Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak momentálně tápu - chci koupit malému patrové garáže Wader - u známých jsem viděla výtah na kličku, na netu však to neohu najít. Pomůžete? Díky.Nebo i jiný osvědčený tip na garáž.
petra
A dívala jsi se na MMB?
Nevím, přesně co hledáš, ale třeba tohle tam je:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (to má i nějaký výtah)
My máme tu z prvního odkazu od Petry. Matěj si s ní opravdu hodně vyhraje. Ale na tom výtahu bych nelpěla, protože se s ním hodně špatně manipuluje, a občas se spíš rozpadne, než že by něco vyvezl. Takže garáž Wader ano, ale výtah být určitě nemusí.
Ahoj,
my máme taky garáž od Wadera, dokonce dvě, ale ani jedna nevypadá jako ty v odkazu. Wader jich dělá hodně, ale všechny jsou pěkné a hlavně vydrží!!!!
Máme výtah, ale jen takový posouvací a stejně ho moc neba. To spíš to sjíždění dolů. Některé garáže mají sjíždění z pater rovné, postupné tak, že se musí auta přesunout, ale některé typy mají ty sjezdy do kulata, takže když se nahoře pošle auto, tak sjede všechny patra a ještě vyjede až do silnice a to Matýska baví ze všeho nejvíc ![]()
M.
Ahojky,
díky za tipy - o tom to právě je, ti známí mají starší typ (krabice je již v čudu) a líbí se mi, že ten výtah byl posouvací, teda spíše, auto najelo a otočením se zvedlo o patro výše, tam se otevřel poklop,auto vyjelo a sjíždělo bez zábran dolů. Ta hgaráž byla jen dvoupatrová, a to nám zcela stačilo:-).Na netu jsem viděla přesně tyto tři odkazy,ale ani jeden to z nich není.Pak jsem našla ještě od jiných firem, ale jaksi do krabice nevlezu a raději v:,–(ím na něco odzkoušené než pak zjistit, že to není ono.
pet
tak my máme tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
výtah zřejmě funguje trochu jinak než popisuješ,ale je na kličku
) (ale nevím,moc ten tvůj popis nechápu
) ale baví ho to moc
Já bych určitě brala z výtahem ..čím víc atrakcí,tím líp. Danyho baví cesta,výtah,sjezdy,za to ho vůbec nebere myčka a točna takový jakoby zvedák (nevím,jak se tomu v reálu říká) na opravu auta ![]()
A asi bych pokud možno brala ten Wader o některých jiných jsem četla na netu,že se dost lámou a maminky pak stejně potom kupovaly wader.Protože ten plast je opravdu takový bytelný a snad i kvaltní ![]()
Teď se dívám,že tvůj klouček nemá ještě ani dva roky. To bych mu koupila Kid car. (je to ta druhá v odkazu od petry,ale je jich taky víc)…jsou tam větší autíčka a vůbec,je podle mě pro mladší děti. Na té naši píšou,že je až od tří let. ![]()
Ahojky, koukám na tev Váš výtah a ten je na kličku a na provázek? To bychom asi ještě nezvládali.K tomu popisu, autíčko vjelo na plošinu a ta se na boku zatlačením a posouváním dala zvednout do vrchního patra. V podlaze toho vrchního patra byla dvířka, která se automaticky otevřela a auto vyjelo…ven…
pet
pet14 píše:
Ahojky, koukám na tev Váš výtah a ten je na kličku a na provázek? To bychom asi ještě nezvládali.K tomu popisu, autíčko vjelo na plošinu a ta se na boku zatlačením a posouváním dala zvednout do vrchního patra. V podlaze toho vrchního patra byla dvířka, která se automaticky otevřela a auto vyjelo…ven…
pet
tak to vůbec
..u nás auto vjede do takového otevřeného výtahu a dítě ho musí kličkou vytočit do patra,do kterého chce. Je to na provázek…to by dvouleťák ještě fakt asi nezvládl,ale já si prvně fakt nevšimla,že máš tak mladý dítě
![]()
holky, něco takového - viz spodní obrázek, je vidět, že auto lze vyvést..ale našla jsem to jen u výrobce
Ahojky, resim Vanoce a samozrejme garaz. Nemate nekdo zkusenost s touto od dickie? Nerada bych koupila smejda ![]()
http://www.pongo.cz/…aci-koberec/
Moc diky!
Olik
Tak tu garaz jsem koupila, ale taky pekne rychle vratila do obchodu - patra jsou totiz udelana s kartonu, ktery je polozen na plastovou mrizku, takze kdyby ten karton prcek znicil, nemel by po cem jezdit. To se mi zdalo dost divne. Taky kouknu po Waderu.
Olik