Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, vcera jsem byla na ET. Je tu nekdo, kdo ceka take?
Ahoj Terko ![]()
dnes jsem nevydržela a ze zvědavosti odpoledne koupila test a takhle to dopadlo. ![]()
Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!
Térouš píše:
Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!
děkuju je to MM10
Térko,dnes mi byl z krevních testů potvrzen OHSS a dali mi nějaký injekce na ředění krve.co všechno ti o něm říkali?Jak dlouho může trvat a jak poznám,zda už ho nemám?
coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si!
. holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)
Térouš píše:
coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si!. holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)
hm,proteinový tyčinky říkáš
No já mám pořád ten průjem,tak stejnak nic nejím krom rohlíku a piškotů.
Jo a taky mi dnes z krve potvrdili těhu.
![]()
no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.
Térouš píše:
no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.
hcg 99,9 no tak asi si je zítra pofrčím koupit.Než to riskovat.Díky za tip ![]()
jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!
Térouš píše:
jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!
Terko děkuju a jak se cejtíš?
trosku me nekdy behem dne poboliva bricho jako pri MS a vcera me dost bolely prsa, jinak nic zvlastniho nepocituju
ahoj holky, tak si Vas procitam
a moc zdravim ..a terko byla jsem stejny den na ET jako ty
..tak drzim palecky! nejak se pozoruju, taky mi az tak nic neni, trochu poboliva pricho..kolika DC jsi?