Výběrové řízení - ozvat se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.13 18:34

Bohužel nikdo se neozval, jsem z takového jednání zklamaná a připadám si jak pitomec. Ale chápu, že Země se točit nepřestane, tak popojedem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.13 07:42

Nic si z toho nedělej, někdy je to také tak, že už mají předem vybráno a k pohovoru Tě ani nepozvou… To se stalo kdysi mně a to jsem na dané pozici pracovala, jen na dobu určitou a výběrko bylo vypsané na dobu neurčitou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.13 08:24

Já jen nechápu, proč mě 3× ujišťovala, že mi zavolá…

• Citovat
  • Upravit
1011
19.2.13 08:31

Jo, tak to se můžeme jen domýšlet. :nevim: Také je zvláštní, že volají až den před pohovorem.
Tak snad Ti brzy vyjde něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
19.2.13 10:30
@Anonymní píše:
Já jen nechápu, proč mě 3× ujišťovala, že mi zavolá…

Protože nechce říct něco negativního, tak radši dělá z lidí debily.
Někdo se tak vyhýbá svojí zodpovědnosti.
Pokud to není velká firma a není šance, že bys tam v nejbližší době dávala žádost o práci znovu, našla bych si kontakt na nadřízeného a popsala bych mu tam situaci, použila bych přitom několik odborných výrazů v souvislosti s dobrým jménem firmy, odborného vždělání jejích pracovníků. Ale musím říct, že jsi docela naivní, jestliže ti ta paní řekla, že bude všechny obvolávat v ten den a rovnou tě nepozvala, tak bylo naprosto jasné, o co jde a že ti už nezavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.13 12:39

Drama pokračuje- :lol: nedalo mi to a napsala jsem meil, na který mi (třikrát hurá) bylo odpovězeno. Výběrové řízení bude 19., ale příští měsíc. Já jsem takový vůl, jdu spáchat sebevraždu s flaškou piva.

• Citovat
  • Upravit
1011
19.2.13 12:46

:lol: No tak vidíš - nic není ztraceno!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
19.2.13 13:12
@Anonymní píše:
Drama pokračuje- :lol: nedalo mi to a napsala jsem meil, na který mi (třikrát hurá) bylo odpovězeno. Výběrové řízení bude 19., ale příští měsíc. Já jsem takový vůl, jdu spáchat sebevraždu s flaškou piva.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7
19.2.13 13:47

Celkem zajímavé. Tohle je úplně „normální“ natahování. Mně by z toho trefil šlak. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11899
19.2.13 17:44

To je napínavé! :D Máme to jako seriál. ;)
Hlavně nám potom dej vědět, jak jsi dopadla! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.2.13 18:24
@Anonymní píše:
Drama pokračuje- :lol: nedalo mi to a napsala jsem meil, na který mi (třikrát hurá) bylo odpovězeno. Výběrové řízení bude 19., ale příští měsíc. Já jsem takový vůl, jdu spáchat sebevraždu s flaškou piva.

A víš, že jsem si to když jsem četla myslela? :mrgreen: Ale nechtěla jsem dráždit :lol:. Kdyby byl pohovor fakt dnes, určitě by nebyla personalistka včera tak v klidu, že jooo, že to dneska obvolá..

Tak držím palce.

PS : nenapsala v tom mailu rovnou, že se máš dostavit když si tak neodbytná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.13 08:11

@Kallkapa nenapsala :lol:, ale už se na to nebudu upínat, kdoví jak to nakonec bude, aby to ještě 3× nepřesunuli

• Citovat
  • Upravit
11899
1.4.13 20:16

Tak co, byla jsi na tom pohovoru, nebo už máš jinou práci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 22:25

@Titty na pohovoru jsem byla a bohužel neuspěla. Nic jiného zatím nemám

• Citovat
  • Upravit
11899
6.4.13 17:06

Tak to mě mrzí. :( Přeju hodně štěstí v dalším hledání! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat