Celulitida v těhotenství

324
9.4.10 18:32

Celulitida v těhotenství

Ahoj maminky a těhulky,
jsme v 30.tt a dost mě začala trápit celutitida. Zřejmě to způsobují nějaké hormony, ale nevíte jestli už s tím začít dělat něco teď a nebo to po porodu samo zmizí?
Před těhu jsem neměla ani ďolíček, za to teď mám pomerančovou kůži snad i na čele:-(
Celkem už jsem přibrala 10kg, ale za to chodím 2×týdně na cvičení a cvičím i sama doma, večer poctivě každý den mažu. Jsem z toho dost nešťastná! :cry:
Předem díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
9.4.10 19:15

joo tak bys mela videt moje stehna, pribrala jseem 8kg a ty nechala v porodnici, proste priroda chce abych mela pomerancaka :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.4.10 19:22

Já myslím, že nás to trápí tak 99%, poradím ti hodně pít a jíst ovoce a zeleniny a řešit to více až po porodu, teď bys ublížila akorát miminku a potom hodně cvičit na nohy. Pokud si před těhu neměla problémy tak to vychodíš s kočárkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.4.10 19:50

ja teda od porodu uz zhubla 23kg ale ta pomerancovka tam je porad…snad do leta zmizne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.4.10 23:39

Tak já jsem při prvním těhu přibrala 8 kilo, následně zhubla 20, ale ta svi%na celuloška zůstala. Teď ve druhém těhu to už neřeším, jinak bych se zbláznila. Hnus :poblion: Jestli poadí někdo něco, co fakt zabere, navrhnu ho na Nobelovku. myslím, že to trápí většinu z nás a pořád nikdo nic nevynalezl, co by fakt zabralo :cert: (Prachy na jaderný výzkum bych spíš obětovala na výzkum pilulky proti celulitidě ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
10.4.10 16:54

Já vím, co pomáhá-hodně pít a cvičit! Bez cvičení to nepůjde. Po porodu jsem neměla ani kilo navíc, ale celulitidu šílenou..... Zmizela až po roce cvičení… Stejný potíže jsem měla při HAK, pomohlo vysadit a cvičit a cvičit..... Ted mám celuli běžně „neviditelnou“… Děsím se druhého těhu… :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.4.10 23:45

Jojo, dneska jsme se byli fotit a kdyz jsem videla v zrcadle svoje nozky a zadek, tak jsem se malem :poblion: :oops: :oops:
Pri prvnim jsem to mela tusim taky, ale dneska z manzela vypadlo, ze „takhle hodne si to nemela, neee?“ 8-) Jsem myslela, ze ho klepnu :lol:
Pribrala jsem 18 kg a hodne rychle vse shodila, i ta celulitida zmizela a ted ji mam teda asi vic, dokonce kdyz zatnu svaly, tak skoro az na kolenou :oops: a to musim rict, ze jsem docela hubena…
Podle me to taky hodne souvisi s tim zadrzovanim vody, na to trpim dost, uz ted se mi kulati oblicej… :roll:
Ted bych to nejak nehrotila, ale po tom porodu se pokus nejak „zdraveji“ jist, hlavne se neprecpavat sladkym :oops: a teda i cvicit a ono by se to casem melo srovnat.. Teda ja v to verim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.4.10 09:10
ZelvaVeruna píše:
Pri prvnim jsem to mela tusim taky, ale dneska z manzela vypadlo, ze „takhle hodne si to nemela, neee?“ 8-) Jsem myslela, ze ho klepnu :lol:
:lol: :lol: :lol: Jo, tak přesně tyhle hlášky mě přivádějí k šílenství. Já to stejné poslouchám o křečových žilách. Ale ty se mi teda fakt hooodně zhoršily. A to mám po jedné operaci už před prvním těhotenstvím :zed: Pak jsem poslouchala, jak jsem strašně zhubla. Teď zas poslouchám, jak jsem hodně přibrala … zkrátka ti chlapi dokážou být velmi citliví, ale s námi to přece nehne - naše hormony nám pomůžou… :zed: (ZelviVeru - dívám se, že už to máš taky za pár ;) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.10 09:15

jj chlapi no :mrgreen: já jí mám taky a to sem21tt.před tím ani trochu…ale s přítelem to řešíme tak že když má čas vezme krém a pořádně me ty stehna promasíruje,a je to i příjemné.A když se mu chce,bránit mu nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.10 09:15

ale doufám že po porodu to zmizne snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.4.10 13:03
lulje píše: Pak jsem poslouchala, jak jsem strašně zhubla. Teď zas poslouchám, jak jsem hodně přibrala … zkrátka ti chlapi dokážou být velmi citliví, ale s námi to přece nehne - naše hormony nám pomůžou… :zed: (ZelviVeru - dívám se, že už to máš taky za pár ;) )

To je naprosto presny… Pri tom prvnim pribirani sice moc nekomentoval, ani okoli, ale po porodu jsem musela drzet bezmlecnou dietu kvuli malymu, takze jsem jedla furt a shodila strasne moc, byla jsem jak tycka :roll: Kazdej rikal, jak jsem hrozne hubena a ze je to hnusny… 8-)
Ted posloucham o celulitide a klepajicim zadku a ze jsem pribrala nejak vic a ze to „snad po porodu zase shodim ne?“ :lol: Asi se z tech lidi po… :roll:
No, zbyva 43 dni do porodu, tak uvidime 8-) 8-) Ted jsem teda „zatim“ pribrala jen asi 12 kg :wink:

Me nekdo rikal, ze ty kremy proti celulitide vubec nefunguji, nevim, ja to nikdy predtim nepouzivala, ted, bohuzel, se asi budu muset poohlednout :lol: :lol:
Ale ta masaz od manzela by me taky bavila :wink: Asi mu to v ramci akce „masaz hraze“ taky navrhnu, at si to pribere k tomu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.4.10 13:59
ZelvaVeruna píše:
lulje píše: Pak jsem poslouchala, jak jsem strašně zhubla. Teď zas poslouchám, jak jsem hodně přibrala … zkrátka ti chlapi dokážou být velmi citliví, ale s námi to přece nehne - naše hormony nám pomůžou… :zed: (ZelviVeru - dívám se, že už to máš taky za pár ;) )

To je naprosto presny… Pri tom prvnim pribirani sice moc nekomentoval, ani okoli, ale po porodu jsem musela drzet bezmlecnou dietu kvuli malymu, takze jsem jedla furt a shodila strasne moc, byla jsem jak tycka :roll: Kazdej rikal, jak jsem hrozne hubena a ze je to hnusny… 8-)
Ted posloucham o celulitide a klepajicim zadku a ze jsem pribrala nejak vic a ze to „snad po porodu zase shodim ne?“ :lol: Asi se z tech lidi po… :roll:
No, zbyva 43 dni do porodu, tak uvidime 8-) 8-) Ted jsem teda „zatim“ pribrala jen asi 12 kg :wink:

Me nekdo rikal, ze ty kremy proti celulitide vubec nefunguji, nevim, ja to nikdy predtim nepouzivala, ted, bohuzel, se asi budu muset poohlednout :lol: :lol:
Ale ta masaz od manzela by me taky bavila :wink: Asi mu to v ramci akce „masaz hraze“ taky navrhnu, at si to pribere k tomu :mrgreen: :mrgreen:

Jo, tak to jsme měly stejně - před prvním těhotenstvím jsem byla oplácaná, tka mi řekl, že hned po porodu musím zhubnout. naštěstí jsem nic moc nepřibrala, ale po porodu 20 kilo shodila. To jsem musela poslouchat, jaký jsem předtím měla pěkný zadek a teď mi tam visí jen kůže atd… Teď při druhém těhotenství jsem pomalu začala něco málo nabírat a už se mu to taky nelíbí a má kecy, že proč, když jsem tak pěkně zhubla po prvním porodu, proč si to nedržím. Ono mi ale roste jen břicho a trošku zadek, ale nic dramatického. Nedokáže pochopit, že v těhotenství prostě to břicho naroste. Jsem zvědavá, co bude mít za kecy po porodu. Ať už zhubnu nebo ne - vždycky to bude špatně…
Jo, takovou masáž bych si taky nechala líbit. U nás už jsme definitivně bez sexu, takže o nějaké amsáži hráze si můžu nechat jenom zdát… Natož aby mi namazal celulitidová stehýnka… mám pocit, že je maže jinde a jiné, ale už to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.4.10 14:00

Tím jsem chtěla říct - že kašlu na celulitidu. Protože když bude chtít chlap jinou, tak si najde jakoukoli záminku, a nezachrání nás ani to, že budeme mít nožky jako laňky a zadek jako slečna Lopez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janaaa333
28.2.12 09:43

cauky holky, chtela jsem se zeptat..jsem ve 12tt, bohuzel na rizikovce..a uz pred tehu jsem byla trosku silnejsi a celulitidku mela na stehnech,ale ne takovou jaka se mi zacina delat ted..nemate nektera skusenost s tim ze by jste pouzivali nejaky zpevnujici kremy behem tehotenstvi? myslim jen na stehna a zadecek..snazim sše kazdy den alespon trosku cvicit na nozky,ale je to nejspis prd platny.. :(

• Citovat
  • Upravit
29.12.15 23:27

No jak se na to divam, tak to asi trapi trochu kazdou.mne co zabralo pred tehotenstvim, tak salatova a pitna dieta, do cehoz se mi v tehotenstvi rozhodne nechce. clovek se potrebuje trochu rozmazlovat, takze to zas rozjedem po porodu :) jinak zadne kremy nepomahaji, je to jen marketingovej tah… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí