Cena pronájmu

935
18.2.15 19:37

Cena pronájmu

Ahoj holky! Chtela jsem se vas zeptat, kolik by jste byly ochotne zaplatit mesicne za pronajem bytu 2+kk novostavba v centru, uplne prvni najemce. Byt se nachazi v druhem nejvetsim meste v kraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
18.2.15 19:39

@Sini si vygugluj cenu obvyklou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Sini záleží na tom, jak to centrum vypadá - u nás bych za to dala max 10 tis, protože centrum je totálně mrtvé, akorát plné nepřizpůsobivých - v létě.. Ale jsou města, kde bych si připlatila, pokud je tam pěkně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576

Záleží jestli má balkón jestli jsou okna do ulice atd. Trochu víc info by to chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.2.15 19:40

@martina.se Ostrava :mrgreen: Když jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.2.15 19:41
@blecha72 píše:
@martina.se Ostrava :mrgreen: Když jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů

jj, v centru totál mrtvo, jen v létě se tam v kašně ráchají „milášci“. :mrgreen: tam je to tak pořád. živo jen kolem stodolní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.2.15 19:44

Castecne zarizeny? (pracka, lednicka?), jake patro? balkon? misto k parkovani?

jinak na tom meste zalezi fakt hodne. nejde ani tak o velikost, spis o kraj. to co na severu Cech nebo na Bruntalsku pronajmes za 5tis, ti jinde pronajmes za 15 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.2.15 19:48

Nejde to takhle říct no..záleží a jak je to ve daném městě s prací a hlavně jak byt vypadá a metry čtverečné…ale já bydlela ve 2+kk, v uplně novém, byla jsem první nájemník za 8000kč..víc bych asi nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.2.15 19:51

To porovnej s ostatními nabídkami http://www.realingo.cz/…-dobry_stav/

• Citovat
  • Upravit
935
18.2.15 19:58

Nene mesto je to velice pekne a zive…take bych rekla dosti oblibene. Lokalita je jakoze v casti noveho mesta na hlavni ulici (nemyslim dopravni tepnu) ktera je plynule propojena se starou casti mesta. Jinak jsou to byty spise luxusniho charakteru i co se tyka sousedstvi. Balkom tam bohuzel neni, ale velka okna smerujici do ulice. Byt je polovybaveny…kuchyne, koupelna vse je nove. Parkovani v cene na rezidentni kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.2.15 20:11

@Sini Budějice? Podle mě cena cca 10-11 tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.2.15 20:14
@Sini píše:
Nene mesto je to velice pekne a zive…take bych rekla dosti oblibene. Lokalita je jakoze v casti noveho mesta na hlavni ulici (nemyslim dopravni tepnu) ktera je plynule propojena se starou casti mesta. Jinak jsou to byty spise luxusniho charakteru i co se tyka sousedstvi. Balkom tam bohuzel neni, ale velka okna smerujici do ulice. Byt je polovybaveny…kuchyne, koupelna vse je nove. Parkovani v cene na rezidentni kartu.

Platili jsme 17tis. mesicne za rezidencni 2kk kousek pod Narodni tridou, u Staromaku (ulice Jilska).S tim, ze to bylo nove, ale nebyli jsme prvni.Je to uz 5let. Jinak je to cena za cistynajem, bez polatku.Do 20tis. bych ochotna toto platit byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
18.2.15 20:15
@blecha72 píše:
@martina.se Ostrava :mrgreen: Když jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů

Souhlas, centrum je vylidněné. Večery se to tam pohybuje různými nepřizpůsobivými lidmi. Třeba za mě centrum určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
18.2.15 20:16
@ptacak píše:
Platili jsme 17tis. mesicne za rezidencni 2kk kousek pod Narodni tridou, u Staromaku (ulice Jilska).S tim, ze to bylo nove, ale nebyli jsme prvni.Je to uz 5let. Jinak je to cena za cistynajem, bez polatku.Do 20tis. bych ochotna toto platit byla.

jenomze praha je neco trosku jine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.2.15 20:18

@Sini Pokud nejsi sama schopna vyguglovat cenu obvyklou v dané lokalitě, nebuď tak tajemná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí