Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@arinecka píše:
Já teda nechápu, proč se nezeptáš majitele? Než cena, by tě mělo zajímat x dalších věcí, jak vypadají rodiče, PP, prostředí, ve kterém pejsci žijí atd. Ty ale koukáš jen na to, jak pes vypadá že?
Se zamilovala ne? Jak žijou rodiče, nemoci, zdr. stav… nic není podstatné, jen cena, barva a ještě nejlépe, kdyby bylo takové štěně ve vedlejší dědině. Někdy si říkám, že to není možné, taková osvěta všude a přesto se stále najde kupa takových lidí ![]()
Cena za tohle štěně bude to nejmenší, co tě bude stát. Na veterině necháš majlant. Nebrat! Ani na Slovensku, ani jinde. Pokud buldočka, tak jedině s PP od prověřené chovky a zaměřila bych se na delší čenich.
Já si myslím, že tady jde o podvod, ale z druhé strany. Čekala jsem, že zakladatelka tady hodí i odkaz s „výhodnou cenou“ a nenápadná reklamka bude na světě. Nevěřím, že někdo je tak hloupý, že si nedokáže zjistit, jak se pohybuje cena štěněte buldočka.
@Matt 02 píše:
Se zamilovala ne? Jak žijou rodiče, nemoci, zdr. stav… nic není podstatné, jen cena, barva a ještě nejlépe, kdyby bylo takové štěně ve vedlejší dědině. Někdy si říkám, že to není možné, taková osvěta všude a přesto se stále najde kupa takových lidí
Bohužel no
Vůbec jí nedochází, že pak nechá ranec na veterině, pejsek bude zbytečně trpět a podpoří takový hnusný množírny, který budou množit vesele dál ![]()
Copak je ta osvěta okolo množek fakt zbytečná?!?! To nechápu, každý soudný a rozumný člověk to přece pozná. A vybrat si štěně podle fotky??? To už je pro mě fakt důkaz bl… naivity.
Jen poznámka - merle zbarvení jako takové není průšvih, dokud se nezkříží dva merle jedinci…? Jinak už jen barva prozrazuje, že je to kříženec, buldočci merle nejsou, takže barvu museli dodat v nějaké předešlé generaci jiným plemenem.
Pes má smutný pohled.. Cena je dohodou, předání bude určitě na hranicích. Ne do tohoto nechoď v žádném případě.
@Kfětoslava píše:
Já si myslím, že tady jde o podvod, ale z druhé strany. Čekala jsem, že zakladatelka tady hodí i odkaz s „výhodnou cenou“ a nenápadná reklamka bude na světě. Nevěřím, že někdo je tak hloupý, že si nedokáže zjistit, jak se pohybuje cena štěněte buldočka.
Jelikož každý štěně stojí jinak, tak bych řekla, že díky týhle super úžasný barvě
bude štěně dražší než PP pes z normální chovky.
A ty uši, to je teda hrůza.
Zakladatelko, jestli jsi milionářka, jdi do něj. Tvůj veterinář si tě bude předcházet. ![]()
https://zvirata.bazos.cz/…buldocek.php
@PetraJ píše:
Jelikož každý štěně stojí jinak, tak bych řekla, že díky týhle super úžasný barvěbude štěně dražší než PP pes z normální chovky.
Zakladatelko, jestli jsi milionářka, jdi do něj. Tvůj veterinář si tě bude předcházet.
Já nechápu, že na tyhle inzerce se rovnou nechytá policie, prostě, že to není trestné
@Anonymní píše:
Tady je fotka
To musí být vtip, ta štěňata v inzerátu vypadají hrozně. Pokud si chceš pořídit pejska, tak předpokládám, že máš psy ráda, najdi si ChS. Zaplatíš sice víc, nemohou ti slíbit, že štěňátko bude naprosto zdravé, ale feny jsou kontrolované veterinářem, opečovávané a štěňátka vymazlená. Tchánovci si pořídili štěňátko čínského chocholatého z množírny. Vysvětlování nepomáhalo. Teď je pejskovi 7 let. Každý týden jsou na veterině, jen za antibiotika, kapičky do očí, uší atd. dávají 1.500,– týdně. Pes všude po těle akné a vředy, slepej, neudrží moč a stolici, otevřené hnisající píštěle u zadečku. Tohle opravdu nechceš.
@PetraJ píše:
Jelikož každý štěně stojí jinak, tak bych řekla, že díky týhle super úžasný barvěbude štěně dražší než PP pes z normální chovky.
Zakladatelko, jestli jsi milionářka, jdi do něj. Tvůj veterinář si tě bude předcházet.
To je nějaký mutant mezi psem a prasetem. Policii na Slovensku toto nezajímá. Tam je to prý velmi hrozné, co se týče koček a psů.
Hele..nedalo mi to…na inzerat jsem odpověděla…a lidi jsou fakt nepoucitelni..štěňata už jsou prodána.. zbylo jen jedno…béžové..
Odpověď:Cena je 410 eur. Steniatko je bez PP.
Takže je to marný, je to marný, je to marný…stále se budou taková štěňátka prodávat, protože se pořád najdou tupci, kteří je koupí ![]()
https://zvierata.bazos.sk/…cek-mini.php Nebo toto, proboha
Ten má snad hydrocephalus…