Čekání na císaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
14.8.22 15:44
@EPW píše:
Ahoj holky,
minulý týden jsem se dozvěděla, že můsím rodit CS. Docela to se mnou otřáslo a teď jsem šíleně nervozní, abych náhodou nezačala rodit před termínem, co jsme CS domluvili (termín - 39+1).
Máte někdo zkušenosti s CS porodem před vaším ofiiciálním CS termínem?
(jsem z toho pěkně nervni)
Díky!!

První porod byl vyvolávaný, zakončeno akutní SC. Druhý porod naplánováno na 38tt SC. Hrozila neplecha skrz jizvu. Byl to divný pocit, ale horší asi byla doba od přijetí do porodnice. Pak to ráno čekání na sál… fuj :D Na sále mi bylo strašně divně psychicky, přece jen poprvé mě hned uspali a šup, tohle bylo jiný :)

• Citovat
  • Upravit
219
14.8.22 16:47
@EPW píše:
Ahoj holky,
minulý týden jsem se dozvěděla, že můsím rodit CS. Docela to se mnou otřáslo a teď jsem šíleně nervozní, abych náhodou nezačala rodit před termínem, co jsme CS domluvili (termín - 39+1).
Díky!!

No, můj případ :D měla jsem plánovaný císař (bohužel, taky jsem to rozdychavala dlouho, strašně jsem chtěla přirozený porod…) a o tři týdny dříve mi praskla voda a jelo se do porodnice… Nic tomu nenaznačovalo, ani kontrola v poradně pár dnů předtím… Bohužel čekání strašný, protože mi začaly kontrakce a šlo to rychle, myslím ty kontrakce, nakonec po cca dvou minutách a to už jsem si říkala, co tam dělaj, proč už mě nevezmou na sál :roll: :mrgreen:… Takže nakonec z plánovaného byl akutní císař. To prostě neovlivníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
14.8.22 21:24
@EPW píše:
Ahoj holky,
Díky!!

Já měla při prvnim těhu termíny 10. a 15. a CS plánovaný na 13.! Při druhym těhotenství byl termín 19. a plánovaný CS též 13.! Všechno klaplo, jak mělo, ale je tedy pravdou, že u mně se o CS vědělo prakticky od začátku těhotenství, tak se k tomu tak celou dobu přistupovalo. Den před sekcí jsem dle dr. měla vaginální nález odpovídající max. 35. tt.,takže pokud by vysloveně nepraskla voda, určitě bych se sama nerozrodila.Ale obavy jsem samozřejmě trochu taky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí