Celková candidóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KoloP
30.1.13 08:08

Taky je dobrý česnek a hodně laktobacilů - jogurty…

• Citovat
  • Upravit
2453
2.5.13 14:29

@aleba narazila jsem náhodou na tvoji diskusi. Chci se zeptat, jak po čase válčíš? Já od včerejška držím takovou modifikovanou verzi protikvasinkové diety, užívám nějaké přípravky na snížení kvasinek v těle… Co ty, držíš se, nebo vidíš po čase nějaký pokrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.5.13 16:00

Ahoj, no.. od nového roku nejím vůbec sladký, asi dva měsíce jsem nejedla ani ovoce, teď už jo. Žádný cukr, bílý pečivo. Ale chléb, rýži a tak jsem jedla pořád. Po asi 2-3 měsících se mi výrazně zlepšilo zažívání, ale těžko říct, čím to je. (měla jsem hodně problémy s nadýmáním, pořád jsem byla jak koule) Užívala jsem kys. kaprylovou, laktobacily, pila čaj Lapacho. Ekzémy mám ale pořád
A co ta tvá modifikovaná dieta - v čem to spočívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.5.13 09:47

@aleba děkuji za odpověď!
No moje modifikovaná dieta spočívá je asi dost podobná té tvé (když tedy pominu to, že dnes jedu třetí den, takže uvidím co a jak dál): vynechávám cukr (sladím jen stevií), vynechávám vše z bílé mouky. Upekla jsem si chleba půl špaldové a půl celozrnné žitné mouky. Snažím se to s ním nepřehánět, ale zase na druhou stranu uvidím, jak to půjde dál. I kdyby byl současný stav udržitelný, tak bych to brala jako úspěch. Rýži celozrnnou/hnědou/červenou, luštěniny. Neumím si tedy představit vynechat mléčné výrobky - dávám si jogurt, kyšku, kefír, žervé a asi neodolám i tvrdému sýru. Vesměs píší, že ani mléčné výrobky, ale to už bych opravdu nezvládla. Tak jsem zvědavá, jak to půjde.

Denně si dám trošku kokosového oleje (tam je ta kys. kaprylová taky), dávám si kapku extraktu z grep. semínek a teď jsem si objednala i Fungulen, tak jsem zvědavá. Jo a večer si vždycky na malinké kousíčky pokrájím stroužek česneku a zapiju vodou.

Jo a čaj Lapacho mám taky, ale zatím jsem si ho neudělala.
Snažím se najít nějakou rozumnou cestu, která pro mě bude nějak schůdná na delší dobu. Přece jenom vyvářet si druhé jídlo pro sebe dlouhodobě by mě asi nevydrželo. Navíc mě teď čeká dvoudenní školení, což už vidím, bude hrůza. Vůbec nevím, jak to mám řešit, protože jídlo tam je jedno, max. 2 výběr - klasika: řízek + brambory a nevím co druhého, každopádně vše s moukou. Večer pak degustace, což taky nemůžu, čili parádička :(

Zatím překvapivě nemám nějaké nezvladatelné chutě na sladké, ale já to řeším tou stevií, takže sladkou chuť mám, jen tedy doufám, že ty čůzy kvasinky se z toho moc nenažerou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.5.13 10:06

Jóoo, a černý kafe si neodpustím a neodpoustím.
Jakožto velká kafařka jsem jich pila denně moc, nyní se snažím tak 2-3 kousky, ale to si prostě nedám vzít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.6.13 10:25

Ahoj holky mam na vas dotaz, uz mam tři roky v ústech candidu a nevim co s ni vyzkoušela jsem snad úplně všechno včetně léků a ta mrcha se mě pořád drží nevíte co na to, jsem zoufalá:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.8.13 11:48

Ahoj Ano máš ještě tu candidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.9.25 09:08

Zpočátku jsem řešila candidu ketogenní (bezsacharidovou) dietou, ale to pomáhalo vždy jen dočasně. Trvalého vyléčení jsem dosáhla až pomoci fekálni transplantace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí