Cenově dostupná kadeřnice/kadeřník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cenově dostupná kadeřnice/kadeřník
Zdravím! 🎀
Doporučte mi prosím nějakou kadeřnici/kadeřníka, kteří se nebojí náročnějších projektů a experimentování a jsou cenově dostupní.
Mým přáním by byla karamelová balayage. Momentálně mám vínové až fialové vlasy. ![]()
Nejlépe Ústecký kraj a okolí. Auto mám k dispozici také, takže pokud bych nikoho jiného nesehnala, nebyl by problém dojet.
Předem všem děkuji.❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co je cenově dostupný kadeřník? ![]()
Pro tebe to může být 500, pro jiného 6000. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se přece takhle říct nedá.. dost možná to bude na víc sezení, což už nemusí být tak cenově dostupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepíšeš, jak dlouhé a husté máš vlasy..od toho se odvíjí cena…ale pod 3 tisíce nečekej žádnou kvalitní balayage…
- Citovat
- Upravit
@deniiina znala jsem kadeřnici co to zvládla za 2 dny ale bohužel už nepracuje. Pokud o někom víte napište. Jinak já mám něco málo zkušeností ale nemám až takové abych si to zvládla sama vytvořit. Vím že je to náročné. Ale věřím že někdo by se našel… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží jak dlouhý máš vlasy, ale tohle tak kolem 5tis a víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellisima02 píše: Více
Tohle do 3000kc asi neseženeš, aby to za něco stálo, z vínové na karamel to neni na jedno sezení, pokud ti nemá upálit vlasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na délce vlasů, ale pochybuji, že ti to někdo udělá pod 3 000 a to je ještě super cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege jenže z Ústecka do Prahy tam i zpět se dostane přes 3 tisíce taky
![]()
To se fakt nevyplatí jezdit do Prahy kvůli Slevomatu
- Citovat
- Upravit
@Bellisima02 Balayage je zdlouhavý proces za předpokladu, že si se barvila doma sama nekvalitními barvami. Kadeřnice tě musí šetrně odbarvit a to je na několik návštěv. Na balayage musíš mít i správný odrost. Měla jsem tmavé vlasy, barvené doma a trvalo rok než mi ji mohla udělat (ale já chtěla blond/hnědá). A rozhodně nepočítej s částkou 3tis. to by neplatil ani nebarvený člověk, co by si zašel jen na balayage. Ale co můžeš zkusit, tak se po prázdninách obrátit na holčiny z učebního oboru kadeřnice, tam si to třeba rádi vyzkouší. 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím pěkně, promiňte mi jestli budu znít hrubě…ale nechci rady ale kontakty!🙏🏻 😰 Já vim co vše to obnáší věděla bych i postup sehnala materiály…ale nejsem dostatečně zručná na to. To je celé. Kdo ví napište jméno kontakt webovky cokoliv, abych dotyčného mohla kontaktovat. Nepsala jsem ze chci rady… Pardoon opravdu. Mám svou hlavu. Děkuji za pochopení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit