Sama s dítětem na dovolenou

8
16.4.14 20:56

Sama s dítětem na dovolenou

Ahoj, chtěla bych jet v létě s malým (4roky) k moři, ale jsem s ním sama, takže pro cestovky je to jeden dospělý a jedno dítě.
Jenže nemůžu nějak najít cestovku, která by poskytovala zájezd pro samoživitelky s dítětem, standard je pro cestovku dva dospělí a pak sleva na dítě (třeba do 12 let). Ráda bych samozřejmě jela za výhodnější cenu než platit za malého jako za dospěláka…pak jsou možnosti jako jednolůžáky s příplatkem, možná ale hledám špatně. Máte s tím prosím některá zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
16.4.14 21:22

Neckermann malou slevu nabízel, ale bylo to spojené s včasným nákupem… Škoda, že není malému víc, hned bychom vyrazili s vámi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.4.14 21:26

Ano cestovky nabízejí i zájezdy pro tebe ale málo, zkusím pohledat

• Citovat
  • Upravit
114
16.4.14 21:30

Já bych jela na vlastní pěst a zařídila si to sama. S cestovkama nejezdíme už léta!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.4.14 21:51

Tak toto zrovna taky řeším Chci jet letos sama s dcerkou k moři, tak jsem se byla ptát ve 2 cestovkách a všude mi řekli, že za dceru budu platit jako za dospělého :zed: Že akce typu 1 dospělý + dítě byly, ale skončily ke konci roku.To je bordel toto. Né každý může zbalit celou rodinu a odcestovat k moři a nebo ty jako samoživitelka vysolit nějakých 50 tis. za dovolenou u moře. Taky ještě budu pátrat. Dcerka má silný atop. ekzém, tak chceme vyzkoušet moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.14 22:03

Ty jo, to je taky možnost, sehnat dalšího „do party“…ale zase by se muselo zjistit, zda si sedneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.14 22:05

@MarkétkaBeruška Opravdu, to bys byla zlatíčko…asi budeš umět hledat lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
16.4.14 22:05
@Reniy píše:
Ty jo, to je taky možnost, sehnat dalšího „do party“…ale zase by se muselo zjistit, zda si sedneme :D

ono koneckoncu se muzete videt jen vecer na prespani, hlavneze to bude levnejsi :) ale to by bylo aby si dve maminy nenesedly aspon v necem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.4.14 22:06

Na atopický exém min. 3 týdny u moře, jinak to ta kůže ani nezaregistruje :))
Ale lepší, než nic samozřejmě.

Haha… tak já se s dcerou přidávám, až to tady domluvíte :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.4.14 22:07

Já jsem taky uvažovala, že napíšu někde na seznamku, že sháním někoho, kdo by jel se mnou a s dcerou k moři. :lol: No když si nesednem, tak si lehnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.4.14 22:10
@lomika píše:
Na atopický exém min. 3 týdny u moře, jinak to ta kůže ani nezaregistruje :))
Ale lepší, než nic samozřejmě.Haha… tak já se s dcerou přidávám, až to tady domluvíte :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: jo jo, taky jsem četla, že 3 týdny je ideál, ale to bych si musela na palici nasadit punčochu a jít na procházku do banky a udělat tam bububu :jazyk: Tak jsem si řekla, že udělám kompromis a chtěla bych tak na těch 10 dnů. U nás je problém i s potravinovou alergií, takže bych musela brát all inclusive.Tak si uděláme všechny tři takový malý zájezd i s dětma a bude :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.14 22:12

@lomika A prosím dáš mi tedy nějaký tip na místo a způsob dopravy tam pro jednoho s dítětem? Nechci jet autem sama s ním, po ČR klidně ale chceme k moři, takže to opravdu takovou cestu nechci sama podstupovat(z několika důvodů-kdyby náhodou se třeba něco stalo s autem, nebo odřídit několik hodin na místo, unavená hned k dítěti, přeci jen se bavím o dovči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.4.14 22:13
@bronvinek píše:
Já jsem taky uvažovala, že napíšu někde na seznamku, že sháním někoho, kdo by jel se mnou a s dcerou k moři. :lol: No když si nesednem, tak si lehnem :mrgreen:

No, tak to jsme měly stejný nápad s tou seznamkou :lol: a odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.4.14 22:18
@Reniy píše:
No, tak to jsme měly stejný nápad s tou seznamkou :lol: a odkud jste?

jsem z Ludgeřovic. To je mezi Ostravou a Hlučínem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 22:20

Ahoj, já byla sama s 5 letým dítětem, v Egyptě.

U CK, kde byl dospělý + dítě mě to vyšlo ještě dráž, než když jsem za něj zaplatila plnou cenu.
Já jsem měla peníze odloženy a se vším všudy mě to stálo 30 tis. vč pasů, víz, výletů apod.

Seznamku jsem zkoušela a ač nejsem konfliktní taková dovolená s někým, s kým si nesednete.. no nakonec fakt sami a užili jsme si to..

K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí