Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
Zřejmě další umělec, co staví fon vok a pak se diví, že se mu barák rozjíždí…
Podle váších odborných mektů by muselo být…rozjetých většina domů v kopcovitém terenu třeba Italie. A nebo France a hele stojí desetiletí.
@Dědek 66 píše:
Podle váších odborných mektů by muselo být…rozjetých většina domů v kopcovitém terenu třeba Italie. A nebo France a hele stojí desetiletí.
Ty ale mají základy, brouku, a úplně jinou techniku výstavby než opukový stavby u nás. Já aspoň vím o čem mektám
.
@Anonymní píše:
@Dědek 66 Proč by to měly být vyhozené peníze? Potřebuji taky pro úvěr vědět, na kolik mě to přijde, kolik na to potřebuji reálně půjčit, banka potřebuje předložit plán a firma taky musí mít podle čeho stavět. Vysvětlení rovnou v komentáři, prosím, takhle mi opravdu nepomůžete
Bance předlož tuto diskusi. Případně ji můžeš rozšířit o diskusi, která tu byla nedávno. to paní chtěla z garáže udělat bydlení pro dvě rodiny. Určitě to někde najdeš, mě se nechce hledat. To by bylo, aby to banka neschválila.
![]()
Finance, proto anonym.
Rekonstruovali jsme spodní patro starého domu + přístavba jednoho pokoje + zateplení + fasáda. Je to cca 130m2 a vyšlo to na 1,7 milionu. Střecha a druhé patro nás teprve čeká. Nepočítám do toho kuchyň a vybavení. Nekupovali jsme nic předraženého, ale hodně jsme sháněli kvalitnější věci v akci… Dělala nám to firma.
Máme v plánu podobnou rekonstrukci a prvotní odhad je cca 2-3 miliony, radši počítám se třemi… ![]()