Celoroční textilní dd step

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
26.4.21 13:00
@LilyJane píše:
@mackA159 Jsem ale hlupák, jsem myslela že se ptáš na celoroční vs textilní… mě ani nenapadlo, že existue „celoroční textilní“… to je hodně divný termín.
Já vždycky nakupuju trošku s předstihem a vyčíhnu si něco v akci. Tyhle kožené mě vyšly na 800 - výprodej posledních kusů v akci. Je třeba mít na to opravdu štěstí a hlídat si to. Chtěla jsem kožené právě kvůli tomu promoknutí. Látkové jsou dobré na léto, ale pokud to chceš na jaro/podzim, tak bych opravdu radši zainvestovala do těch kožených. Pokud je dítě úplně nedorasuje na odrážedle a pod, tak se dají ještě dobře prodat.
Což mě přivádí k tomu, že na FB jsou barefoot skupiny, kde se dají koupit bazarové barefoot za slušné ceny. Nejlepší je to u těch malých velikostí, které děti nestihnou pořádně vychodit ani zničit, protože z nich rychle vyrostou. Pokud už máš ale větší dítě, tak chápu, že chceš nějaké nové boty.

Teď jaro podzim. Těžko říct jak ji noha vyroste… :think: Má 17mesicu… Celou zimu se jí noha nehla, a teď ji jsou boty kupované nové před měsícem malé. :zed: Nemám problém investovat do dražších, pokud by ji to chvíli vydrželo, a unosila by je i mladší. Ale vzhledem k tomu že ji mladší s velikostí a kilama dohání, mám obavu že ani ty boty po ní neunosi :pocitac: :zed: z druhé ruky jsem koukala u nás na bazarku, ale 500-700 Kč za odrbane, oslapane boty nedám ani náhodou… Teď nosila značku Beda - zdravotní obuv a sedela ji. Dnes jsem ji zkoušela ty klasické bílé žirafy Beda, a po 15ti minutách měla otlaceny nart. Takže z netu už radši nic kupovat nebudu.. nejspíš potřebuje něco širšího, mrknu k nám do prodejny v týdnu, mají tam značky co vůbec neznám - Froddo, DD step, Jonap apod.. :think: :)

• Citovat
  • Upravit
3907
26.4.21 15:03

@mackA159 Jo před tím mě ženská v obuvi taky varovala, že nejvíc ta noha skáče dětem právě na jaře a v létě. Takže já už kupuju vždycky s větším nadměrkem a zatím jsem se vždycky trefila. Akorát až teď sandále mi trochu ulítly, ale počítám s tím, že než bude dostatečně vedro, tak mu ta hnáta trochu poroste.
Vždycky je lepší si boty vyzkoušet na prodejně, je to milionkrát lepší než internet, kde člověk střílí do prázdna a modlí se, aby pak měsíc nečekal na prachy za vrácené boty.
Mi zatím pomáhal facebook a skupiny na barefoot orientované, kde se lidi často baví na jaké nohy je jaká značka vhodná. Ale návštěvu obuvi nic nenahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.4.21 15:33
@LilyJane píše:
@mackA159 Jo před tím mě ženská v obuvi taky varovala, že nejvíc ta noha skáče dětem právě na jaře a v létě. Takže já už kupuju vždycky s větším nadměrkem a zatím jsem se vždycky trefila. Akorát až teď sandále mi trochu ulítly, ale počítám s tím, že než bude dostatečně vedro, tak mu ta hnáta trochu poroste.
Vždycky je lepší si boty vyzkoušet na prodejně, je to milionkrát lepší než internet, kde člověk střílí do prázdna a modlí se, aby pak měsíc nečekal na prachy za vrácené boty.
Mi zatím pomáhal facebook a skupiny na barefoot orientované, kde se lidi často baví na jaké nohy je jaká značka vhodná. Ale návštěvu obuvi nic nenahradí.

Bohužel když začala chodit vše se zavřelo. :zed: Do té prodejny určitě zajdeme, sama bych nechtěla chodit v nevyhovujících botách, ještě k tomu když ani kloudne nepoznám jestli ji ta bota je, není, malá, velká… Dost mě mrzí že se nemyslelo aspoň na ty nejmenší, bohužel čas už nevrátím. Tchýně mi na to řekla že se noha dá změřit. No, u šestiletého už ví jakou velikost nosil a nosí, a hlavně jaký typ boty…v zimě jsme měli doma troje boty se špatnou velikosti… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková