Čeká mě konizace, dneska špiním

Anonymní
12.2.12 19:00

Čeká mě konizace, dneska špiním.

Dobrý večer.
Za dva dny mě čeká konizace děložního čípku a i když jsem dneska v polovině cyklu tak jsem začala špinit. Nevíte, jestli se muže jit i při špinění? Docela ráda bych to měla za sebou. Příjemný večer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6064
12.2.12 19:11

Ahoj, já jsem taky několik let po konizaci, musela jsem akutně, protože mi vyšly hooodně špatné výsledky z cytolky. Ale nesměla jsem být v termínu ms, tak nevím, jestli špinění je problém..takže jsem vlastně ani nepomohla, promiň.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.2.12 19:14

mě když brali kousek z čípku na vzorek tak jsem měla zrovna ms a ničemu to nevadilo, po konizaci stejně budeš krvácet, tak těžko říct… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.12 19:22

Monuline já mám MS mít 21.2 beru antiko a nikdy se mi to nestalo že bych uprostřed prášků začla špinit, břicho mě bolí jako při MS Mám strach že zákrok odloží :-(Už to chci mít za sebou.

• Citovat
  • Upravit
6064
12.2.12 19:52
Anonymní píše:
Monuline já mám MS mít 21.2 beru antiko a nikdy se mi to nestalo že bych uprostřed prášků začla špinit, břicho mě bolí jako při MS Mám strach že zákrok odloží :-(Už to chci mít za sebou.

tak to by možná vadit nemuselo.. :think: vážně nevím..vidíš, Viky psala, že u ní při tom ms nevadila, u mě to muselo být mimo ni. Ale neboj se, není to nic hrozného :hug: já se těšila na narkozu :mrgreen: držím palečky, ať vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 05:45

Monuline děkuji za palečky, už to chci mit za sebou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa