Celý barák od plísně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.3.20 09:34

Celý barák od plísně

Dobrý den mám problém můj přítel má rozvedené rodiče. Bydlí víc u mamky a jeho tátovi umrel táta tak bydlí u něj ale ten táta má jeste jeden barák kde uz asi pul roku nikdo nebyl. Všude je cítit plíseň a vlhkost všimla sem si že plesniví je i gauč a oblečení. Všude pavouci a prach. Chci udělat velký uklid ale nevím jak na to neublízí mi ta plíseň když budu celý den větrat? co bych na ni měla použít abych to oblecení nezničila bude stačit pračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
13.3.20 09:39

No ja jsem v tomto radikalni…plesnive veci bych vyhodila a do baraku bych zavolala odbornou firmu, co dela sanace, at vyhodnoti situace. Urcite bych tam nebydlela, nez to zkoukne odbornik a rekne, v jakem rozsahu to potrebuje sanaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
13.3.20 09:41

Obleceni vyhodit, mozna bych se zbavila i toho gauce. Plisen stejne musis vyvetrat, vem si rousku at to tolik nedychas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.3.20 09:44

V tomto případě už savo nepomůže, budeš muset oškrábat omítku fest na cihly a omítnout speciální omítkou. Až budeš hotová, tak ještě koupit pohlcovač vlhkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.3.20 10:05
@Věčně smutná píše:
Dobrý den mám problém můj přítel má rozvedené rodiče. Bydlí víc u mamky a jeho tátovi umrel táta tak bydlí u něj ale ten táta má jeste jeden barák kde uz asi pul roku nikdo nebyl. Všude je cítit plíseň a vlhkost všimla sem si že plesniví je i gauč a oblečení. Všude pavouci a prach. Chci udělat velký uklid ale nevím jak na to neublízí mi ta plíseň když budu celý den větrat? co bych na ni měla použít abych to oblecení nezničila bude stačit pračka?

On se tam chce někdo nastěhovat? Nebo to jen uklidíš a pak tam zase půl roku nikdo nepřijde?

• Citovat
  • Upravit
511
13.3.20 10:07

Pokud tam nikdo nebydlí a ani vy se nechystate, tak bych se na to vykaslala a radši se věnovala něčemu jinýmu.. a pokud bys neoskrabala omítky, všechno nevyhodila a pak tam nejezdila pravidelně větrat na několik hodin, tak je ten úklid opravdu k ničemu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.20 11:01

@Uslava no jeho mama má v plánu postavit druhe patro a nastehovat se pak rodina a deti nechteji vyhledat zadnou odbornou firmu i kdyz jim to rikam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.3.20 11:23
@Věčně smutná píše:
@Uslava no jeho mama má v plánu postavit druhe patro a nastehovat se pak rodina a deti nechteji vyhledat zadnou odbornou firmu i kdyz jim to rikam

Víš co tam bude za bordel, když se bude stavět? Budeš dělat úplně zbytečnou práci. Jestli má s tím jeho máma nějaké záměry, ať si tam jde uklidit sama.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
13.3.20 11:26
@Věčně smutná píše:
@Uslava no jeho mama má v plánu postavit druhe patro a nastehovat se pak rodina a deti nechteji vyhledat zadnou odbornou firmu i kdyz jim to rikam

Odbornou firmu nechtějí a ty se tam zadarmo máš úplně zbytečně dřít? Jak jednou začneš, už ti to zustane. Pomáhat někomu je hezké, ale mělo by to mít smysl.

• Citovat
  • Upravit
13.3.20 11:26

Oni rakaji ze se vyvětrá a bude to v pohode ja si to nemyslim ale já do toho prece nemuzu nic říct protoze to neni muj barak a to ma pritel alergii na prach a roztoce. Ach jo co mam delat ja tam sama nechci a jeste abych tam privedla dítě a to maj na dvorku asi 20 včelstev takze maj vsude vcely a to je pro dite spatne. Oni rikaj ze kdyz bude moje dite alergicke tak proste na to bude brat prasky. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.3.20 11:33
@Věčně smutná píše:
Oni rakaji ze se vyvětrá a bude to v pohode ja si to nemyslim ale já do toho prece nemuzu nic říct protoze to neni muj barak a to ma pritel alergii na prach a roztoce. Ach jo co mam delat ja tam sama nechci a jeste abych tam privedla dítě a to maj na dvorku asi 20 včelstev takze maj vsude vcely a to je pro dite spatne. Oni rikaj ze kdyz bude moje dite alergicke tak proste na to bude brat prasky. Ach jo

Vy se tam chcete stěhovat?

• Citovat
  • Upravit
13.3.20 12:54

@Uslava ano do druheho patra az bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat