Cena služeb - úklid
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
150 se mi zda malo..na druhou stranu tve naklady na dopravu k mistu uklidu nikoho nezajimaji.Kdyz si vezmu byt me 78 lete babicky- a to neni zadna spindira, ale na spostu veci nestaci, setri na mycich prostredcich- platim ji holku co ji chodi uklizet 3× do mesice- vysani, vytreni, prach, wc, koupelna. Nadstandart-myti oken, cisteni koberce je zvlast. Platim ji 2000 mesicne v pripade vyjimek doplacim 400-okna a koberce. kazde zvlast.Jak si babicka urci.
Nevim co kde a jak narocne uklizis, ale delila bych ceny dle namahy uklidu.jine je uklidit kancl za 150 a vyrobni halu Pneumatik spojenou s wc panu- osobni brigadni zkusenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ta holčina je tam celkem kolik hodin za měsíc? Nebudeme počítat ty okna a koberce. Mám jedny seniory, jsem tam hodinu, ale za tu stihnu uklidit kuchyň, koupelnu, wc a jsem celá uřícená.
Právě přemýšlím, že bych dala do ceníku takové to „minimální doba úklidu 3 hodiny“ ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo a ještě mám pána, kam chodím 2× týdně, popovídám si s ním, něco poklidím - účtuji si 1000 Kč měsíčně…asi jsem fakt hloupá, co? Muž mi furt říká, že dělám charitu.
- Citovat
- Upravit
Pokud toho za hodinu stihnes hodne, tak si dej cenu za bezny úklid jednorazove a ne za hodiny. Treba byt do 50m 450kc/bezny uklid a tak. A 2× tydne klizet za 1000kc mes. Je opravdu malo. Dala bych to min.2000kc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No a ta holčina je tam celkem kolik hodin za měsíc? Nebudeme počítat ty okna a koberce. Mám jedny seniory, jsem tam hodinu, ale za tu stihnu uklidit kuchyň, koupelnu, wc a jsem celá uřícená.Právě přemýšlím, že bych dala do ceníku takové to „minimální doba úklidu 3 hodiny“
no ona to nema od hodiny, ma to od toho, ze babicka je spokojena ikdyby tam mela drit celej den. vyslala jsem ji tam na Mesic se zalohou 1000 a ona se pak nacenila sama. nekdy je tam dve hodky nekdy hodku…
3 hodky to dle Meho nikdo nezaplati.spis si nacen narocnost ukidu. napr.- uklid baru pres tyden ca 2 hodiny 200, po vikendu 300,kancelare hodka 150-bezny uklid udrzovaci, uklid vyrobni haly 400 za 2 hodiny atd atd..musis si sestavit Oblast ve ktere chces neco nabidnout. takze bud jen kancly, nebo haly, nebo servis seniorum, matkam na materske…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám domácnosti i seniory, i paneláky…jenže nyní se mi zabydlel nešvar, že senioři chtějí jen co nejvíc za hodinu a já jedu jako myš a vlastně z toho nic moc nemám. Navíc příprava na hodinový úklid je stejná jako na čtyřhodinový - odvézt děti na hlídání, obléknout je, sebe, pak je vyzvednout…atd
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám domácnosti i seniory, i paneláky…jenže nyní se mi zabydlel nešvar, že senioři chtějí jen co nejvíc za hodinu a já jedu jako myš a vlastně z toho nic moc nemám. Navíc příprava na hodinový úklid je stejná jako na čtyřhodinový - odvézt děti na hlídání, obléknout je, sebe, pak je vyzvednout…atd
Tk si nasad ceny co radila predhazejici prispivatelka- nacen si byty dle rozlohy a narocnost uklidu. Priklad Udrzovana garsonka 50m2 -uklidovy balicek- vysat, vytrit, wc, koupelna- 400,–. v pripade velkeho znecisteni si udelej dalsi cenovy babicek_pro narocne-500,–v obou pripadech je doba uklidu pouze 2 hodiny a nazahrnuje umyvani nadobi, oken - pouze ucelne uklizeni bytu. Dodej dolozku o zodpovednosti o vlastni veci, sperky a penize at te nikde nenarknou, ze jsi eco ukradla. byt tebou vlozit prachy do pravnika, aby mi pripravil uklidove smlouvy_ tedy pokud v Tom pojedes ve velkem. v dalsim pripade bych si natiskla papiry, kde majitel ci najemnik s uklidem souhlasi a predem si zabezpecil sve osobni veci proti kradezi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 150 i s přípravky a tedy popravdě moc právně ošetřené to nemám. Spíš jako že se známe s majiteli domů a bytů. Ale teď mi volala seniorka naštvaná, že jsem jí někam uklidila gumičky… no a tak si říkám, jestli mi to za těch 150 kč stálo a stojí. Když už, tak už mno.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já mám 150 i s přípravky a tedy popravdě moc právně ošetřené to nemám. Spíš jako že se známe s majiteli domů a bytů. Ale teď mi volala seniorka naštvaná, že jsem jí někam uklidila gumičky… no a tak si říkám, jestli mi to za těch 150 kč stálo a stojí. Když už, tak už mno..
myslim si, ze na to jdes spatne. mas to na vlastni pest? nebo ZL? podle me vic prodelas nez vydelas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele na jednu stranu 150 za hodinu je dost, myslím, že se dá sehnat úklid i za lepší cenu. Ale jak čtu ty Tvoje další příspěvky, tak bych myslela, že opravdu musíš na to jít jinak. (Hodinovou cenu bych ale určitě nezvyšovala, opticky to je fakt dost.) Základem je mít stanovenou minimální dobu úklidu na dvě hodiny. Pokud někomu přijde, že nejedeš dost jako motorová myš, tak holt ať si za stejné peníze objedná někoho jiného. Skončit s charitou typu „pán 2× týdně za tisícovku“, to si fakt nemůžeš dovolit.
Na druhou stranu, musíš počítat s tím, že když nebudeš ochotná za 150 na úklid, že budeš mít lidí třeba míň. Ale to můžeš řešit pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá neděláte nebo jste nedělaly - neměly zkušenosti v úklidové firmě. Já sama vlastním úklidovou firmu a popravdě mám problém s naceněním úklidů.
Teď se mi dost stává, že jezdím na hodinový úklid, naúčtuji si 150,–Kč, jenže musím zajistit dětem hlídání, jedu většinou autem - jenže dopravu mám po městě zdarma.
Zajímalo by mne, jak to chodí i jinde v jiných firmách. Děkuji.