Kontrola po šestinedělí objednání

Anonymní
11.8.22 06:56

Kontrola po šestinedělí objednání

Mám dotaz… Minulý týden mám konec šestinedělí, ale na kontrolu mě objednala sestra až za měsíc. Je to normální?
Byla jsem šitá, stehy jsou venku, to jo.
Ale přijde mi to až za dost dlouhou dobu.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18628
11.8.22 07:04
@Anonymní píše:
Mám dotaz… Minulý týden mám konec šestinedělí, ale na kontrolu mě objednala sestra až za měsíc. Je to normální?
Díky
Šla jsem až v 9 týdnech. Dovolené, plný diář a vše Ok :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.8.22 07:11

Ja se objednávala až po 2 měsících sama a byla sem teda po 10 týdnech od porodu, čekala sem až prestanu úplně špinit a neměla sem žádné potíže. Ono je to celkem jedno kdy půjdeš, jestli tě nic netrápí. Máš léto, Dr může mít taky dovolenou, tak nic nenadelas no, všude neobjednavaji ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
11.8.22 07:19

Když byl covid tak sem byla na kontrole 3 měsíce po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
11.8.22 07:24

V covidu jsem byla na kontrole 10.tydnu po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 09:04

Taky jsem se chtěla objednat, sestra mi řekla, že objednává až na září. Mně to nevadí, klidně až na říjen, cítím se v pořádku. Ale sestra mi řekla, jestli mám spočítáné kdy dostanu menstruaci a když to nemám spočítané, tak napřed spočítat a až pak objednat :lol: a byla se mnou vyřízená raz dva :lol:

Prosím anonym, říkala jsem to ségře a nechci aby věděla můj nick

• Citovat
  • Upravit
37131
11.8.22 09:20
@Anonymní píše:
Taky jsem se chtěla objednat, sestra mi řekla, že objednává až na září. Mně to nevadí, klidně až na říjen, cítím se v pořádku. Ale sestra mi řekla, jestli mám spočítáné kdy dostanu menstruaci a když to nemám spočítané, tak napřed spočítat a až pak objednat :lol: a byla se mnou vyřízená raz dva :lol:Prosím anonym, říkala jsem to ségře a nechci aby věděla můj nick

Jak chceš prosimtě po porodu spočítat, kdy dostaneš ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
11.8.22 09:22

Já si myslím že pokud nemáš nějaké problémy které je potřeba akutně řešit tak je to asi víceméně jedno. Já kdyby mi to tenkrát rodina nepřipomněla tak bych na tu kontrolu po šestinedělí úplně zapomněla :oops: a to jsem měla teda císaře. Oni to možná už berou jen jako takovou formalitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 09:26

Já budu 11 týden do porodu. Až půjdu na kontrolu.
Trochu mě to zarazilo.
Potíže nemám, ale úplně příjemný mi to tam dole není. Vše jsem řekla sestře, ale přesto mě objednala takto pozdě.
Ale jak koukám většina chodí takto pozdě.
Dovolenou nemají.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.8.22 09:52
@Anonymní píše:
Díky

Já byla na kontrole až skoro po půl roce.. pokud nemáš problémy, není to třeba hrotit. Jinak 26 vnitřních stehů, vnějších podobně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí