Výběrové řízení - ozvat se?

Anonymní
18.2.13 10:03

výběrové řízení-ozvat se?

Zítra je výběrové řízení na pozici, o kterou mám zájem. Když jsem tam nesla před nějakou dobou životopis, paní personální mi řekla, že v únoru bude výběrko a že mě pozvou. Předminulý týden jsem tam volala, zda už se ví datum a paní mi řekla, že výběrko bude 19.,tj zítra a že to bude obvolávat, no a zatím mi nikdo nedal vědět :?. Mám tam teda dneska ještě volat nebo co mám dělat, už jsem z toho nešťstná, přijdu si jak prašivá, člověk má zájem pracovat a nevím, co mám ještě udělat, abych byla vůbec pozvána k výběrovému řízení :( Jsem už vážně bez elánu, kontaktovat je potřetí mi přijde hloupé

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
18.2.13 10:05

Rozhodně tam dneska zavolej nebo zajdi…mohla jsi to udělat už v minulým týdnu protože oni určitě ostatním nevolají až den předem.
Otázka je jestli nejsou nějaká kritéria, která tě třeba vyřadila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 10:07
@Dice píše:
Rozhodně tam dneska zavolej nebo zajdi…mohla jsi to udělat už v minulým týdnu protože oni určitě ostatním nevolají až den předem.
Otázka je jestli nejsou nějaká kritéria, která tě třeba vyřadila… :nevim:

Požadavky, která na pracovníka mají, splňuju. Nechtěla jsem se vnucovat, když mi personalistka 2× řekla, že mě pozvou… :?

• Citovat
  • Upravit
10048
18.2.13 10:08

Oni to říkají takto skoro všude. :zed:
Zavolej tam řekni že jsi několikrát mluvila s tou a s tou a ujistili tě že tě pozvou, ale že se zřejmě stala nějaká „chyba“ a ty jsi nedostala žádný info…
Za to nic nedáš určo brnkni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.2.13 10:10

Asi bych tam zavolala a zeptala se. Otázka ale je, jestli Tě vůbec k pohovoru pozvali - jestli jsi nevypadla kvůli nastaveným kritériím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
18.2.13 10:11

Já bych tam určitě zavolala, můžeš říct něco jako: „Jsem s vámi domluvená, že se zítra zúčastním výběrového řízení, jen bych potřebovala vědět v kolik hodin a kam mám přijít.“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 10:14
@Titty píše:
Já bych tam určitě zavolala, můžeš říct něco jako: „Jsem s vámi domluvená, že se zítra zúčastním výběrového řízení, jen bych potřebovala vědět v kolik hodin a kam mám přijít.“ :)
:) tos mi docela zvedla náladu
  • Citovat
  • Upravit
21848
18.2.13 10:15

Myslím, že našli lepší kandidáty. Joo, co já se naposílala životopisu, u kterých jsem splňovala jejich uvedeny požadavky. Pak přišli s životopisem 3, 4 lidi se znalostma na vyšší úrovni, s větší praxí a já měla smůlu. Hold dnes si zaměstnavatel může vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
18.2.13 10:21

Urcite bych tam zavolala. Za to nic nedas krome jednoho telefonatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.2.13 10:24

Nevolala bych, pravdepodobne si nasli lepsi kandidaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.2.13 10:34

Líná huba hotové neštěstí.
Buď tam zavoláš a oni zjistí, že udělali chybu.
Nebo tam zavoláš, oni ti řeknou, že tě nechtějí a ty je stejně nikdy neuvidíš.

Tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 10:38
@Chocolate píše:
Líná huba hotové neštěstí.
Buď tam zavoláš a oni zjistí, že udělali chybu.
Nebo tam zavoláš, oni ti řeknou, že tě nechtějí a ty je stejně nikdy neuvidíš.Tak o co jde?

Máš pravdu, jsem už ze všeho silně nervózní a pak řeším nesmysly

• Citovat
  • Upravit
11895
18.2.13 10:39
@Anonymní píše: :) tos mi docela zvedla náladu

Nic horšího, než že s tebou nepočítají, se dozvědět nemůžeš. ;)

Já to znám i z té druhé strany, když jsme sháněli zaměstnance. Dovedu si živě představit, jak asistentka dostane za úkol obvolat 15 lidí, v půlce přijde kolegyně na pokec/s jiným úkolem/jdou na oběd… a milá asistentka zapomene, že někomu zrovna chtěla volat a už to nedokončila.

No a nebo fakt mají jiné kandidáty, co se jim líbí víc, tak ti to prostě budou muset říct. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.2.13 10:39

Rozhodně zavolat, třeba paní nemůže najít kontakt, nebo zapomněla, že se neozvala. Maximálně ti řeknou, že nevyhovuješ. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
18.2.13 10:51

Tak za zeptání člověk nic nedá ;)

Bohužel je možné, že ikdyž člověk splňuje zadaná kriteria, prostě je tolik zájemců, že si i mezi nimi vybírají (třeba delší praxe, jazyky, vzdělání), takže se k tomu pohovoru člověk vůbec nemusí dostat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat