Dárkový poukaz na pobyt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dárkový poukaz na pobyt
Znáte nějakou firmu, co by mi vytiskla JEDEN dárkový poukaz? Zkoušela jsem net i fler.. jedna firma by mi jich vytiskla 20 za skoro dva tisíce.. druhá sice jeden, ale za skoro 700 ![]()
Ano, vím že jsou programy na výrobu, ale to zase neřeší tisk.. a tady v okolí snad nikdo netiskne a ještě k tomu na nějaký slušný papír
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Udělej si to jako fotku a vytiskni v drogerce na fotopapír z telefonu ![]()
Nebo ať někdo vytiskne na normální papír a nalep to na čtvrtku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké reprograficke studio, kde tisknou diplomky a podobne, někde poblíž nemáte? Tam by určitě vytiskli a i na lepší papír.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně si to vytiskni barevně na tiskárně a nech zalaminovat, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytiskla bych to normálně na papír a nechala zalaminovat. Dělají to v obchodech, kde kopírují. Nemáš takovou možnost nebo třeba i v práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ten poukaz máš, tak bych zkusila nějaké copy studio, tam by to mohli vytisknout na nějaký pevnější papír…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na domácí tiskárně si to můžeš vytisknout barevně na různé papíry, i na ozdobné čtvrtky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíš bych to normálně vytiskla a přidala k tomu nějakou hezkou obálku.
Kamradka si dělala svatební oznámení a ne jen na tiskárně ale všechno poctivě střihla a lepila. Moje sestřenice di dělala svatební oznámení. Vytiskla kdy a kde v kolik, složila na 3× a každé si jinak pomalovala.
Předci nebudeš honit ostatní kvůli jednomu papíru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V knihovně ti to vytisknou i zalaminují. Teda my tohle běžně děláme. Pokud by někdo vyloženě chtěl, vytiskla bych mu to i na tvrdý papír.
Jinak tohle přece dělá každé foto studio, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen píše: Více
Jasan, to je služba pro veřejnost. Mělo by to tak fungovat ve vsechn větších knihovnách. Samozřejmě na malé vesnici není ani ta tiskárna. Nevím, odkud jsi, ale na stránkách knihovny budeš mít i ceník. My tiskneme barevně za 10 - 15 Kč A4 dle typu tisku, text je levnější, fotka dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poukaz
Já si sama vyrábím dárkový poukaz - stačí napsat jméno obdarovaného, popis dárku, místo výběru dárku, platnost poukazu, své jméno. Například bratrovi jsem darovala poukaz na hlídání jeho dětí.
Ten měl velký úspěch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit