Cena kuchyňské linky v lesku

17
23.6.18 16:21

Cena kuchynské linky v lesku

Můžu vědět na kolik vyjde kuchynská linka v lesku-3.5 m včetně vychytávek jako pojezdy kování apd.Jak se udržuje čistota v barvě vanilky. A jakou máte zkušenost tímto povrchem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.6.18 16:29

to je strašně individuální, nejen dodavatelem, ale taky co všechno tam chceš mít. cenu všeobecně hodně navyšuje nastandartní hloubka/šířka nábytku, šuplíky, prosklené skříňky, jakékoli výřezy (pro dřez, varnou desku, kabely, odpady atd). Každá slušnější firma ti dnes udělá vizualizaci s cenovým odhadem zdarma. My máme výbornou zkušenost s Katalpou, naopak nás naštvali v Siku (kde chtěli poměrně velkou částku za tu vizuailzaci). ALe třeba zrovna Siko, Ikea nebo Asko má online plánovač kuchyní, kde se taky můžeš k nějaké částce dopracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.18 16:36

Chci si dát dělat kuchyn u stolaře a chtěla bych aspon předběžnou cenu pro představu-na porovnání.Vím každý má něco jiného-myslím vnitřní vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.18 16:40

Cenové rozpětí může být opravdu široké třeba od 5000 do 30000 za běžný metr. Spíš si stanovte rozpočet a podle něj vybírejte dodavatele. Na údržbu mi lesk přijde super, máme takový vanilkový odstín a ty šmouhy se v tom hezky ztratí ;) předtím jsme měli bílý lesk a taky spokojenost. Zkus si vytvořit návrh v již zmíněných plánovačích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.18 16:47

Lesklou niky!!! Zblázníš se z toho, v kuchyni se drží mastnota a tu nevyleštíš.
Je to pěkné tak jeden týden a pak už je to navždy zadělané, zapatlané a ošklivé.
Cena může být od 10 do klidně 300tis. Záleží co chceš.
Mrkni na Google na několik kuch. studií a uvidíš. Nikdo ti zde neřekne přesnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.18 16:49

No pořád váhám o povrchu je to dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
23.6.18 16:59

@SilvieVitkova mela jste nekdy bilou lesklou?? Ze mate takovy nazor.

Ja mam bilou lesklou z ikea uz druhou a za me super. Rozhodne nelestim po kazdem vareni. Spis tak jednou za mesic pretru vlhkym hadrem. Na spodnich skrinkach mam obcas kapance z neceho. Nahore je to v pohode ciste. S Ikeou jsem i co se tyce ceny/kvality moc spokonena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.18 16:59

@ludmi1955 i truhlář ti udělá předběžnou kalkulaci na základě sdělení tvých představ. Jako vážně, tohle může být od 10 do 800tis klidně, opravdu záleží na všem, kování, úchyty, dodavatel materiálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
23.6.18 17:05

@SilvieVitkova mám linku ve vysokém lesku a tedy žádná mastnota se v ní nedrží :lol: musí se udržovat čistota. Často smazim na indukcni desce, která se mi též stále blýská ;) Po každém vaření setru desku a madla pravidelně prejizdim uterkou, kterou mám v ruce vlastně pořád v kuchyni. Na skříňky se vůbec nesahne a mastnotu tedy nikde nevidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.18 17:20

Vím že mi udělá cenu ale jen jsem chtěla vědět dopředu až mám představu jestli má přijatelnou cenu ale asi to je podle vybavení no nic počkám si až mi to nacení a pak se rozhodnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
23.6.18 18:00

@ludmi1955 stolari řeknete rozpočet, který na kuchyň máte, do kolika se musí vejít/měl by se vejít. Od Vašeho rozpočtu se on pak odrazi volbou kování, vnitřního vybavení, volbou dvířek (mezi lakem a lesklou fólií je například obrovský cenovy rozdíl, ačkoliv na prvni pohled dvířka mohou vypadat podobné, prostě lesklé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.6.18 18:13

Mam od Hanaka v bilem lesku, stala neco kolem 600 tis. a na udrzbu je skvela, zadne brutalni lesteni. Otru vlhkym ubrouskem a hotovo.
Cena na mistni pruzkum asi vyssi, ale je v tom deska z umelyho kamene, vestavena vinoteka a dalsi spotrebice, pojezdy blum (nebo tak nejak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.18 18:17

@hanzy jsem na tom stejně, první kuchyně 10 let bílý lesk a nyní vanilka již 5 let a za mě nejlepsi povrch. Vaříme 2× denně oběd, večeře, takže dostává hodně zabrat. Jednou za tyden ji beru cisticem na kuchyně. Když jsme měli matnou, tam byl vidět každý mastný flíček…Nyní budujeme další kuchyň a bude to lesklá béžová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.18 18:19

No 600000 nad můj rozpočet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.6.18 18:29

Lestim každý týden… Lesklou nikdy :( :zed: