Cena dětského pasu

1769
29.4.12 22:14

cena detskeho pasu

ahoj, delal jste si nekdo ted pas??? kolik je cena detskeho pasu a dospeleho?? dekuji, nechci ty pasy narychlo ale normalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
500
29.4.12 22:18

dětský - 100kč
dospělá - 600kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
29.4.12 22:28

Jestli je to první dětský pas, tak jen musíš mít předem potvrzení o státní příslušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.4.12 22:31
@Pirana píše:
Jestli je to první dětský pas, tak jen musíš mít předem potvrzení o státní příslušnosti.

Tohle už od ledna 2012 naštěstí neplatí :pankac:
Cena pasu pro dítě je 100 Kč a platí 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.4.12 22:31

@Pirana jojo to vim a to se taky plati??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.4.12 22:32

Pirana: to snad už ne, někde jsem to nečetla, stačí jen OP rodičů a RL dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.4.12 22:33
@Pirana píše:

Dělala jsem ho oběma dětem tento týden a nic takového jsem nepotřebovala!!!

Stačí rodný list dítěte + OP rodiče.

Cena 100 Kč za jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.4.12 22:34

@MUFICE fakt??? tak to by bylo super, vis to na 100%???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
29.4.12 22:38

Taky jsem dělala minulý týden a stačí OP a rodný list dítěte a dítě sebou - fotí hned na místě a stojí 100,– platnost 5let - nebo do změny podoby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.4.12 22:41
@BohunkaP píše:
Dělala jsem ho oběma dětem tento týden a nic takového jsem nepotřebovala!!!

Stačí rodný list dítěte + OP rodiče.

Cena 100 Kč za jedno dítě.

po mě chtli i RL rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.4.12 22:46
@Alpaka píše:
po mě chtli i RL rodičů

To tedy nevím, proč (pokud jsi měla svou občanku, rodný list není potřeba)… viz toto z MV ČR.

**K žádosti o vydání cestovního pasu obou typů je třeba předložit

* doklady prokazující údaje zapisované do cestovního pasu (jméno, příjmení, datum narození, rodné číslo, apod.), například občanský průkaz (u občanů, kteří nemají občanský průkaz, jiné doklady, např. rodný list nebo oddací list), doklad o státní občanství (doklad o státním občanství se vyžaduje při vydání prvního cestovního pasu občanovi, který nemá trvalý pobyt na území České republiky) * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti zákonným zástupcem za občana mladšího 15 let, například: rodný list nebo občanský průkaz rodiče, v němž je dítě mladší 15 let zapsáno * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti pěstounem, osobou, které byl občan mladší 15 let svěřen do výchovy, nebo ředitelem zařízení pro výkon ústavní výchovy, které pečuje o občana mladšího 15 let, tj. příslušné rozhodnutí soudu * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti zákonným zástupcem za občana, který byl zbaven způsobilosti k právním úkonům nebo jehož způsobilost k právním úkonům byla omezena, tj. příslušné rozhodnutí soudu * odůvodnění žádosti o vydání cestovního pasu, pokud občan již je držitelem platného cestovního pasu, a potřebuje další cestovní pas k cestám do zahraničí**

Příspěvek upraven 29.04.12 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
29.4.12 22:47
Po mě taky
@Alpaka píše:
po mě chtli i RL rodičů
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.4.12 22:49
@BohunkaP píše:
To tedy nevím, proč (pokud jsi měla svou občanku, rodný list není potřeba)… viz toto z MV ČR.

**K žádosti o vydání cestovního pasu obou typů je třeba předložit

* doklady prokazující údaje zapisované do cestovního pasu (jméno, příjmení, datum narození, rodné číslo, apod.), například občanský průkaz (u občanů, kteří nemají občanský průkaz, jiné doklady, např. rodný list nebo oddací list), doklad o státní občanství (doklad o státním občanství se vyžaduje při vydání prvního cestovního pasu občanovi, který nemá trvalý pobyt na území České republiky) * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti zákonným zástupcem za občana mladšího 15 let, například: rodný list nebo občanský průkaz rodiče, v němž je dítě mladší 15 let zapsáno * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti pěstounem, osobou, které byl občan mladší 15 let svěřen do výchovy, nebo ředitelem zařízení pro výkon ústavní výchovy, které pečuje o občana mladšího 15 let, tj. příslušné rozhodnutí soudu * doklady prokazující oprávněnost k podání žádosti zákonným zástupcem za občana, který byl zbaven způsobilosti k právním úkonům nebo jehož způsobilost k právním úkonům byla omezena, tj. příslušné rozhodnutí soudu * odůvodnění žádosti o vydání cestovního pasu, pokud občan již je držitelem platného cestovního pasu, a potřebuje další cestovní pas k cestám do zahraničí**

Příspěvek upraven 29.04.12 v 22:47

asi prot, že v mém OP zapsáno není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.4.12 22:52

děti se už do OP nezapisují, taky tam dceru nemám, takže proto musí mít dítě buď svoji občanku nebo pas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
29.4.12 22:53

@Alpaka , ale předložila jsi rodný list dětí - a v nich jsi zapsaná jako matka. TVŮJ rodný list přece také nijak neprokazuje, že jsi matkou dětí, za něž podáváš žádost…

Myslím opravdu, že si jen úřednice špatně vyložila předpis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario