Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tady někdo, kdo čeká na testování tento měsíc?
@Hankakri. Ahoj
my už doma jedno dítko máme, nesnažíme se účelně, necháváme tomu volný průběh
@TeeeT Ahoj jsem dnes teprve 7dpo a asi v pátek budu testovat, protože to nevydržím čekat 😁
@Manu31 Ahojky ano ja ☺️️ Dnes jsem týden po et 3 denních 8-mi buněčných embryí ❤️️❤️️ A vidím ducha tak snad bude sílit 🙏🏻
@Manu31 tak jsme na tom stejně, taky máme domě 2,5letou cacorku 😊 od září jsem vysadila prášky a zatím nic ale snad se to brzo změní
já byla minuly týden na preventivní kontrole tak zrovna viděl kdy bude ovu tak uvidíme 🙏
@Čiko8 Taky vidím, tak potichu gratuluji a držím palce! ![]()
Já také😊i když já už přetahuji🤦♀️jsem 36den, minulý měsíc jsem měla cyklus 33, předtím 30, ovu proběhla tedy později až kolem 24.dne, tak si tak říkám, že se mi asi celý cyklus natáhl…navíc jsem před 3 týdny brala atb, takže to je možná tím🤷♀️včera tt negativní
Ahoj skupinko, snažíme se s manželem už 6 let a máme za sebou x nezdarů iui a ivf tentokrat jsme změnili car a nechali jsme si zavést (2) 3-denní embrya krásných 8 buněk měli ❤️️ A dnes 7 dni po et tedy 10 dni po opu vidím ducha na tt. Uklidněte mne, že ho vidíte také 🙏🏻 ☺️️
@Azeret11 já jsem měla nedávno taky rozloženy cyklus asi z důvodu nemoci, měla jsem vynecháno MS úplně a přišla až další měsíc ![]()
@Čiko8 tyjo tak to jste si teda uzili
ale ducha vidím takže snad se konečně zadarilo ❤️️ Držím palce ![]()
Ahojky, já 7dpo..ráno mamatest nic, ale zkusila jsem i tento clear blue..je tam krásný dušík ale prý dělá falešné, tak nevím no, raději se nebudu upínat a počkám co obyč. test.
Jinak snažíme o 6prcka ![]()
@Maminecka5 mě teda Clearblue nikdy falešnýho ducha neudělal
měla jsem ducha jednou a byla těhotná
tak držím palce ![]()
@Hankakri. No tak uvidíme, co z toho bude, ale už bych to snad raději dostala, na těhotenství to tedy nevypadá😊
@Hankakri. Tak sotva jsem dopsala předešlou zprávu, začalo mi bolet břicho a objevila jsem kousek hnědého hlenu na intimce😀po utření nic…tak buď to byla třeba nidace, nebo se rozjede ms, ale alespoň se něco děje😀
@Azeret11 já měla za poslední rok 2× zpoždění víc jak týden a vždycky jakmile jsem se objednala k doktorovi tak sem to dostala
proste zákon schvalnosti
![]()