Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky,
už pár týdnů marně sháním pro svoji malou princeznu panenku bez vlásků a pořád bez úspěchu. Začínám mít pocit, že už asi plešaté panenky vůbec nejsou. Ale moje malá princezna, pořád všechno cpe do pusinky, a obávám se, vlasatá panenka nebude zrovna nejlepší
. Existuje nějaká bezvlasá panenka - miminko, ale tak aby nebyla nějak moc drahá. Přeci jen má být pro roční dítko, takže si nedělám iluze, že by jí Kristýnka neulámala ručičky a nožičky ![]()
Moc děkuji
my máme bezvlasé panenky všechny a vůbec se mi nezdál problém je pořídit. Máme ty v úplně nejnižších cenových relacích, malé, s hadrovým tělíčkem a plastovýma končetinama …
Nedívala jsem se ve městě ve velkém supermarketu, většinou jsme to kupovali v menších krámcích na vesnici.
Jiřina
co ten klasický „plaváček“ ? tens e dá sehnat myslím taky běžně … předloni T kupovala, má plastové kjončetiny a hlavu a hadrové tělíčko (teda je to spíš guma než plast). A stála cca 250,–kč.
Určitě najdeš …
Ahoj,
doporučuji zajít do obyčejného klasického hračkářství. Je jich spousty, neboj. Nebo na mimibazar na internetu, jestli neznáš, tak tak je koupíš hrané za pár korun.
hodně štěstí
Holky moc vám děkuji, já hledala spíš ve větších pražských hračkářstvích a tam jsou sice plešatá miminka, ale kolem tisíce korun
.
Zkusím pohledat v menších a mrknu na ten mimibazar.
Ještě jednou díky ![]()
Ahoj,
naši kluci mají každý tuhle panenku
http://www.eshop-kralik.cz/…miminko-emma-
Má dudlíček, měkké tělíčko a končetiny a hlavičku gumové. Vlásky nemá.
Je krásná a nemá žádné funkce.
Mám sice kluky, ale prostě jsou panenkoví. Nejdřív jí měl jen Mates, ale pak mu jí Ondra pořád bral
, tak jsme dokoupili ještě jednu a k ní i oblečky ![]()
Jo, taky mi dalo práci ji pak najít. V obchodě už jí neměli a na netu to byla samá čůrací, plakací za tisícovku. Obyč pěknou panenku zas tak lehké najít není.
M.
Ahojky, v Tescu určitě mají několik druhů obyč panenek miminek bez vlásků, s plastovým i hadrovým tělíčkem, jsem kupovala loni kolem 100 kč. Pak se mi tam líbily i další, ale zatím není až takový zájem dcery. Ty drahé jsou asi s funkcema, Baby Anabel nebo Chou Chou, si myslím že to pak chtějí spíš trochu starší holčičky. Firri