Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, malý měl od pátku teplotu, v sobotu dopoledne dokonce 39,pak se to povedlo srazit na 38,5,pak 37,8,nyní snad slabě zvýšená, nebo žádná. Říká, že ho ale bolí v krku.
Co mám dělat? jde mi o to, jestli jít ráno k Dr, a vzít si OČR, musím to v práci hlásit hodně brzo, nejlépe před začátkem pracovní doby…nebo ne. ![]()
Pokud nema kasel, rymu atd. tak bych asi pockala jak na tom bude rano- pokud bude teplota nebo ne, podle toho bych se rozhodla.
My jsme to vyřešili včera, od čtvrtka vysoký teploty, v pátek až 39,6, sem tam si postěžoval na bolest v krku. Včera nám to nedalo a zajeli jsme na pohotovost a jasna angina. Horečky ma ještě dneska. Taky musím na OČR.
Uvidíš zítra rano, ale asi bych pro jistotu zasla k dr.
U nás to stejný - v pátek večer horečky - včera večer 38,5 a dneska už je bez teplot - mluvit moc neumí, takže si na nic nestežuje - ale nevypadá, že by mu něco bylo. Tak ho zítra nechávám doma a uvidíme jak to bude dál.
No, tak jsme měřili-má přes 37,zas to jde nahoru.
Navíc manžel mu koukal do krku, a zdá se mu, že vzadu v krku je něco bílýho…už jsem napsala šéfovi, že jdu s klukem k doktoru…