Cena genetiky - GENNET Praha

5437
22.10.12 18:02

Cena genetiky - GENNET Praha

Zdravím všechny,
jelikož se již přes rok neúspěšně snažíme o miminko, bylo nám v CARu (Iscare) doporučeno genetické vyšetření - Gennet Praha. Chci se zeptat hned na několik věcí: jak toto vyšetření probíhá, kolik jste za něj platili, jak dlouhá je objednací doba a jak dlouho se čeká na výsledky? Doktorka mi jen řekla, že to pojišťovna nehradí, tak nevím, kolik mám čekat. Mocrát všem děkuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
22.10.12 18:15

@Clarita Tak to nějaká blbost..genetiku jsem podstoupila a byla klasicky hrazená pojištovnou :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
22.10.12 18:18

@denisa 76 - no, mě se to právě taky nezdá. Vím, že třeba nějaký testy navíc, by se hradit z našeho mohly, ale celé vyšetření asi ne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.12 18:20
@Clarita píše:
@denisa 76 - no, mě se to právě taky nezdá. Vím, že třeba nějaký testy navíc, by se hradit z našeho mohly, ale celé vyšetření asi ne :nevim:.

podstoupila jsem komplet celé vyšetření, které genetika nabízí..cena prý je cca 25tisíc a neplatila jsem ani kačku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.12 18:22
@Clarita píše:
@denisa 76 - no, mě se to právě taky nezdá. Vím, že třeba nějaký testy navíc, by se hradit z našeho mohly, ale celé vyšetření asi ne :nevim:.

nechápu proč by se nehradilo toto vyšetření..je to klasický standart u ivf a ještě jsem se nesetkala s tím, že by ho někdo platil.Ale uvidíš co ještě písnou ostatní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
22.10.12 18:23

@denisa 76 - aha, tak moc děkuji ;). A to jsi byla přímo v Gennetu v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.10.12 18:28
@Clarita píše:
@denisa 76 - aha, tak moc děkuji ;). A to jsi byla přímo v Gennetu v Praze?

nebyla, ale je to jedno kam do car chodíš. Ještě počkej co písnou holky, ale určo než bych na to šla tak se pozeptám ještě jinde :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
22.10.12 18:36
@denisa 76 píše:
nebyla, ale je to jedno kam do car chodíš. Ještě počkej co písnou holky, ale určo než bych na to šla tak se pozeptám ještě jinde :think: :think:

jj, já si chci nejdřív pozjišťovat, co nejvíc, protože od těch mejch doktorů jsem se toho moc nedozvěděla :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
22.10.12 18:51

@Clarita tak nejjednodušší budeš mít zavolat rovnou do Gennetu a zeptat se jich. Je opravdu možné, že tvá doktorka z Iscare napsala na žádanku nějaké speciální vyšetření, které standardně hrazené pojišťovnou není :nevim:
Jinak teda my platili 2×30Kč regulační poplatek, brali nám oběma krev a doktorka sestavovala rodinnou anamnézu (sourozenci, rodiče, prarodiče, kdo se s čím léčil, kdo na co umřel, atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
22.10.12 19:03

@ish - napsala tam jen o gen. vyšetření pro zjištění důvodu sterility. Chtěla jsem si jen něco zjistit napřed, než tam budu volat. Jinak děkuji za odpověď ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
22.10.12 19:41

No my jsme taky platili jen 2×3Okč. Jelikož jsme měli žádanku na genetiku od doktorky, jinak kdyby jsme si tam prý šli sami od sebe tak by jsme platili. jinak vyšetření probíhalo jak píše @ish . na výsledky se čeká měsíc ažž dva. u nás to trvalo déle páč jsem neznala anamnézu mého táty. a když se objednáš tak během měsíce tě vemou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
23.10.12 06:20

Tak fajn, doporučení od doktorky máme, takže bysme, kromě 30,– za každého, nic platit neměli. Děkuji Vám moc, holky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.10.12 16:41

Byla jsem loni s mužem v Gennetu na genetických testech + nás poslala dr na imuno kromně 2× 30Kč jsme nic neplatili. Trvalo to cca 2m, ale bylo to přes léto takže dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
6.11.12 08:43

Ahoj, obnovuji tuto diskuzi. Včera jsem se konečně dostala k tomu, abych nás objednala na tu genetiku. Byla jsem překvapená, že první volný termín byl hned teď ve středu. Kvůli pracovním záležitostem jsem nás ale objednala na dýl. Platit budeme každý 30,–, takže nevím, co ta moje doktorka vypouští za bludy :roll:. Jen jsem se chtěla zeptat, nejsme z Prahy a zjistila jsem, že v Praze jsou Gennety dva. Abych tam nemusela volat, nevíte některá, ve kterém dělají toto vyšetření? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
18.2.13 14:00
@Clarita píše:
Ahoj, obnovuji tuto diskuzi. Včera jsem se konečně dostala k tomu, abych nás objednala na tu genetiku. Byla jsem překvapená, že první volný termín byl hned teď ve středu. Kvůli pracovním záležitostem jsem nás ale objednala na dýl. Platit budeme každý 30,–, takže nevím, co ta moje doktorka vypouští za bludy :roll:. Jen jsem se chtěla zeptat, nejsme z Prahy a zjistila jsem, že v Praze jsou Gennety dva. Abych tam nemusela volat, nevíte některá, ve kterém dělají toto vyšetření? Díky moc.

Ahoj, byli jste na tom vyšetření? Jdeme tam s manželem ve čvtrtek, tak jsem se chtěla zeptat, jak dlouho to trvalo, co všechno se dělo a jak se k vám chovali? :) Abysme věděli na co se máme připravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí