Cena rekonstrukce domu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
22.2.21 16:56
@Janli píše:
Zřejmě další umělec, co staví fon vok a pak se diví, že se mu barák rozjíždí… :mrgreen:

Podle váších odborných mektů by muselo být…rozjetých většina domů v kopcovitém terenu třeba Italie. A nebo France a hele stojí desetiletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.2.21 17:05
@Dědek 66 píše:
Podle váších odborných mektů by muselo být…rozjetých většina domů v kopcovitém terenu třeba Italie. A nebo France a hele stojí desetiletí.

Ty ale mají základy, brouku, a úplně jinou techniku výstavby než opukový stavby u nás. Já aspoň vím o čem mektám ;).

• Citovat
  • Upravit
Uslava
22.2.21 17:19
@Anonymní píše:
@Dědek 66 Proč by to měly být vyhozené peníze? Potřebuji taky pro úvěr vědět, na kolik mě to přijde, kolik na to potřebuji reálně půjčit, banka potřebuje předložit plán a firma taky musí mít podle čeho stavět. Vysvětlení rovnou v komentáři, prosím, takhle mi opravdu nepomůžete :lol:

Bance předlož tuto diskusi. Případně ji můžeš rozšířit o diskusi, která tu byla nedávno. to paní chtěla z garáže udělat bydlení pro dvě rodiny. Určitě to někde najdeš, mě se nechce hledat. To by bylo, aby to banka neschválila. :dance: :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.21 05:50

@Uslava To jako vážně? :mrgreen: :mrgreen: tak to jsme v suchu ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.21 08:06

Finance, proto anonym.
Rekonstruovali jsme spodní patro starého domu + přístavba jednoho pokoje + zateplení + fasáda. Je to cca 130m2 a vyšlo to na 1,7 milionu. Střecha a druhé patro nás teprve čeká. Nepočítám do toho kuchyň a vybavení. Nekupovali jsme nic předraženého, ale hodně jsme sháněli kvalitnější věci v akci… Dělala nám to firma.

• Citovat
  • Upravit
2613
23.2.21 08:11

Máme v plánu podobnou rekonstrukci a prvotní odhad je cca 2-3 miliony, radši počítám se třemi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí