Zdravá výživa batolat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já to řeším, ale zatím v žádné diskuzi nejsem..tak počkám na reakce s tebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to řeším přiměřeně, žádný fanatismus, taky mě to zajímá ale
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si představujete pod pojmem zdravá výživa, mě by to taky zajímalo, jak upravit jídelníček
, co a kde se dá dobře sehnat, a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doufám, že tady někdo poradí jak zlepšit jídelníček atd…
- Citovat
- Upravit
Cha tak sem myslela že už tu něco bude a nic, já se pčipravuju výhledově na příkrmy v poloviční makrobiotice
ale zatim sem fáze hlubokého studia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdrave vareni praktikuju nejen pro deti a uz radeji moc nediskutuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba dneska jsme měli k obědu tresku na zelenině a bulgur, malej snědl celej talíř, očividně mu chutnalo..
třeba by mě zajímalo jaké dáváte jogurty? Chci zkusit odtud, kupuju tam sýry, syrovátku.. jogurty jsem ještě nezkoušela.. http://www.orrero.cz/…erTable.aspx
Jinak já to mám pojaté tak trošku komplexně - snažím se nakupovat dobré potraviny - maso a šunky u řezníka, zeleninu v místní malé zelenině, vajíčka mám od babičky, v létě zelenininu i ovoce ze zahrádky, dělám si domácí zavařeniny..
Používám k zahušťování i jako přílohu kuskus, bulgur, polentu.. teď se chystám na tofu a na soju, ještě jsem to nevařila.. Nekupuju sladkosti malému, přesnídávky mu dělám doma..
Nepoužívám náhražky typu vegeta (
) atd.. Nevím, nijak to nepřeháním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, doufam, ze to tu nezaniklo
Tez resim jidlo, protoze vidim na sobe, jak me ovlivnuje. Ale mam v tom gulas, nekde pisou obiloviny ano (makrobiotika ), nekde zas ze nee, tak nevim. My hodne jedeme jahly, ryze, polenta, pohanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptejte se také v poradně!
Milé maminky,
připomínám, že na eMiminu funguje také Poradna zdravé výživy a terapie pro celou rodinu. Neváhejte se tam zeptat na všechno, co Vás ohledně jídelníčku dětí (i Vás) zajímá.
Přeji krásný den ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosím, je tady diskuze maminek, které hoooodně řeší zdravou výživu batolat, děkuju