Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem taky několik let po konizaci, musela jsem akutně, protože mi vyšly hooodně špatné výsledky z cytolky. Ale nesměla jsem být v termínu ms, tak nevím, jestli špinění je problém..takže jsem vlastně ani nepomohla, promiň.. ![]()
mě když brali kousek z čípku na vzorek tak jsem měla zrovna ms a ničemu to nevadilo, po konizaci stejně budeš krvácet, tak těžko říct… ![]()
Monuline já mám MS mít 21.2 beru antiko a nikdy se mi to nestalo že bych uprostřed prášků začla špinit, břicho mě bolí jako při MS Mám strach že zákrok odloží
Už to chci mít za sebou.
Anonymní píše:
Monuline já mám MS mít 21.2 beru antiko a nikdy se mi to nestalo že bych uprostřed prášků začla špinit, břicho mě bolí jako při MS Mám strach že zákrok odložíUž to chci mít za sebou.
tak to by možná vadit nemuselo..
vážně nevím..vidíš, Viky psala, že u ní při tom ms nevadila, u mě to muselo být mimo ni. Ale neboj se, není to nic hrozného
já se těšila na narkozu
držím palečky, ať vše dobře dopadne ![]()
Dobrý večer.
Za dva dny mě čeká konizace děložního čípku a i když jsem dneska v polovině cyklu tak jsem začala špinit. Nevíte, jestli se muže jit i při špinění? Docela ráda bych to měla za sebou. Příjemný večer.