Čekání po ET srpen 2011

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8743
9.8.11 10:43

Čekán po ET srpen 2011

ahoj holky, vcera jsem byla na ET. Je tu nekdo, kdo ceka take?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11237
9.8.11 19:29

Ahoj Terko :mavam:

dnes jsem nevydržela a ze zvědavosti odpoledne koupila test a takhle to dopadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.8.11 20:45

Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
9.8.11 21:10
Térouš píše:
Lucinko, to je uzasny!!!!a jaka je to citlivost?to je parada!!!!

děkuju je to MM10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.8.11 10:37

no a jak ti teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
10.8.11 17:20

Térko,dnes mi byl z krevních testů potvrzen OHSS a dali mi nějaký injekce na ředění krve.co všechno ti o něm říkali?Jak dlouho může trvat a jak poznám,zda už ho nemám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.8.11 19:13

coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si! :palec: . holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
10.8.11 19:20
Térouš píše:
coz ovsem vetsinou znamena, ze tehu si! :palec: . holka, v medicine je vsechno individualni. tezko rict, jak dlouho bude trvat, ale- ty ted musis hodne pit, abys dobre curala, to si hlidej. kdybys prestala, frc na pohotovost. jez co nejvic bilkovin-ja normalne bastim proteinovy tycinky pro sportovce. a je mi fajn. ale injekce na redeni jsem dostala rovnou:-)

hm,proteinový tyčinky říkáš :think: No já mám pořád ten průjem,tak stejnak nic nejím krom rohlíku a piškotů.
Jo a taky mi dnes z krve potvrdili těhu. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.8.11 19:25

no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
10.8.11 19:43
Térouš píše:
no jasne ze jo. a kolik mas HCG?tak to je dulezity, ze to klaplo, OHSS prejde. no ale bilkoviny musis, jinak se to muze rozjizdet. ty tycinky koupis i v lekarne.

hcg 99,9 no tak asi si je zítra pofrčím koupit.Než to riskovat.Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.8.11 19:53

jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
10.8.11 21:07
Térouš píše:
jo urcite. ty ted budes prujmovat vsechno, ale neco z tehle tycinek se vstreba urco aspon. hlavne mrkni, kolik to tech bilkovin ma. 60 a 80g je dobry. a gratuluju mamco, je to super!hlavne se hlidej a lez!

Terko děkuju a jak se cejtíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.8.11 11:30

trosku me nekdy behem dne poboliva bricho jako pri MS a vcera me dost bolely prsa, jinak nic zvlastniho nepocituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.8.11 11:31

a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.8.11 12:21

ahoj holky, tak si Vas procitam :-) a moc zdravim ..a terko byla jsem stejny den na ET jako ty :palec: ..tak drzim palecky! nejak se pozoruju, taky mi az tak nic neni, trochu poboliva pricho..kolika DC jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí