Cena štěněte

Anonymní
24.1.22 16:15

Cena štěněte

Nevíte, kolik se pohybuje cena štěněte na fotce?:srdce:, úplně jsem se zamilovala, je tam dohodou, tak se hned nechci ptát na cenu a chci mít alespoň představu. Štěňátko je na prodej na Slovensku. Nevíte jestli jsou i u nás takový pejsánci? Předem děkuji za odpovědi :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.1.22 16:18

Tady je fotka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8525
24.1.22 16:20

Doufám, že u nás ho neseženeš. Je to merle francouzský buldoček z množírny. To fakt nechceš. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35387
24.1.22 16:21

Nedávno tady byla diskuze s něčím podobným :think: A byl to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
24.1.22 16:22
@Anonymní píše:
Tady je fotka :srdce:

To nevím, málo to nebude, ale jedno vím jistě, nechtěl bych ho ani zadarmo. Je to francouzský buldoček, vsadím se, že bez PP, tohle plemeno nepatří zrovna k nejzdravějším a když k tomu přičteme zbarvení merle, tak je to dost průser. Navíc to vypadá jak z nějaký množky, takový uměle načančancany a to štěně nevypadá vůbec šťastně. Měla bys vybírat psa podle jiných měřítek, to, že se líbí na fotce je opravdu málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.1.22 16:25

A ten inzerát jsi předpokládám viděla na bazoši či sbazaru. Vůbec na něj nereaguj.
Chudáci psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.22 16:32

Bacha. Slovensko je známé množírnama.
Jeden můj žaček v družině si teď berou v útulku štěně. Asi čivava jsem pochopila, že to je.
Taky to bylo na Slovensku v množírně. Teď je tady u nás v útulku. Dělají dobrý skutek, že si jedno vezmou a dají mu šanci na pěkný život. Neplať těm hajzlům za to. Jestli to není s PP. Nepodporuj ty množírny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
24.1.22 16:32

Zaplatíš ranec za těžce nemocné štěně, zmrzačené merle křížením. Věř mi, že ho fakt nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.1.22 16:34

Čichám čichám podvod. To nechceš. Fakt ne. Ani zadarmo. Merle buldoček je zvěrstvo. :cert:

• Citovat
  • Upravit
37253
24.1.22 16:35

A předání na haranici že? Klasická množírna. Kdyby to byla chovatelska stanice tak je tam pevná cena. Najdi si pejska tady v chovatelske stanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
24.1.22 16:35

Jelikož nic víc nepíšeš. Tak to bude na tuty mnozirna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35387
24.1.22 16:36
@Matt 02 píše:
To nevím, málo to nebude, ale jedno vím jistě, nechtěl bych ho ani zadarmo. Je to francouzský buldoček, vsadím se, že bez PP, tohle plemeno nepatří zrovna k nejzdravějším a když k tomu přičteme zbarvení merle, tak je to dost průser. Navíc to vypadá jak z nějaký množky, takový uměle načančancany a to štěně nevypadá vůbec šťastně. Měla bys vybírat psa podle jiných měřítek, to, že se líbí na fotce je opravdu málo.

Přesně tak, ten pejsek má smutný oči :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35387
24.1.22 16:43
@Anonymní píše:
Nevíte, kolik se pohybuje cena štěněte na fotce?:srdce:, úplně jsem se zamilovala, je tam dohodou, tak se hned nechci ptát na cenu a chci mít alespoň představu. Štěňátko je na prodej na Slovensku. Nevíte jestli jsou i u nás takový pejsánci? Předem děkuji za odpovědi :hug: :kytka:

Já teda nechápu, proč se nezeptáš majitele? Než cena, by tě mělo zajímat x dalších věcí, jak vypadají rodiče, PP, prostředí, ve kterém pejsci žijí atd. Ty ale koukáš jen na to, jak pes vypadá že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.1.22 16:47

Nevím co je Merle, ale je to fakt strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
24.1.22 16:48

Opravdu si ještě někdo takto vybírá psa? :zed:
Množírna ti nic neříká? Hnus tohle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...