Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doufám, že u nás ho neseženeš. Je to merle francouzský buldoček z množírny. To fakt nechceš. ![]()
@Anonymní píše:
Tady je fotka
To nevím, málo to nebude, ale jedno vím jistě, nechtěl bych ho ani zadarmo. Je to francouzský buldoček, vsadím se, že bez PP, tohle plemeno nepatří zrovna k nejzdravějším a když k tomu přičteme zbarvení merle, tak je to dost průser. Navíc to vypadá jak z nějaký množky, takový uměle načančancany a to štěně nevypadá vůbec šťastně. Měla bys vybírat psa podle jiných měřítek, to, že se líbí na fotce je opravdu málo.
A ten inzerát jsi předpokládám viděla na bazoši či sbazaru. Vůbec na něj nereaguj.
Chudáci psi.
Bacha. Slovensko je známé množírnama.
Jeden můj žaček v družině si teď berou v útulku štěně. Asi čivava jsem pochopila, že to je.
Taky to bylo na Slovensku v množírně. Teď je tady u nás v útulku. Dělají dobrý skutek, že si jedno vezmou a dají mu šanci na pěkný život. Neplať těm hajzlům za to. Jestli to není s PP. Nepodporuj ty množírny.
Zaplatíš ranec za těžce nemocné štěně, zmrzačené merle křížením. Věř mi, že ho fakt nechceš.
Čichám čichám podvod. To nechceš. Fakt ne. Ani zadarmo. Merle buldoček je zvěrstvo. ![]()
A předání na haranici že? Klasická množírna. Kdyby to byla chovatelska stanice tak je tam pevná cena. Najdi si pejska tady v chovatelske stanici.
@Matt 02 píše:
To nevím, málo to nebude, ale jedno vím jistě, nechtěl bych ho ani zadarmo. Je to francouzský buldoček, vsadím se, že bez PP, tohle plemeno nepatří zrovna k nejzdravějším a když k tomu přičteme zbarvení merle, tak je to dost průser. Navíc to vypadá jak z nějaký množky, takový uměle načančancany a to štěně nevypadá vůbec šťastně. Měla bys vybírat psa podle jiných měřítek, to, že se líbí na fotce je opravdu málo.
Přesně tak, ten pejsek má smutný oči ![]()
@Anonymní píše:
Nevíte, kolik se pohybuje cena štěněte na fotce?:srdce:, úplně jsem se zamilovala, je tam dohodou, tak se hned nechci ptát na cenu a chci mít alespoň představu. Štěňátko je na prodej na Slovensku. Nevíte jestli jsou i u nás takový pejsánci? Předem děkuji za odpovědi![]()
Já teda nechápu, proč se nezeptáš majitele? Než cena, by tě mělo zajímat x dalších věcí, jak vypadají rodiče, PP, prostředí, ve kterém pejsci žijí atd. Ty ale koukáš jen na to, jak pes vypadá že?
Opravdu si ještě někdo takto vybírá psa? ![]()
Množírna ti nic neříká? Hnus tohle ![]()
Nevíte, kolik se pohybuje cena štěněte na fotce?:srdce:, úplně jsem se zamilovala, je tam dohodou, tak se hned nechci ptát na cenu a chci mít alespoň představu. Štěňátko je na prodej na Slovensku. Nevíte jestli jsou i u nás takový pejsánci? Předem děkuji za odpovědi