Celodenní hlídání, kde sehnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1176
18.2.13 12:49

Celodenní hlídání

Dostala jsem se tak trochu do průšvihu. Sehnala jsem si velmi dobrou práci, se kterou jsem však nepočítala, od března nastupuji a zaboha nemohu sehnat školku či hlídání (Praha). Nemáte některá zkušenosti či kontakt na někoho, kdo by mohl celodenně (po - pá) hlídat téměř tříletou moc hodnou holčičku? Jednalo by se max o tři měsíce a je mi jedno zda by to bylo u nás doma nebo u dotyčné, na ceně bychom se domluvily. Bydlíme v Praze 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
18.2.13 13:11

školka

Dobrý den,
je školka Orangerypark, jukněte. Jsou tam i maličké děti. Je v ulici Gotthardská 6, v Bubenči. Zkuste zavolat majitelce, je fajn. Dokonce tam vyšel program na podporu maminek vracejících se po rodičáku do práce. Pokud Vám dá zaměstnavatel potvrzení, tak budete mít lepší školné (5 000 vč. výletů, stravy, výuky AJ). Paní majitelka je tento týden na dovolené, ale příští týden bude v práci. Zkuste to. www.orangerypark.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.2.13 13:28

Zkusila bych dat inzerat nebo pres agenturu, najit bud studentku nebo treba maminku co ma taky ditko a chce si privydelat.
Nebo se podivat po soukromych skolkach v okoli, berou i v prubehu roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
18.2.13 13:33
@Sheelle píše:
Dostala jsem se tak trochu do průšvihu. Sehnala jsem si velmi dobrou práci, se kterou jsem však nepočítala, od března nastupuji a zaboha nemohu sehnat školku či hlídání (Praha). Nemáte některá zkušenosti či kontakt na někoho, kdo by mohl celodenně (po - pá) hlídat téměř tříletou moc hodnou holčičku? Jednalo by se max o tři měsíce a je mi jedno zda by to bylo u nás doma nebo u dotyčné, na ceně bychom se domluvily. Bydlíme v Praze 3.

http://www.skolka-mici.cz/ je to na trojce…a je to jedna z nejlevnějších školek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.2.13 13:50

Dělala jsem kurz pro chůvy u společnosti Domestica, měli super přístup, zásady, možná bych hledala někoho přes ně. Chůvy mají prověřený, většina prošla jejich kurzem, který tedy byl výborně připravený, vše je na smlouvu, je to krytý tak na obou stranách. http://www.domestica.cz/…cz/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.17 14:13

Mám dotaz na ty, co sehnali celodenní hlídání pro děti, kde jste pátraly, jak jste se domlouvali na placení, co jste od paní na hlídání chtěli… Beru jakékoliv náměty na přemýšlení. Budu potřebovat dlouhodobé každodenní hlídání a to i nemocného dítěte - doléčení, akutní fázi si budu samozřejmě řešit sama.
Kolik platíte za celodenní hlídání 1 dítěte - hlídání cca od 7:00 do 15:00.
Vzhledem k okolnostem nechci mámu na RD, která by si vzala moje dítě ke svému.

• Citovat
  • Upravit
2008
13.1.17 15:39

Koukněte na www.hlidacky.cz
Nakonec jsem sehnala paní učitelku ze školky, ale může logicky pouze odpoledne.
Platím 120kč/60min, řekla si původně o 180kč/60min, to jsem odmítla.
Celý den by mohla buď profesionální chůva nebo nějaká čiperná důchodkyně…
Studentky leda o prázdninách nebo ve zkouškovém.
Některé jesle nabízí i službu hlídání u vás doma. Taktéž jsem se informovala, ale nezaručili mi stejnou chůvu na každé hlídání. To byla má podmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat