Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holčinky ![]()
tak jsem byla na tom UTZ včera a zprávy celkem dobrý. 3 vajička mají něco málo přes 17mm a je jich tam ještě pár o něco menších. A tak ještě dva dny injekce, v neděli Pregnyl a v uterý OPU. Konečně jsem se dočkala. Je to trošku risk, ale dr. říkala,že vajička vypadají dobře a sliznice je krásně vysoká.
Akorát, že mi nemůže na 100% zaručit, že vajička po tak dlouhém stimulování budou naprosto v pořádku, ale že kdyby viděla, že jsou nějak deformovaná, že by to utnula, ale že vypadají dobře, tak to riskneme a uvidíme. Tak mi prosím držte palce. JInak jsem zase doplácela za léky dalších 3700 kč. No, hrůza. Jsou to výdaje se kterými jsme nepočítali, tak nevíme, jak to finančně zvládneme. ![]()
Akvy a na kdy ti vycházi to IUI. To abych držela palečky.
Martinam neboj se, za chvli je tady srpen a ty už hezky začneš stimulovat a pak si odneseš krásné dvojčátka ![]()
Méďo a copak ty? Jak se daří? Co firma?
Ahoj Judy tak jak?????
Myslím na tebe a držím palečky
![]()
Já jsem v jednom kole nic nestíhám!!!!! Už se mi to taky blíží hurááááááááá ![]()
Jsem na to zvědavá. Ale ty peníze to je teda síla co????? Nechápu proč nám to všechno nehradí pojišťovna. Celý život si platíme
brrr. Tak dej vědět jak jsi na tom!!! Pa ![]()
Ahojky Holčinky,
tak včera OPU bylo ok. Ještě mi dávali čípek do zadečku a druhou kapačku kvůli bolestem a jsem v pořádku. To minule to bylo horší. Odebrali mi 25 folikulů z toho 15 bylo oocytů. A dneska jsem volala do CARu a oplodnilo se nám 11 vajiček. Tak mám takovou radost. Opravdu mooooc velkou. KOnečně se snad opravdu dočkám KETu. Ten by měl být v pátek. Zítra mám zase volat do CARu, jak jsou na tom embryjka. Tak doufám, že nám na pátek aspoň 2 zbydou. Už s těším, ale zárověň bojím
JInak nám díky těm lékum čeká malá půjčka. Nějak se nám teď navršilo hooodně placení. Ach jo. A to budu mít šílený plat. V práci to bylo totiž absolutně na nic.
Ahoj Judy no tak to je super!!!!!!!!!!!!!!!!
Tolik vajíček JJJJJéééééééééééé ![]()
Já měla 3 a zbyla dvě ![]()
To jich budeš mít!!!!!!! Neboj dobře to dopadne.
Budu na tebe v pátek myslet a dej hned vědět jak vše proběhlo.
Držím palečky ať se jim u tebe v teploučku daří
pa, pa ![]()
Děkuju moc Méďo. Jsi hodná. No, uvidíme, jak to bude. Ale určitě mi dvě na pátek zbydou. Už se těším a zároveň bojím. Ani nevím, kdy jinak můžu očekávat MS, když jsem stimulovala tak dlouho. V pátek dám určitě vědět.
Ahojky Judynečko, to je nádherná zprávička!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moc, moc budu na tebe myslet, jsi holka šikovná a uvidíš, že tentokrát to vyjde. Takových miminek, jupíííííííí ![]()
Judynečko, já měla odebráno 4, z toho 3 byly v pořádku.
Jinak já teď končím MS, koupila jsem si ovulační testy, tak to zkusíme s manžou sami tuli-tuli, příští měsíc IUI a když ani to ne, tak konec srpna KET!!!! Já se taky těším! ![]()
Judynečko, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! (Kašli na prachy, já vím, je to na prd, ale stojí to za to!!!! ![]()
Ahoj holky, ráda bych oživila tuhle diskuzi.
Dneska jsem se dozvěděla že nám 1.IVF nevyšlo a dumám nad tím co dál. Nevím jestli si probojovat imunologii, genetiku, nabo ještě nechat jeden pokus na DR.