Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, potřebovala bych poradit od těch, co už někdy jeli pendolinem.
Nevíte, jestli pendolino čeká na rychlík, když by náhodou měl zpoždění? Jak se v pendolinu cestuje? Pojedeme s 10měs. miminem. Je to lepší než v obyč. rychlíku?
Díky moc ![]()
Pendolino jakozto vlak SuperCity (a tim padem vlak nejvyssi tridy ČD) nema povinnost cekat na zadne pripoje.
U Pendolina je povinnost rezervace jizdenek, priplatky, je cely bran jako jednicka. To ale asi vis. Kazdopadne stastnou cestu.
@zuzkub ano, nečeká a je lepší než v obyčejném rychlíku, i když mimino neocení, že ti přinesli vodu a noviny zdarma
. Ale nemívá tak často zpoždění, jako normální rychlík, taky je cesta rychlejší.
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci. ![]()
@St. Estephe píše:
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci.
no, to je pravda. již jsem zažila. ale zpoždění bylo pouze 20 min ![]()
@St. Estephe píše:
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci.
To bys nemohla ani do metra ![]()
Dělám na dráze. Pendolino nečeká nikdy a je dražší než vlaky EC a IC které jsou stejně kvalitní jen není potřeba místenka ale je dobré jí mít. S těma sebevrahama je to docela pravda. ![]()
@Lette píše:
no, to je pravda. již jsem zažila. ale zpoždění bylo pouze 20 min
Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo. ![]()
@radkka Hm, metrem jedu jednou za rok. A ze nekdo vlitne pod vlak… jeho volba ale fakt pitomy zpusob, lidi ve vlaku mohou prozit super sok.
@radkka píše:
Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo.
@kolmenka Do IC a EC jsme vlezli vzdycky, manzel taky pracuje u drah. ![]()
@St. Estephe Ono kdyby ti tam takhle umřel někdo blízký a slyšela si nasrané kecy cestujících, tak bys to viděla asi jinak. Já se loučím ![]()
@radkka píše:
Jo, tak ono šlo o zpoždění, já hloupá si myslela, že z něčí smrti máte špatný pocit… tak to potom jo.
Každý tam skáče dobrovolně a jen přidělají práci a šok mnoha lidem.Od mašinfíry po cestují. Takových mi vážně líto není. ![]()