Herpes a preventivní léčba

PetraDoh
12.8.22 09:32

Herpes a preventivní léčba

Ahoj holky, prosím je tu někdo komu byl předepsán Hepresin 400 ať už preventivně nebo jako léčba v těhotensrví? Já prodělala Herpes gen. v roce 2009 od té doby jsem nezaznamenala návrat ale v poradně mi vzhledem k této informaci předepsali antivirotika/ acyclovir- Herpesin v tabletách - mám ho brát 3 krát denně. Je to z důvodu, že se prý může vrátit a kdyby se to vrátilo půjdu císařem ( což by mi asi nevadilo, tak jako cpát léky do sebe) ale není to indikace k císaři.

Prý nejsou důkazy, že by to mělo vliv na plod.
Nyní jsem v 38 týdnu těh.

Děkuji za odpověď. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
12.8.22 09:43
@PetraDoh píše:
Ahoj holky, prosím je tu někdo komu byl předepsán Hepresin 400 ať už preventivně nebo jako léčba v těhotensrví? Já prodělala Herpes gen. v roce 2009 od té doby jsem nezaznamenala návrat ale v poradně mi vzhledem k této informaci předepsali antivirotika/ acyclovir- Herpesin v tabletách - mám ho brát 3 krát denně. Je to z důvodu, že se prý může vrátit a kdyby se to vrátilo půjdu císařem ( což by mi asi nevadilo, tak jako cpát léky do sebe) ale není to indikace k císaři.

Prý nejsou důkazy, že by to mělo vliv na plod.
Nyní jsem v 38 týdnu těh.

Děkuji za odpověď. :srdce:

Prodělala jsem ho prvně cca 4 roky zpět, pak se dvakrát vrátil. Teď jsem po druhé těhotná a ani v jednom těhotenství jsem lék preventivně nebrala. První porod byl přirozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraDoh
12.8.22 11:19

@Umík Ahoj, děkuji za info. A kde jste rodila?

• Citovat
  • Upravit
1375
12.8.22 11:55
@PetraDoh píše:
@Umík Ahoj, děkuji za info. A kde jste rodila?

Hradec Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.22 06:39

Ahoj, já jsme 36 týden, herpes jsem prodělala minulý rok na jaře, od té doby se mi 2× vrátil, ale jen lehce a vždy jsme podchytila hned na začátku, tak se to rychle vyléčilo..ptala jsme se na tu preventivní léčbu své dr a říkala, že ona sama by do sebe ty léky „neladovala“ preventivně, ale ať se pobavím pak, jak půjdu do nemocnice na kontrolu, jak to tam vidí oni, takže rozhodnutí bude asi na mě :think: sama ale nevím, určitě bych chtěla rodit přirozeně, tak možná do toho půjdu, ať nejsem ve stresu, že by se mi to třeba těsně před porodem rozjelo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100