Cena příkrmů Hami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Cena příkrmů Hami
Ahojky, začínáme s příkrmem tak chci nakoupit skleničky do zásoby za nějakou slušnou cenu…jde mi o první příkrmy (malé skleničky) např. špenát s bramborem, králík se zeleninou atd… viděla jsem je od 19,90 ale i za 24,90… jaká je jejich cena v akci… velké od 6.měsíců jsem pak viděla za 29,90 jak se pohybují tyto? Předem moc díky za odpovědi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@crazybee
Doporučuji se poohlídnout spíš asi po Alnatuře, nebo babylove, myslím, že i babydreem-za prvé cenově jsou levnější než Hami a hlavně jsou bio, bez jakýchkoliv přidaných látek ![]()
Mají je kupříkladu v DM drogerii, v Rossmanu mají ty babydreem a i v Globusu jsem viděla Alnaturu ![]()
Hami nekupuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mari1912 píše:
@crazybee
Doporučuji se poohlídnout spíš asi po Alnatuře, nebo babylove, myslím, že i babydreem-za prvé cenově jsou levnější než Hami a hlavně jsou bio, bez jakýchkoliv přidaných látek
Mají je kupříkladu v DM drogerii, v Rossmanu mají ty babydreem a i v Globusu jsem viděla Alnaturu
Hami nekupuji
Poohlídnu se díky… sice moje 2 starší děti na Hami vyrostli, ale možná jsem dělala něco špatně…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@crazybee
Ale nedělala, i moje starší vyrostlo na jiných věcech, ale když je možnost, tak proč to nevyužít ne? ![]()
Třeba ta alnatura bio stojí 16,90 sklenička-hami stojí víc
Myslím tím jednodruhová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jája428
v německu to je úplně nejlepší kupovat, tam ty ceny jsou úplně jiné ![]()
Myslím, že i Hipp má nějaké bio skleničky co jsem koukala ![]()
Ten špenát jsem kupovala s bramborem a ted ti nevím, zda od té alnatury, nebo babylove ![]()
Každopádně člověk by to i vařil ám, ale sehnat ted kvalitní zeleninu je nadlidský úkol ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na hami byla super akce nedávno v alberu 4+2 zdarma tak máme zásoby i hipp byl v akci. Ta malá sklenička hami vyšla nějak na 16kč a Hipp 19,90kč
Malém chutná vše i babydream jsme zkoušeli, měli taky akci jen na nějaké skleničky, co už za měsíc docházela spotřeba a ty byly za 9,90kč
a taky chutnaly.
Ono asi zaleží na dítku, jaký je jedlík a ten náš naštěstí zbaští asi vše
Ale taky jsme koukala, co je nejlepší a vychází mi to tak, že z DM, Rossmanu, Hipp, Hami, Alnaturu jsou ok. jinak kdo má blízko Polsko tak tam se dá taky celkem za skleničky ušetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi to nedalo… viz. jiná diskuze…raději koupím Hami ![]()
DM stahuje dětskou výživu Alnatura
Národní kontaktní místo systému rychlého varování (RASFF) na Státní zemědělské a potravinářské inspekci obdrželo informaci o možném výskytu úlomků skla v dětské výživě, kterou v České republice distribuuje společnost dm drogerie markt s. r. o. Varování se vztahuje k následující šarži výrobku:
Alnatura příkrm dýně, brambor, fenykl (Alnatura Babygläschen „Kürbis mit Kartoffeln und Fenchel“) v balení 190g, šarže 140276, doba minimální trvanlivosti do 17. 10. 2014.
stát se to samozřejmě může kdekoliv… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@crazybee
No naštěstí to dají vědět…Horší by bylo, kdyby to ututlali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@crazybee
Ale není už to stará informace? Nebo myslíš, že to jako nestáhli???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mari1912 Tak z kramu uz to bude stazeny, ale lidi to muzou mit doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ziju v nemecku, ale kdyz jsem byla v cr, tak jsem sahla po hami - no dite mi to jist nechtelo.
ja mam rada hipp a alnaturu, spatne veci nedela ani DM a rosmann. Ja bych ale uplne zasobu nedelala, pak zjistis ze ti neco neji a co pak s tim.
taky mam pocit, ze v nemecku nebio hipp neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit