Čeká pendolino?

320
19.4.14 17:35

čeká pendolino?

Ahojte, potřebovala bych poradit od těch, co už někdy jeli pendolinem.
Nevíte, jestli pendolino čeká na rychlík, když by náhodou měl zpoždění? Jak se v pendolinu cestuje? Pojedeme s 10měs. miminem. Je to lepší než v obyč. rychlíku?
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4637
19.4.14 17:39

Pendolino jakozto vlak SuperCity (a tim padem vlak nejvyssi tridy ČD) nema povinnost cekat na zadne pripoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.4.14 17:41

U Pendolina je povinnost rezervace jizdenek, priplatky, je cely bran jako jednicka. To ale asi vis. Kazdopadne stastnou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.4.14 17:42

@zuzkub ano, nečeká a je lepší než v obyčejném rychlíku, i když mimino neocení, že ti přinesli vodu a noviny zdarma :). Ale nemívá tak často zpoždění, jako normální rychlík, taky je cesta rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.4.14 17:46

My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.4.14 17:47
@St. Estephe píše:
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci. :mrgreen:

no, to je pravda. již jsem zažila. ale zpoždění bylo pouze 20 min :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 17:48
@St. Estephe píše:
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci. :mrgreen:

To bys nemohla ani do metra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
19.4.14 17:49

Dělám na dráze. Pendolino nečeká nikdy a je dražší než vlaky EC a IC které jsou stejně kvalitní jen není potřeba místenka ale je dobré jí mít. S těma sebevrahama je to docela pravda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 17:50
@Lette píše:
no, to je pravda. již jsem zažila. ale zpoždění bylo pouze 20 min :)

Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.4.14 17:51

@radkka Hm, metrem jedu jednou za rok. A ze nekdo vlitne pod vlak… jeho volba ale fakt pitomy zpusob, lidi ve vlaku mohou prozit super sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.4.14 17:52

@Lette Po delsi dobe uz by ho nerozjeli. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.4.14 17:53
@radkka píše:
Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo. :roll:
:roll: pokud někdo páchá sebevraždu tak, že někomu jinému (v tomto případě strojvedoucímu) páchá celoživotní psychickou újmu, tak potom co na to říct. Bohužel zkušenost v rodině…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.4.14 17:53

@kolmenka Do IC a EC jsme vlezli vzdycky, manzel taky pracuje u drah. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 17:54

@St. Estephe Ono kdyby ti tam takhle umřel někdo blízký a slyšela si nasrané kecy cestujících, tak bys to viděla asi jinak. Já se loučím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
19.4.14 17:55
@radkka píše:
Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo. :roll:

Každý tam skáče dobrovolně a jen přidělají práci a šok mnoha lidem.Od mašinfíry po cestují. Takových mi vážně líto není. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí