"Plešatá" panenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
29.9.08 07:01

"Plešatá" panenka

Ahojky holky,
už pár týdnů marně sháním pro svoji malou princeznu panenku bez vlásků a pořád bez úspěchu. Začínám mít pocit, že už asi plešaté panenky vůbec nejsou. Ale moje malá princezna, pořád všechno cpe do pusinky, a obávám se, vlasatá panenka nebude zrovna nejlepší :? . Existuje nějaká bezvlasá panenka - miminko, ale tak aby nebyla nějak moc drahá. Přeci jen má být pro roční dítko, takže si nedělám iluze, že by jí Kristýnka neulámala ručičky a nožičky :lol:
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17938
29.9.08 07:15

my máme bezvlasé panenky všechny a vůbec se mi nezdál problém je pořídit. Máme ty v úplně nejnižších cenových relacích, malé, s hadrovým tělíčkem a plastovýma končetinama …
Nedívala jsem se ve městě ve velkém supermarketu, většinou jsme to kupovali v menších krámcích na vesnici.
 Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
29.9.08 08:31

co ten klasický „plaváček“ ? tens e dá sehnat myslím taky běžně … předloni T kupovala, má plastové kjončetiny a hlavu a hadrové tělíčko (teda je to spíš guma než plast). A stála cca 250,–kč.
Určitě najdeš …

• Citovat
  • Upravit
154
29.9.08 10:18

Ahoj,
doporučuji zajít do obyčejného klasického hračkářství. Je jich spousty, neboj. Nebo na mimibazar na internetu, jestli neznáš, tak tak je koupíš hrané za pár korun. :D hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
29.9.08 10:45

Holky moc vám děkuji, já hledala spíš ve větších pražských hračkářstvích a tam jsou sice plešatá miminka, ale kolem tisíce korun 8O .
Zkusím pohledat v menších a mrknu na ten mimibazar.
Ještě jednou díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.9.08 11:44

Ahoj,
naši kluci mají každý tuhle panenku
http://www.eshop-kralik.cz/…miminko-emma-
Má dudlíček, měkké tělíčko a končetiny a hlavičku gumové. Vlásky nemá.
Je krásná a nemá žádné funkce.
Mám sice kluky, ale prostě jsou panenkoví. Nejdřív jí měl jen Mates, ale pak mu jí Ondra pořád bral :lol: , tak jsme dokoupili ještě jednu a k ní i oblečky :D
Jo, taky mi dalo práci ji pak najít. V obchodě už jí neměli a na netu to byla samá čůrací, plakací za tisícovku. Obyč pěknou panenku zas tak lehké najít není.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.08 23:18

Ahojky, v Tescu určitě mají několik druhů obyč panenek miminek bez vlásků, s plastovým i hadrovým tělíčkem, jsem kupovala loni kolem 100 kč. Pak se mi tam líbily i další, ale zatím není až takový zájem dcery. Ty drahé jsou asi s funkcema, Baby Anabel nebo Chou Chou, si myslím že to pak chtějí spíš trochu starší holčičky. Firri

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino