Velky hemeroid

Anonymní
12.8.22 12:10

Velky hemeroid

Ahoj :) jak hledam, tak hledam, nachazim jen ruzne diskuze o hemeroidech o velikosti 2-3 cm udajne velikych :lol: ja mam po porodu jeden obri filaovej cca 7 mozna vic cm. Na na gyn jsem volala, ale pry tohle neresi. Pojedu do porodnice v dalsim tydnu, tak odpoved se stejne dockam…ale ja bych rada znala vase osobni zkusenosti, je to opravdu na operaci? Mela to nektera podobne velke a nejak to vylecila? Kdy je hranice mezi lecbou a odstranenim

dekuji za odpovedi :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.8.22 12:20

No řešíš to na poslední chvíli, to nebylo dobré rozhodnutí. ZA týden s tím nic moc nenaděláš.

Uvidíš jak to dopadne při porodu a po šesti nedělí se objednej na proktologii, kde mají i laserové ošetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 12:37

V těhotenství jsem měla jeden mega, doktorka na mě hleděla, nebyla to normální velikost. Upravit stolici, laktulosa, a když to bylo nejhorší, tak jsem ledovala, fakt ledovala a dávala čípky, po ledování se to trochu smrsklo a šlo zátlacit dovnitř, chvilku to tam vydrželo a pak na novo, pořád dokola. Časem se to úplně upravilo a teď, po letech, mě to potrápí tak 3× ročně, ale to už není tak velké. A proktologie by taky pomohla.

• Citovat
  • Upravit
35765
12.8.22 12:38

V porodnici ti s tím taky nic neudělají. To řeší proktolog. Objednej se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.8.22 12:57
@Ou píše:
No řešíš to na poslední chvíli, to nebylo dobré rozhodnutí. ZA týden s tím nic moc nenaděláš.Uvidíš jak to dopadne při porodu a po šesti nedělí se objednej na proktologii, kde mají i laserové ošetření.

Já pochopila, ze to má po porodu a ne před porodem;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 13:19

Před porodem s tím stejně nebudou nic dělat. Mě po porodu taky proktologie nemine a přidávám se s otázkou. Nevíte zda velké hemoroidy, které už nejdou vrátit zpět, lze léčit taky jinak než operativně? Všude čtu, jak to po operaci pak šíleně bolí. :?

• Citovat
  • Upravit
11759
12.8.22 13:43

Zajdi na prokotologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat