Kde začít platit nájem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.18 22:24

Kde začít platit nájem

Ahoooj chci se zeptat když budu mít smlouvu od 1.7 a nájemne se platí vždy ke 25.dni, budu muset platit jeste ten měsíc nebo az ten další?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.6.18 22:25

Pardon melo to byt kdy platit najem omlouvam se za preklep

• Citovat
  • Upravit
556
21.6.18 22:34

k 25.7. zaplatíš nájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.6.18 22:35

Tak vetsinou se prvni najemne plati pri podpisu smlouvy spolu s pripadnou kauci a 25.7. se zaplati pak najemnne za srpen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 22:38

U nás je to tak, že při nastěhování, třeba toho 1.7.,dá člověk kauci, což je jeden nájem, pak nájem na daný měsíc a toho 25.nájem na další měsíc. Takže první měsíc platí vlastně 3× nájem.

• Citovat
  • Upravit
21.6.18 22:55

Bydlet zacinas v cervenci, tudiz musis ted zaplatit najem na cervenec. 25.cervence zaplatis najem na srpen a tak dale. Plati se vzdy na mesic dopredu, ne zpetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
22.6.18 06:29

Tak asi záleží jestli máš ve smlouvě pláče i zpětně nebo předem, já vždycky měla předem, takže sem první zaplatila při podepsání smlouvy, a pak třeba k tomu 25 ale už to bylo na další měsíc že např do 25.7. Sem platila nájem už na srpen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 21:35

Najemne

Dobry večer, dne 5.10. Jsem se přestěhovala, při podpisu smlouvy jsem dávala první najem a kauci. Najem se platí dopředu, ale přijde mi nesmyslné, aby po mne opět chtěli 20.10. na měsíc listopad. Když ted tam nebudu ani dva týdny a platila jsem plnohodnotny najem. Nebo? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
7.10.20 21:47

@Elapavelka Vždyť sama píšeš, že se platí dopředu, takže toho 20.10. máš zaplatit za listopad. Při podpisu smlouvy jsi platila za období od 5. do 31.10., tak jaké ani ne dva týdny? Jestli si myslíš, že ti první nájem měl být snížený o ty první 4 dny v říjnu, pokud máš smlouvu až od 5.10., tak to sis měla vyjednat s majitelem. Nájem je dvoustranný smluvní vztah, chtít po tobě budou to, k čemu ses zavázala ve smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný