Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Pěkný večer, chtěla bych se zeptat, chodíte některá na preventivní sono prsou? Je mi 30, mám děti a v rodině rakovinu prsou máme. Byla bych klidnější, kdybych byla poradne vyšetřena. Nemůžu nikde najít kolik se za sono platí.
Chodím od porodu, každý rok jako samoplatce za 600,– v Ústí nad Labem.
@Anonymní píše:
Pěkný večer, chtěla bych se zeptat, chodíte některá na preventivní sono prsou? Je mi 30, mám děti a v rodině rakovinu prsou máme. Byla bych klidnější, kdybych byla poradne vyšetřena. Nemůžu nikde najít kolik se za sono platí.
Na Homolce asi 400 ale už pár let zpět. Nicméně např. VZP přispívá 300.
U nas 400,– a jelikoz jsem si nasla bulku v prsu tak me obvodni napsala zadanku a tim padem jsem neplatila nic. Nastesti to je jen uzlik
Loni v listopadu v HK cena 250,– kč. Je mi 33, v rodině anamneza, chodím pro jistotu
@Dujana píše:
Na Bulovce jsem minulý týden platila 500,– Kč.
Kde na Bulovce prosím? myslim oddělení, dekuji
Dle pracoviště obvykle tak 400-800 Kč. Ale s takovou rodinnou anamnézou bys mohla zkusit dr. poprosit o žádanku, pak by to šlo na pojišťovnu.
@Eimi33 píše:
Kde na Bulovce prosím? myslim oddělení, dekuji
Je to tady (pracoviště mamografie):