Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kolik píše:
Nevim, co myslis tim neco za neco. Skautske (a nejen skautske) jsou prave o tom, ze je spani ve stanech s podsadou, kopane zachody, sprcha studena resena sudem na podstavci, vsakovacka, odpadkovka, postavena kuchyne a jidelna ze sousek atd… Pro kazdeho to neni, ale ma to sve kouzlo, ja na takove tabory jezdil leta a rad na to vzpominam. Takze to neni neco za neco, ale spis tak, ze je to levny a jeste uzasny.
Myslela jsem to právě tak, že pro každé dítko to není…jezdi s námi děti, co si na to nedokážou přivyknout a jsou celý tábor nešťastné…ale za mě je to srdcovka - nejlepší tábory ![]()
@kolik no s námi jel jednou jeden nováček (7 let) a ten se bál chodit na kadibudku a dělal všechno do kalhot…to byla paráda
![]()
@kacamar píše:
My platíme za příměstský tábor od DDM 1.-10.7. (7 prac. dní) 840,–. V ceně pitný režim, oběd, materiály a výlet
Jenze to je nejspis tabor s dotaci. Jinak by byl nepomerne drazsi.
Co vím, tak kamarádka platila svojí dceři nějaký koňský tábor a to bylo snad 4500 na 7 dní což je celkem darda, říkala, že byla jedině ráda, že dostala příspěvek od OZP u které je dcera pojištěná. Tak jsem opravdu zvědavá až budu dávat za pár let své děti na tábor, kolik bude cena… ![]()
@Lidunka35 to je ale slusna cena. ja platim ted synovi 10 dni za skoro 7000 a pak jedou obe deti jeste na tyden spolu, kazde za 4000.
@nozu Tak my jedeme 3 týdenní tábor za 4600,– to samé na 7 dní je celkem dost, i když je fakt, že pokud jsou tam koně, tak je to nákladnější.
No prave ty tabory s konmi jsou cenove jinde. syn zas ma tabor tematicky minecraft, takze si holt take trochu priplatim.
@nozu Páni takových peněz
Absolutně jsem neměla tušení, že jsou tábory až tak peněžně nákladné…
No, moje dite jeden na konsky tabor na 5 dni za 5 tis. Jenze jinam nechce ( jede tam uz snad popate), tesi se na to cely rok. Drive to bylo levnejsi, cena porad stoupa. Jede na dva tydny, vloni byl tabor plny za hodinu od vyveseni na netu.
Dalsi tabor ma na deset dni za necelych sest tisic vcetne dopravy. Jede potreti a taky je cena rok od roku vyssi.
Mladsi dcera je proti tomu „zadarmo“, jeden pobytovy na tyden za necele 4tis., konsky primestak za necele tri a dalsi dva primestaky do 1500Kc kazdy. Cena vsech se zveda kazdy rok, na vsech uz deti byly i driv.
Za tabory deti dam kazdy rok tolik, ze radsi obetuju dovolenou v zahranici.
Finance, tak radsi inko.