Celodenní šílená nevolnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.10.23 07:32

Celodenní šílená nevolnost

Ahoj holky, jsem v 8.tt a mám šílený celodenní nevolnosti, neustále zvracím jinak v sobě toho moc neudržím, max nějaké pečivo a cocacolu, měla jste to některá stejně, řešily jste to s doktorem nebo jste přečkaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
19.10.23 07:45

Přečkala jsem to. Bylo mi šoufle, ale nikdy jsem ani jednou nezvracela. Jen lodní nemoc. Kolem 10. tt to vždycky přešlo. Vlastně jednou jsem si postěžovala u doktora. Ten řekl, že kdo zvrací, tak nepotrácí. Při další kontrole se ptal, jestli problém trvá. To jsem mu řekla, už je to ok.

Příspěvek upraven 19.10.23 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
19.10.23 07:45

Jéjej, to tak má spoousta žen, taky jsem to tak měla a vážně upřímně soucítím :hug: Bohužel, musí se to přečkat, způsobuje to vysoká hladina hormonu hcg a to se nedá ničím léčit, protože ten hormon je v těhotenství nezbytně potřebný. Časem si najdeš způsob, jak v tom nějak fungovat, co ti dělá dobře a co naopak nevolnost zhoršuje. Na internetu je spoustu rad, co jíst, jak jíst, aby ta nevolnost nebyla tak hrozná, tak počti a vyzkoušej. Přeji hodně sil a ať to rychle uteče :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1773
19.10.23 07:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 8.tt a mám šílený celodenní nevolnosti, neustále zvracím jinak v sobě toho moc neudržím, max nějaké pečivo a cocacolu, měla jste to některá stejně, řešily jste to s doktorem nebo jste přečkaly?

S doktorem bych to řešila až v případě, že bych nebyla schopná fungovat a hrozila dehydratace. Bylo mi taky příšerně zle. Paradoxně mi na to pomáhaly procházky na chladném vzduchu - otěhotněla jsem koncem listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
19.10.23 07:58

Těhotenství je radost přece :mrgreen:
Většinou to přejde ve 12tt, ale někdy taky ne. Kdyby jsi opravdu ztrácela nějak enormně, tak se to řeší leda tak v nemocnici kapačkou. Já na to kdysi dostala nějaký léky, ale zase po tom člověk pořád spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.10.23 12:08

Tak záleží jak často zvracíš. Kamarádka zvracela 30× denně a nakonec skončla na kapačkách v nemocnici. Pokud už je to příliš řeš s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.11.23 14:53

Ja jsem v 11 tydnu, dle uzv tedy v 10tem. Nevolnosti me trapi od 6.tydne. takze uz 5.tyden v kuse. Je celodenni a jsem zoufala, abych byla uprimna. Zakladatelko, tobe jak je?? Uz je to lepsi? Ja verim ze to snad uz brzy skonci, ale je to nekonecne a nadlidsky vykon je pro me sprcha. Jsem doma na PN, a opravdu cele dny lezim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí