Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych jet v létě s malým (4roky) k moři, ale jsem s ním sama, takže pro cestovky je to jeden dospělý a jedno dítě.
Jenže nemůžu nějak najít cestovku, která by poskytovala zájezd pro samoživitelky s dítětem, standard je pro cestovku dva dospělí a pak sleva na dítě (třeba do 12 let). Ráda bych samozřejmě jela za výhodnější cenu než platit za malého jako za dospěláka…pak jsou možnosti jako jednolůžáky s příplatkem, možná ale hledám špatně. Máte s tím prosím některá zkušenost? Děkuji.
Neckermann malou slevu nabízel, ale bylo to spojené s včasným nákupem… Škoda, že není malému víc, hned bychom vyrazili s vámi:)
Ano cestovky nabízejí i zájezdy pro tebe ale málo, zkusím pohledat
Já bych jela na vlastní pěst a zařídila si to sama. S cestovkama nejezdíme už léta!!
Tak toto zrovna taky řeším Chci jet letos sama s dcerkou k moři, tak jsem se byla ptát ve 2 cestovkách a všude mi řekli, že za dceru budu platit jako za dospělého
Že akce typu 1 dospělý + dítě byly, ale skončily ke konci roku.To je bordel toto. Né každý může zbalit celou rodinu a odcestovat k moři a nebo ty jako samoživitelka vysolit nějakých 50 tis. za dovolenou u moře. Taky ještě budu pátrat. Dcerka má silný atop. ekzém, tak chceme vyzkoušet moře
Ty jo, to je taky možnost, sehnat dalšího „do party“…ale zase by se muselo zjistit, zda si sedneme ![]()
@MarkétkaBeruška Opravdu, to bys byla zlatíčko…asi budeš umět hledat lépe ![]()
@Reniy píše:
Ty jo, to je taky možnost, sehnat dalšího „do party“…ale zase by se muselo zjistit, zda si sedneme
ono koneckoncu se muzete videt jen vecer na prespani, hlavneze to bude levnejsi
ale to by bylo aby si dve maminy nenesedly aspon v necem ![]()
Na atopický exém min. 3 týdny u moře, jinak to ta kůže ani nezaregistruje ![]()
Ale lepší, než nic samozřejmě.
Haha… tak já se s dcerou přidávám, až to tady domluvíte
![]()
Já jsem taky uvažovala, že napíšu někde na seznamku, že sháním někoho, kdo by jel se mnou a s dcerou k moři.
No když si nesednem, tak si lehnem ![]()
@lomika píše:
Na atopický exém min. 3 týdny u moře, jinak to ta kůže ani nezaregistruje
Ale lepší, než nic samozřejmě.Haha… tak já se s dcerou přidávám, až to tady domluvíte![]()
![]()
@lomika A prosím dáš mi tedy nějaký tip na místo a způsob dopravy tam pro jednoho s dítětem? Nechci jet autem sama s ním, po ČR klidně ale chceme k moři, takže to opravdu takovou cestu nechci sama podstupovat(z několika důvodů-kdyby náhodou se třeba něco stalo s autem, nebo odřídit několik hodin na místo, unavená hned k dítěti, přeci jen se bavím o dovči ![]()
@bronvinek píše:
Já jsem taky uvažovala, že napíšu někde na seznamku, že sháním někoho, kdo by jel se mnou a s dcerou k moři.No když si nesednem, tak si lehnem
No, tak to jsme měly stejný nápad s tou seznamkou
a odkud jste?
@Reniy píše:
No, tak to jsme měly stejný nápad s tou seznamkoua odkud jste?
jsem z Ludgeřovic. To je mezi Ostravou a Hlučínem
Ahoj, já byla sama s 5 letým dítětem, v Egyptě.
U CK, kde byl dospělý + dítě mě to vyšlo ještě dráž, než když jsem za něj zaplatila plnou cenu.
Já jsem měla peníze odloženy a se vším všudy mě to stálo 30 tis. vč pasů, víz, výletů apod.
Seznamku jsem zkoušela a ač nejsem konfliktní taková dovolená s někým, s kým si nesednete.. no nakonec fakt sami a užili jsme si to..
K.