Čeká nás 2 IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2366
28.6.08 15:39

Ahojky holčinky :)

tak jsem byla na tom UTZ včera a zprávy celkem dobrý. 3 vajička mají něco málo přes 17mm a je jich tam ještě pár o něco menších. A tak ještě dva dny injekce, v neděli Pregnyl a v uterý OPU. Konečně jsem se dočkala. Je to trošku risk, ale dr. říkala,že vajička vypadají dobře a sliznice je krásně vysoká. :) Akorát, že mi nemůže na 100% zaručit, že vajička po tak dlouhém stimulování budou naprosto v pořádku, ale že kdyby viděla, že jsou nějak deformovaná, že by to utnula, ale že vypadají dobře, tak to riskneme a uvidíme. Tak mi prosím držte palce. JInak jsem zase doplácela za léky dalších 3700 kč. No, hrůza. Jsou to výdaje se kterými jsme nepočítali, tak nevíme, jak to finančně zvládneme. :cry:
Akvy a na kdy ti vycházi to IUI. To abych držela palečky.
Martinam neboj se, za chvli je tady srpen a ty už hezky začneš stimulovat a pak si odneseš krásné dvojčátka :wink:
Méďo a copak ty? Jak se daří? Co firma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.6.08 21:36

Ahoj Judy tak jak?????
Myslím na tebe a držím palečky :lol: :lol: :lol:
Já jsem v jednom kole nic nestíhám!!!!! Už se mi to taky blíží hurááááááááá :lol:
Jsem na to zvědavá. Ale ty peníze to je teda síla co????? Nechápu proč nám to všechno nehradí pojišťovna. Celý život si platíme :roll: :oops: brrr. Tak dej vědět jak jsi na tom!!! Pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
2.7.08 10:00

Ahojky Holčinky,

tak včera OPU bylo ok. Ještě mi dávali čípek do zadečku a druhou kapačku kvůli bolestem a jsem v pořádku. To minule to bylo horší. Odebrali mi 25 folikulů z toho 15 bylo oocytů. A dneska jsem volala do CARu a oplodnilo se nám 11 vajiček. Tak mám takovou radost. Opravdu mooooc velkou. KOnečně se snad opravdu dočkám KETu. Ten by měl být v pátek. Zítra mám zase volat do CARu, jak jsou na tom embryjka. Tak doufám, že nám na pátek aspoň 2 zbydou. Už s těším, ale zárověň bojím :( JInak nám díky těm lékum čeká malá půjčka. Nějak se nám teď navršilo hooodně placení. Ach jo. A to budu mít šílený plat. V práci to bylo totiž absolutně na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.7.08 17:25

Ahoj Judy no tak to je super!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Tolik vajíček JJJJJéééééééééééé :lol:
Já měla 3 a zbyla dvě :roll:
To jich budeš mít!!!!!!! Neboj dobře to dopadne. :lol: Budu na tebe v pátek myslet a dej hned vědět jak vše proběhlo. :lol: Držím palečky ať se jim u tebe v teploučku daří :lol: pa, pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
2.7.08 17:27

Děkuju moc Méďo. Jsi hodná. No, uvidíme, jak to bude. Ale určitě mi dvě na pátek zbydou. Už se těším a zároveň bojím. Ani nevím, kdy jinak můžu očekávat MS, když jsem stimulovala tak dlouho. V pátek dám určitě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.7.08 18:25

Ahojky Judynečko, to je nádherná zprávička!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: Moc, moc budu na tebe myslet, jsi holka šikovná a uvidíš, že tentokrát to vyjde. Takových miminek, jupíííííííí :lol:

Judynečko, já měla odebráno 4, z toho 3 byly v pořádku.

Jinak já teď končím MS, koupila jsem si ovulační testy, tak to zkusíme s manžou sami tuli-tuli, příští měsíc IUI a když ani to ne, tak konec srpna KET!!!! Já se taky těším! :D

Judynečko, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! (Kašli na prachy, já vím, je to na prd, ale stojí to za to!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7171
18.12.08 16:34

Ahoj holky, ráda bych oživila tuhle diskuzi.
Dneska jsem se dozvěděla že nám 1.IVF nevyšlo a dumám nad tím co dál. Nevím jestli si probojovat imunologii, genetiku, nabo ještě nechat jeden pokus na DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí