Cena dětského pasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
24.5.12 11:19
@jaja33333 píše:
taky jsem to minuly tyden resila - potvrzeni o statni prislusnosti je nutne jen pokud se dite nebo jeden z rodicu narodili mimo CR a existuje tedy duvodna pochybnost o statni prislusnosti, tedy takto mi byl alespon zodpovezen muj dotaz na urade.

musí to mít každé détě, když se mu nechává dělat pas poprvé podle mého já to musela mít taky…

• Citovat
  • Upravit
3910
29.5.12 17:50
@Michaelakkk píše:
musí to mít každé détě, když se mu nechává dělat pas poprvé podle mého já to musela mít taky…

A my to mít nemuseli… Dělali jsme také první pas. Na stránkách MV se píše tohle:

- doklad o státním občanství (doklad o státním občanství se vyžaduje při vydání prvního cestovního pasu občanovi, který nemá trvalý pobyt na území České republiky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.5.12 17:56
@Michaelakkk píše:
musí to mít každé détě, když se mu nechává dělat pas poprvé podle mého já to musela mít taky…

jak píše zuzulenda, ta povinnost mít ten doklad je už zrušena…stačí občanka rodiče a rodný list dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.5.12 22:29

Chtěli po nás i naše RL (nejsme cizinci, ani nikdo z rodiny), prý je to první doklad dítěte. Sice píší, že stačí občanka, ale… naštěstí jsem všechno měla s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.5.12 23:38
@eMMari píše:
Chtěli po nás i naše RL (nejsme cizinci, ani nikdo z rodiny), prý je to první doklad dítěte. Sice píší, že stačí občanka, ale… naštěstí jsem všechno měla s sebou.

To byla zase nějaká úřednice, to v tom má hokej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.5.12 23:00
@eMMari píše:

Já jsem pro jistotu sebou také měla oba naše RL. Úřednice po mě chtěla nejdříve jen RL dcery a můj OP. Pak si všimla, že držím v ruce i naše RL a řekla, že ji je můžu dát také, ale nejsou potřebné… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
7.6.12 23:19

zezulenda, mufice:

to jistě, ale kdo by se s nimi dohadoval?
Jinak pas už máme, hurá na cesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.6.12 11:55

Jasný chápu. Já jsem to pro jistotu také vzala :-)
My jdeme pro pas i OP příští týden. Malá se těší, že bud mít svůj doklad :-) A doufám, že bude přát počasí, ať taky můžeme vyrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.6.12 20:27
@eMMari píše:
zezulenda, mufice:to jistě, ale kdo by se s nimi dohadoval?
Jinak pas už máme, hurá na cesty…

To máš pravdu, když v tom mají bordel a na každém úřadu požadují něco jiného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
12.6.12 22:36

Holky nakonec jsem sla pas pro jistotu udelat novy. Trvalo to pet minut a pet minut jsme cekali na rade(okres Kromeriz). Za mesic jdem pro nej, stal 100kc a chteli muj OP a rodny list ditete, takze paradicka- rychlovka. Vam to preji stejne tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
21.6.12 23:16

Faldy - to se máš… my zariskujem s pasem, kde je malý tříměsíční…platí pět let, tak co :think:… jedem autem do Chorvatska, tak snad to bude ok.

Teď ještě vyzvednout na Praze-západ ten pas pro dceru, snad tam nebudem zas muset stát v 6h ráno na pořadový lístek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janotová
29.6.12 11:44

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kolik stojí pas pro dorostence (17let) jestli se řadim do dětského, nebo už do dospělého ;) Děkuju

• Citovat
  • Upravit
misa1234
23.11.12 08:49

Dobrí den chtěl bych se zeptat kolik stoji udelat pro ditě(2) na rychno pas aspon aspon abych ho dostal do týdne děkuju za odpověd a za radu!!!

• Citovat
  • Upravit
1228
14.8.14 22:16

Ahoj, nevíte kolik je cena dětského pasu nyní? Nemyslím ten rychlo pas. Malé je 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.14 22:18

100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie