Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky! Chtela jsem se vas zeptat, kolik by jste byly ochotne zaplatit mesicne za pronajem bytu 2+kk novostavba v centru, uplne prvni najemce. Byt se nachazi v druhem nejvetsim meste v kraji.
@Sini záleží na tom, jak to centrum vypadá - u nás bych za to dala max 10 tis, protože centrum je totálně mrtvé, akorát plné nepřizpůsobivých - v létě.. Ale jsou města, kde bych si připlatila, pokud je tam pěkně ![]()
Záleží jestli má balkón jestli jsou okna do ulice atd. Trochu víc info by to chtělo
@martina.se Ostrava
Když jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů
@blecha72 píše:
@martina.se OstravaKdyž jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů
jj, v centru totál mrtvo, jen v létě se tam v kašně ráchají „milášci“.
tam je to tak pořád. živo jen kolem stodolní ![]()
Castecne zarizeny? (pracka, lednicka?), jake patro? balkon? misto k parkovani?
jinak na tom meste zalezi fakt hodne. nejde ani tak o velikost, spis o kraj. to co na severu Cech nebo na Bruntalsku pronajmes za 5tis, ti jinde pronajmes za 15 ![]()
Nejde to takhle říct no..záleží a jak je to ve daném městě s prací a hlavně jak byt vypadá a metry čtverečné…ale já bydlela ve 2+kk, v uplně novém, byla jsem první nájemník za 8000kč..víc bych asi nedala..
To porovnej s ostatními nabídkami http://www.realingo.cz/…-dobry_stav/
Nene mesto je to velice pekne a zive…take bych rekla dosti oblibene. Lokalita je jakoze v casti noveho mesta na hlavni ulici (nemyslim dopravni tepnu) ktera je plynule propojena se starou casti mesta. Jinak jsou to byty spise luxusniho charakteru i co se tyka sousedstvi. Balkom tam bohuzel neni, ale velka okna smerujici do ulice. Byt je polovybaveny…kuchyne, koupelna vse je nove. Parkovani v cene na rezidentni kartu.
@Sini píše:
Nene mesto je to velice pekne a zive…take bych rekla dosti oblibene. Lokalita je jakoze v casti noveho mesta na hlavni ulici (nemyslim dopravni tepnu) ktera je plynule propojena se starou casti mesta. Jinak jsou to byty spise luxusniho charakteru i co se tyka sousedstvi. Balkom tam bohuzel neni, ale velka okna smerujici do ulice. Byt je polovybaveny…kuchyne, koupelna vse je nove. Parkovani v cene na rezidentni kartu.
Platili jsme 17tis. mesicne za rezidencni 2kk kousek pod Narodni tridou, u Staromaku (ulice Jilska).S tim, ze to bylo nove, ale nebyli jsme prvni.Je to uz 5let. Jinak je to cena za cistynajem, bez polatku.Do 20tis. bych ochotna toto platit byla.
@blecha72 píše:
@martina.se OstravaKdyž jsem s mladým jezdila v neděli do divadla loutek, přišla jsem si jak ve městě duchů
Souhlas, centrum je vylidněné. Večery se to tam pohybuje různými nepřizpůsobivými lidmi. Třeba za mě centrum určitě ne.
@ptacak píše:
Platili jsme 17tis. mesicne za rezidencni 2kk kousek pod Narodni tridou, u Staromaku (ulice Jilska).S tim, ze to bylo nove, ale nebyli jsme prvni.Je to uz 5let. Jinak je to cena za cistynajem, bez polatku.Do 20tis. bych ochotna toto platit byla.
jenomze praha je neco trosku jine ![]()
@Sini Pokud nejsi sama schopna vyguglovat cenu obvyklou v dané lokalitě, nebuď tak tajemná ![]()