Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, vcera jsem byla na ET. Je tu nekdo, kdo ceka take?
Ahoj Terko ![]()
dnes jsem nevydržela a ze zvědavosti odpoledne koupila test a takhle to dopadlo. ![]()
Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!
Térouš píše:
Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!
děkuju je to MM10
Térko,dnes mi byl z krevních testů potvrzen OHSS a dali mi nějaký injekce na ředění krve.co všechno ti o něm říkali?Jak dlouho může trvat a jak poznám,zda už ho nemám?
coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si!
. holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)
Térouš píše:
coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si!. holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)
hm,proteinový tyčinky říkáš
No já mám pořád ten průjem,tak stejnak nic nejím krom rohlíku a piškotů.
Jo a taky mi dnes z krve potvrdili těhu.
![]()
no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.
Térouš píše:
no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.
hcg 99,9 no tak asi si je zítra pofrčím koupit.Než to riskovat.Díky za tip ![]()
jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!
Térouš píše:
jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!
Terko děkuju a jak se cejtíš?
trosku me nekdy behem dne poboliva bricho jako pri MS a vcera me dost bolely prsa, jinak nic zvlastniho nepocituju
ahoj holky, tak si Vas procitam
a moc zdravim ..a terko byla jsem stejny den na ET jako ty
..tak drzim palecky! nejak se pozoruju, taky mi az tak nic neni, trochu poboliva pricho..kolika DC jsi?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď