Muchlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.10.08 11:02

Muchlík

Neporadil by mi někdo firmu, která by ušila plyšovou hračku podle dodaného vzoru. Jedná se o muchlíka na spaní, kterého bohužel náš hošíček s tatínkem na procházce ztratili. Od té doby máme docela problém s usínáním a pravidelné večerní scénky (už přes měsíc). Bohužel už se tato hračka nevyrábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
2.10.08 11:11

Myslim, ze by to zvladla i sikovna svadlena… Maminka meho kamarada sila uzasne dokonale plysaky, manasky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.10.08 11:17

Jestli máš fotku s mimčem, kde je i hračka, tak ji sem dej. Třeba u někoho leží jako vysloužilý „lapač prachu“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
2.10.08 14:34

Ahoj, i my ztratili nedávno plyšového kamaráda na spaní. O to je to horší, že mám dvojčata, tak se prali o toho jednoho.
Já taky scháněla nějakou paní, co by ho ušila, ale výsledek byl negativní. Prostě jakoby to poznal. Tak jsem mu začala dávat do postýlky úplně jiného plyšáka. Takovýho mazlícího. Měsíc mu nevěnoval pozornost, tak se stal jen ozdobou postýlky. No a z ničeho nic ho Patriček začal brát všude sebou, muchlal se s ním. Ted nemůžeme jít ani na nákup bez pejska :wink: . Doufám, že už ho neztratí. Moc jsem ti neporadila s tím ušitím, ale kdyby jsi nikoho nesehnala, tak to zkus s jiným plyšákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.10.08 20:24

Ahoj,
není to tak dávno, co jsme řešili něco podobného :? https://www.emimino.cz/modules.php?… Bohužel, stejného koníka jsme neobjevili a Ondra na něho vzpomínal hooodně dlouho. Postupem času vzal na milost jiné plyšáky - zajíčka, zajíčka, ovečku, plínku plus nějakou hračku :roll: Teď jsme úspěšně odbourali aspoň tu látkovou plínku, takže spí se třema plyšákama, občas si vezme ještě autíčko, balónek, knížku… Ale už to není co to bývalo, koník byl koník :cry: Na jednu stranu není takový zavislák (starší syn tahá svoje dva muchláčky do školky ještě dnes), ale zas je to takové pěkné, když něco takového milovaného mají…

Tak přeju hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815