Celulitida a horko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.17 11:46

Celulitida a horko

Ahoj ženy :)
Mám docela viditelnou celulitidu, bohužel boj s ní je marný, at dělám, co dělám :zed: :pocitac: Je léto a teplo a chci se zeptat:Nosíte krátké sukně nebo kratasy i když jí máte vidět? Já nosim vše pod kolena raději, je mi trapně se vystavovat. Jenže, když je fakt vedro, tak bych si vzala nejraději krátké sukně nebo kratasy. Jinak jsem hubená. Mám 180 cm a 65 kg a mám jí i přesto, že cvičím. :pocitac:
Raději anonym, stydím de za to :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
11.7.17 11:49

Pokud si takto stihla, tak bych tu tvou hroznou celulitidu chtela videt :lol: to bude urcite par ďubliku. Jelikoz urcite nemas nohy jako mastodont, ale stihle, tak bych klidne byt tebou nosila i mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 11:53
@hapovab píše:
Pokud si takto stihla, tak bych tu tvou hroznou celulitidu chtela videt :lol: to bude urcite par ďubliku. Jelikoz urcite nemas nohy jako mastodont, ale stihle, tak bych klidne byt tebou nosila i mini.

Budeš se divit, ale celulitidu mám, jak na stehnech, břiše, tak na pažích, máme to v rodině, je to asi dědičný, všechny jsme hubené, ale s ní, bohužel. Kdyžsi vezmu něco krátkého, tak na zadní straně stehen to nevypadá pěkně…Na těch pažích, to není tak hrozný, ale začíná to i tam a břicho neukazuju.

• Citovat
  • Upravit
727
11.7.17 11:54

Nos mini, váha je dobrá, podle mě tlustá nejsi…má to spoustu ženských. Já to měla taky a po vysazení antikoncepce a když jsem začala fakt hodně pít, se to výrazně zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.7.17 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj ženy :)
Mám docela viditelnou celulitidu, bohužel boj s ní je marný, at dělám, co dělám :zed: :pocitac: Je léto a teplo a chci se zeptat:Nosíte krátké sukně nebo kratasy i když jí máte vidět? Já nosim vše pod kolena raději, je mi trapně se vystavovat. Jenže, když je fakt vedro, tak bych si vzala nejraději krátké sukně nebo kratasy. Jinak jsem hubená. Mám 180 cm a 65 kg a mám jí i přesto, že cvičím. :pocitac:
Raději anonym, stydím de za to :oops:

Tak pokud ti to tolik vadí, tak to nenos. Jinak já teda nemám tělo modelky, ale nosím i šaty ke kolenum, taky jí mám, ale přece se nebudu péct v tom vedru jen kvůli tomu, že je to nehezké. Když kolikrát vidim ty,,modelky,,které mají okolo metráku a vezmou si mini, tak to mi příde jako fakt ošklivé, ale pokud nemáš tolik kil, tak s celulititou bych až takovou hlavu nedělala a věř, že se nevyhýbá ani herečkám, modelkám, zpěvačkám…nejsi v tom sama. ;)

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.7.17 11:56

Jo jsem taky stihla. 59/173 a na stehnech ji mam fakt skaredou. A nosim kratasky a kratsi sukne. Kdyz je hic, tak co. Ostatni mi jsou ukradeny

• Citovat
  • Upravit
32877
11.7.17 12:04

Tak já nejsem ani štíhlá a krátké věci nosím. Celulitidu mají i modelky.
Je fakt že piju dost, a zlepšila se mi po vysazení antikoncepce před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.7.17 12:09

Jestli bereš HA, může to být tím. Já ji měla dost, pak vysadila HA a úplně zmizela. :roll: bych mini nosila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.7.17 12:18

Nosim pod kratsi sukne velmi lehke leginy lehce pod kolena, zamazne mi to celut. vedro v tom neni a ja se citim prijemne. Je to vec osobniho vkusu, nekdo ji vystavuje, jinej ne. Uprimne me to nepohorsuje, pokud nevidim 150kg divenku nacpanou v mini a tilku v jejiz celulitide by se dali hrat kulicky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.7.17 12:24
@lusy.lus píše:
Jestli bereš HA, může to být tím. Já ji měla dost, pak vysadila HA a úplně zmizela. :roll: bych mini nosila. :mavam:

Joooo, takže všechny baby s celulitidou vysadí HA a nastane celosvětový mír :mrgreen:
Pokud ji neberou, nastane problém 8o 8o 8o

Zadavatelko, jen tip… mně se nedávno povedl super úlovek, elastické kraťasy do půlky stehen. Zakryjou to nejhorší a co vykukuje, to už nikoho nepohorší ;)
Já nemám problém ani s bikinami, celulitida sem, strie tam, ale do města je to jiný level. Fakt stačí vybrat správný střih a správnou délku, a nenervovat se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.7.17 12:31

Taky mám celulitidu, ač sportuji, a v létě nosím dost často kraťasy. Myslím, že to jak vypadám je všem ukradené, takže si s tím hlavu nijak nelámu. Já osobně s tím žádný problém nemám, prostě to ke mne patří, nikdo nejsme dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 12:49

Holky, všem moc děkuji za milé příspěvky, vim, že v tom nejsem sama. ;) HA neberu, takže tím to není.

• Citovat
  • Upravit
17472
11.7.17 16:29

Vážím stejně, měřím cenťák víc a k celulitidě mám ještě strie až na lýtka, ale necvičím.. sukně a kraťasy nosím nejkratší nad kolena, víc si nedovolím.. mám široké boky a stehna i za zbytek své hubené rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
11.7.17 23:46

No to je diskuze presne pro me!! Resim dlouho to same a zatim jsem se na kratasy a kratke sukne pres den vzdy vykaslala :nevim:…a beru je jen vecer kdyz nekam jdu :mrgreen:.

Vim, ze celulitidu ma kazda..vsak to vidim ted v horku. ALE ja ji mam na stehnech fakt mooooc :roll: hodne cvicim, piju, dobre jim a stejne ji mam v tak velke mire..mame ji takhle hnusnou vsechny zensky z rodiny.

Pres den nosim v horku dlouhy lehoucky saty, sukne az na zem…ALE dnes jsem si koupila kratke kratasy a jsem dozhodnuta to prubnout a vzit si je i pres den..
:dance:

Tak dam pak vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
12.7.17 00:04

Já celulitidu nemám, ale kdyby jo, tak bych se určitě v létě nepařila a nosila bych sukně i kraťásky. Celulitida je něco, co se těžko ovlivní, tak se tím netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová