou. Právě kvůli těm zvukovým a světelným efektům. Holky ji mají skoro rok a jsme spokojené. Teď přes léto ji měly venku, aby tam mohla být i voda. Musím ji zase umýt a vzít domů.
Halka
Halko a jakou mate znacku??? Kdyz bych sla do te plastove, tak bych radeji nejakou osvecenou…
Zdeniku, ta taky vypada dobre?? a nevis, kde by sli videt drevene kuchynky na zivo??? Vetsinou je maji slozene v krabicich…
Dekuji za reakce
Alca
Já hlasuju pro dřevěnou - dřevo voní, dřevěné hračky jsou v podstatě nezničitelné a navíc krásné.
A velký výběr třeba tady: http://www.bino-drevenehracky.cz/…e/search.asp
Ahoj!
My máme kuchyňku z neckermanna,plastovou se zvukama,mikrovlnkou,pračkou,žehlícím prknem a varnou deskou.Kupovali jsme ji dceři na Vánoce loni,to měla rok a půl.Je dobrá ,nezničená,dost si s ní vyhraje.
Dodací dobu mají kolem 3 týdnů ![]()
Brali jsme jí z něho ještě i přebalovací pult - péče o panenku,taky plastový.
Tak ať dobře vyberete!
Taky jsem teď ve stádiu přemýšlení - většina kamarádek se staršíma holčičkama mi doporučovala plastovou. Děti v kuchyňce rády vaří jídla z opravdových surovin a plastovou lze narozdíl od dřevěné strčit do vany a pořád vydrhnout…
Ahoj
Shari, tak na tom taky neco je…
Lisko a jako mate konkretne znacku?? ted tam maji Meile…
Potapko-ty kuchynky od Bina jsou krasny, ale desne drahy…predstavuji si investici max kolem 4000…
zatim moc dekuji za reakce..
Alca
Ahoj!
Tak značku máme MOLTO,stála kolem 1500-2000kč,nepamatuju se
,sestra má tu miele,či jak se to píše,kupovanou před 2 lety,taky super,neopotřebovaná,navíc má k tomu i sušák na prádlo.
Teď jsem se dívala na stránky Neckermanna,a kdybych měla znova kupovat kuchyňku,tak tu miele za 2500,tak se mi hodně líbí a má i dost doplňků.
A ta cena není až tak přehnaná,aby pak člověka mrzelo,že to dítko odře nebo tak.