Dobrá stavebnice 3+

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
6.10.08 14:12

Dobrá stavebnice 3+

Ahoj holky,
doporučila by jste mi některá kvalitní stavebnici pro tříleté dítě ( myslím, že je jedno, jestli kluk či holka). Máme klasické Lego Duplo, ale myslím si, že by to chtělo stavebnici, která se dá sešroubovat, scvakávat, dají se z ní stavět domy i auta… kostiček Lega je přece jen málo.
Díky za tipy nebo za odkaz na diskuzi, téma jsem nenašla, ale možná je tu někde schované:-)
 Polly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19296
6.10.08 14:59

Ahoj
Máme stavebnici seva
http://www.kouzelnyhrad.cz/…bnice-seva-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.10.08 15:41

Já bych dokoupila něco k tomu Duplu - neteř má kostky, okénka, kolečka, postavičky a zvířátka a vyhrají si s tím fakt hodně a to jsou synovi čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
6.10.08 18:22

Já myslím, že SEVA je spíše pro větší dítě než tříleté. U nás teda jede DUPLO, dokoupila jsem krabici obyčejných kostek a postavíme z toho už celkem super věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
6.10.08 22:17

Myslím, že by SEVA bavila i 3leté prcky, akorát by holt musel někdo pomáhat. Tomík objevil tuhle stavebku v létě na na dovolené v jednom penzionku, kde byla k dispozici, byl jí i se stejně starým kamarádem naprosto unešen a už má naprosto jasno, co chce od Ježíška.

Já si SEVU pamatuju i z dětství, vždycky jsem ji hrozně chtěla, měli jsme ji ve školce, tak si po Vánocích taky pohraju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.10.08 09:57

No,já jsem koupila sevu na začátku léta.To měla Gabča 3 a půl roku.No,nejvíc si s ní asi vyhraju já :oops: .Pak Kubík a po něm Gabka.Už mě k tomu nepotřebuje. :wink: A dost často si hraje tak,že to třídí a pak jako jí. :lol:
A asi ještě nějakou přikoupím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.12.15 20:39

@CokeLady My máme dupla skoro 60 litrovej box a vyhraje si s tím dcera 3,5 roku a syn 1,5 roku hodně. Každý den si staví. Ale když měla dcera jen jednu sadu, tak ji to taky bavilo jen chvíli. Já jsem pro duplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
2.12.15 20:40

Já jsem absolutní Duplomil, takže my máme jen Duplo, hraje si s tím od +-2 pořád. Zezačátku si jezdil s vozíčkama, stavět si vlastní stavby z kostek začal až tak ve třech letech. Je ale potřeba mít dost kostek, aby na stavění nechyběly. My kupujeme každé narozeniny, svátek, Vánoce něco, teď už spíš jen takové tématické věci a postavičky (Prášek, Blesk McQueen…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.12.15 20:42

@CokeLady dcerka dostala loni k narozeninám napodobeninu dupla JDLT Velká zoo. Není to úplně kvalitou na duplo, ale zase to není takových peněz a na duplo to pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
2.12.15 20:51

Hlasuju pro Duplo, ale určitě to chce tu velkou základní desku a box základních kostek (kupovali jsme krabici za 500,–, kde bylo 80 kostek), ale myslím, že jakmile bude mít zvířátka a panáčky, hrát si s tím bude. Celkově jsme radši vybírali víc menších sad (První domeček na hraní, Babyzoo, Maminku s kočárkem), abychom měli od každého něco. A chce to fakt na netu hledat, rozdíl v cenách je obrovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
2.12.15 20:54

My máme duplo 2 nebo 3 sady a vyhrajou si s tím oba - 3,5 a 2 roky. Vydrží u toho opravdu krásně, takže k vánocům přibudou lego duplo hasiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
2.12.15 21:07

U nás letí od tří let seva a duplo má odmalička také. Letos k Vánocům dostanou holky jak další kostičky do dupla, tak starší dcera další sevu (má už velký jumbo balení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
2.12.15 22:50

Taky jsem pro duplo. Koupila bych nějakou základní sadu kostek a k tomu třeba jednu s autíčkem a figurkama - ono to tomu dodá jiný rozměr, než že se jenom staví kostky. Syn tu batolecí sadu neměl moc rád (taková ty tahací zvířátka na kolečkách), ale teď máme autobus, popelářské auto, hasičské auto, jeřáb a stáj a k tomu ty základní kostky - a je z toho nadšený, i když je teda mladší. Kupovala jsem menší sady v akcích, takže nebyly drahé. Ještě je fajn letadlo, to jsem kupovala kamarádce pro jejího staršího syna a moc se mu líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
4.12.15 09:16

Mate nekdo prosim zkusenost se stavebnici Pikiny? www.pikiny.cz
Videla jsem ji na nejake vystave a libila se mi. Skoda jen, ze ty kosticky nejsou barevne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí