Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:Šla jsem až v 9 týdnech. Dovolené, plný diář a vše Ok
Mám dotaz… Minulý týden mám konec šestinedělí, ale na kontrolu mě objednala sestra až za měsíc. Je to normální?
Byla jsem šitá, stehy jsou venku, to jo.
Ale přijde mi to až za dost dlouhou dobu.
Díky
Ja se objednávala až po 2 měsících sama a byla sem teda po 10 týdnech od porodu, čekala sem až prestanu úplně špinit a neměla sem žádné potíže. Ono je to celkem jedno kdy půjdeš, jestli tě nic netrápí. Máš léto, Dr může mít taky dovolenou, tak nic nenadelas no, všude neobjednavaji ze dne na den.
Taky jsem se chtěla objednat, sestra mi řekla, že objednává až na září. Mně to nevadí, klidně až na říjen, cítím se v pořádku. Ale sestra mi řekla, jestli mám spočítáné kdy dostanu menstruaci a když to nemám spočítané, tak napřed spočítat a až pak objednat
a byla se mnou vyřízená raz dva ![]()
Prosím anonym, říkala jsem to ségře a nechci aby věděla můj nick
@Anonymní píše:
Taky jsem se chtěla objednat, sestra mi řekla, že objednává až na září. Mně to nevadí, klidně až na říjen, cítím se v pořádku. Ale sestra mi řekla, jestli mám spočítáné kdy dostanu menstruaci a když to nemám spočítané, tak napřed spočítat a až pak objednata byla se mnou vyřízená raz dva
Prosím anonym, říkala jsem to ségře a nechci aby věděla můj nick
Jak chceš prosimtě po porodu spočítat, kdy dostaneš ms?
Já si myslím že pokud nemáš nějaké problémy které je potřeba akutně řešit tak je to asi víceméně jedno. Já kdyby mi to tenkrát rodina nepřipomněla tak bych na tu kontrolu po šestinedělí úplně zapomněla
a to jsem měla teda císaře. Oni to možná už berou jen jako takovou formalitu ![]()
Já budu 11 týden do porodu. Až půjdu na kontrolu.
Trochu mě to zarazilo.
Potíže nemám, ale úplně příjemný mi to tam dole není. Vše jsem řekla sestře, ale přesto mě objednala takto pozdě.
Ale jak koukám většina chodí takto pozdě.
Dovolenou nemají.
@Anonymní píše:
Mám dotaz… Minulý týden mám konec šestinedělí, ale na kontrolu mě objednala sestra až za měsíc. Je to normální?
Díky
Já byla na kontrole až skoro po půl roce.. pokud nemáš problémy, není to třeba hrotit. Jinak 26 vnitřních stehů, vnějších podobně ![]()
Díky