Výběrové řízení - ozvat se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Rozhodně tam dneska zavolej nebo zajdi…mohla jsi to udělat už v minulým týdnu protože oni určitě ostatním nevolají až den předem.
Otázka je jestli nejsou nějaká kritéria, která tě třeba vyřadila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice píše:
Rozhodně tam dneska zavolej nebo zajdi…mohla jsi to udělat už v minulým týdnu protože oni určitě ostatním nevolají až den předem.
Otázka je jestli nejsou nějaká kritéria, která tě třeba vyřadila…
Požadavky, která na pracovníka mají, splňuju. Nechtěla jsem se vnucovat, když mi personalistka 2× řekla, že mě pozvou… ![]()
- Citovat
- Upravit
Oni to říkají takto skoro všude. ![]()
Zavolej tam řekni že jsi několikrát mluvila s tou a s tou a ujistili tě že tě pozvou, ale že se zřejmě stala nějaká „chyba“ a ty jsi nedostala žádný info…
Za to nic nedáš určo brnkni!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych tam zavolala a zeptala se. Otázka ale je, jestli Tě vůbec k pohovoru pozvali - jestli jsi nevypadla kvůli nastaveným kritériím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tam určitě zavolala, můžeš říct něco jako: „Jsem s vámi domluvená, že se zítra zúčastním výběrového řízení, jen bych potřebovala vědět v kolik hodin a kam mám přijít.“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
Já bych tam určitě zavolala, můžeš říct něco jako: „Jsem s vámi domluvená, že se zítra zúčastním výběrového řízení, jen bych potřebovala vědět v kolik hodin a kam mám přijít.“
- Citovat
- Upravit
Myslím, že našli lepší kandidáty. Joo, co já se naposílala životopisu, u kterých jsem splňovala jejich uvedeny požadavky. Pak přišli s životopisem 3, 4 lidi se znalostma na vyšší úrovni, s větší praxí a já měla smůlu. Hold dnes si zaměstnavatel může vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych tam zavolala. Za to nic nedas krome jednoho telefonatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Líná huba hotové neštěstí.
Buď tam zavoláš a oni zjistí, že udělali chybu.
Nebo tam zavoláš, oni ti řeknou, že tě nechtějí a ty je stejně nikdy neuvidíš.
Tak o co jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chocolate píše:
Líná huba hotové neštěstí.
Buď tam zavoláš a oni zjistí, že udělali chybu.
Nebo tam zavoláš, oni ti řeknou, že tě nechtějí a ty je stejně nikdy neuvidíš.Tak o co jde?
Máš pravdu, jsem už ze všeho silně nervózní a pak řeším nesmysly
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:tos mi docela zvedla náladu
Nic horšího, než že s tebou nepočítají, se dozvědět nemůžeš. ![]()
Já to znám i z té druhé strany, když jsme sháněli zaměstnance. Dovedu si živě představit, jak asistentka dostane za úkol obvolat 15 lidí, v půlce přijde kolegyně na pokec/s jiným úkolem/jdou na oběd… a milá asistentka zapomene, že někomu zrovna chtěla volat a už to nedokončila.
No a nebo fakt mají jiné kandidáty, co se jim líbí víc, tak ti to prostě budou muset říct. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně zavolat, třeba paní nemůže najít kontakt, nebo zapomněla, že se neozvala. Maximálně ti řeknou, že nevyhovuješ. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za zeptání člověk nic nedá ![]()
Bohužel je možné, že ikdyž člověk splňuje zadaná kriteria, prostě je tolik zájemců, že si i mezi nimi vybírají (třeba delší praxe, jazyky, vzdělání), takže se k tomu pohovoru člověk vůbec nemusí dostat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra je výběrové řízení na pozici, o kterou mám zájem. Když jsem tam nesla před nějakou dobou životopis, paní personální mi řekla, že v únoru bude výběrko a že mě pozvou. Předminulý týden jsem tam volala, zda už se ví datum a paní mi řekla, že výběrko bude 19.,tj zítra a že to bude obvolávat, no a zatím mi nikdo nedal vědět
. Mám tam teda dneska ještě volat nebo co mám dělat, už jsem z toho nešťstná, přijdu si jak prašivá, člověk má zájem pracovat a nevím, co mám ještě udělat, abych byla vůbec pozvána k výběrovému řízení
Jsem už vážně bez elánu, kontaktovat je potřetí mi přijde hloupé