Cena odlehčené sádry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
29.6.11 16:09

cena odlehčené sádry

Ahojky, prcek - 5 let, si zlomil ruku (v lokti), zatím má sádrovou dlahu a až mu ruka splaskne, budou mu dávat odlehčenou sádru. Netušíte někdo, kolik zhruba stojí? Zapomněla jsem se zeptat. Nebo je to v každé nemocnici jiné? Děkuji za odpovědi. A ještě se zeptám, za 14 dní jedeme na dovolenou, zažili jste dovolenou s dítětem se sádrou u vody? Slyšela jsem, že je snad možnost sádru nějak naříznout nebo rozříznout, aby šla sádra případně sundat :nevim: .Martina

Příspěvek upraven 29.06.11 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
29.6.11 16:11

Já jsem cca před 5 lety platila za 1 balíček 250 Kč a na nohu jsem potřebovala dva. Ale cena už může být dneska jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.6.11 16:13

Ahoj, já platila 800, ale měla jsem jí na noze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.6.11 16:13

Tak teď jsem koukala na netu a je tam rozdíl od 100 do 350 Kč za obinadlo. Podle výrobce. Pro malýho na loket by měly ty dvě bohatě stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.11 16:15

Aha, tak je to podle velikosti, tak uvidíme, jak nám to spočítají :-) , je fajn, že nám 300Kč přispěje zdravotní pojišťovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.6.11 16:21

Tak to je fajn. To ani nevím. Která pojišťovna tohle nabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.11 16:28
Anabellka píše:
Tak to je fajn. To ani nevím. Která pojišťovna tohle nabízí?

Oba kluky mám u Zaměstnanecké pojišťovny Škoda, naštvalo mě, že u VZP zrušily veškeré příspěvky na očkování a kluky čekalo očkování na pneumokoka, meningokoka, žloutenku, klíšťata, tahle pojišťovna nám na veškerá očkování přispěje pěkný peníz :palec: , jsem tam moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.6.11 16:43

Zrovna o víkendu mi přítel říkal, že měli dávat nějaké babičce sádru na nohu s tím, že jeden balíček stojí 500 a je třeba 2.
Nevím zda se to neliší nemocnicema a kolik bude třeba u prcka ale myslím,že do 1000 kč se vejdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.6.11 17:33

naříznout sádru a sundat ji, přemýšlíš vůbec? sádra má snad svoje opodstatnění ne? aby se s rukou nehýbalo, dobře srostla a bylo to bez bolesti. Pokud se odlehčená nedá dát do vody, tak to asi bude bez koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
29.6.11 17:40

Před třemi lety přijel nestarší syn se zlomenou rukou (u zápěstí) z tábora. Týden na to jsme odjížděli do Chorvatska. Nechala jsem mu dát odlehčenou, popravdě ti nepovím, kolik stála, už si to nepamatuju :oops:
Ale asi moc ne. :wink:
No a já se vybavila pytlíkama do koše, gumovýma rukavicema na úklid a různýma lepenkama a náplastěma a izolepama a koupal se. Ne vždy to teda perfektně těsnilo, ale zvládli jsme to a ruka to taky přežila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.11 17:43
ynax píše:
naříznout sádru a sundat ji, přemýšlíš vůbec? sádra má snad svoje opodstatnění ne? aby se s rukou nehýbalo, dobře srostla a bylo to bez bolesti. Pokud se odlehčená nedá dát do vody, tak to asi bude bez koupání

Nevycucala jsem si to z prstu, říkala to sestra, že dovolená se sádrou není takový problém, že to tak nějak jde, že mi příště řekne doktor více, tak jestli s tím nemá někdo zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.6.11 17:44
rybana75 píše:
Před třemi lety přijel nestarší syn se zlomenou rukou (u zápěstí) z tábora. Týden na to jsme odjížděli do Chorvatska. Nechala jsem mu dát odlehčenou, popravdě ti nepovím, kolik stála, už si to nepamatuju :oops:
Ale asi moc ne. :wink:
No a já se vybavila pytlíkama do koše, gumovýma rukavicema na úklid a různýma lepenkama a náplastěma a izolepama a koupal se. Ne vždy to teda perfektně těsnilo, ale zvládli jsme to a ruka to taky přežila. :wink:

Moc dík za bezva tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.6.11 17:47

Já nedávno četla u doktora v ordinaci nějaký časopis a tam psali o dlaze z umělé hmoty. Je to nějaká novinka a může se s ní do vody.Jen nevím jestli je v našich nemocnicích k mání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.6.11 17:50

Tady je nějaká diskuze o plastových sádrách
http://diskuse.doktorka.cz/…a-sadra-ano/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.6.11 17:57

14dní na zpet dával tchán 250 kč v lékárne za balíček je u vzp,a mel ton apsané od dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí