Cenově dostupné plenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Natahovací dáváme od doby, co se malá vešla do nejmenších pants, nejčastěji kupujeme dada 4,5 za kus nebo Rossmann/dm okolo 5kc za kus…ale skoro tříletá už by teda mohla být bez, když ještě máš málo peněz
starší byla bez plen v ve 20m a o chvíli déle i na noc…
- Citovat
- Upravit
Já vyzkoušela z kalhotek jen Pampers a byla jsem/ na noc stále jsem moc spokojená. Objednávala jsem na DM měsíční box a cena nebyla nijak hrozná.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Každé dítě je jiné. Já měla dítě do 3 let plně na pleně a kadí do ní i skoro ve 4 letech a v noci je má taky ( má VD ale to je jedno ). A kdybych měla vrtuli, tak tam zatím nedospěl je nemít a bude mu to jedno.
A kolik peněz máme ho moc nezajímá.
Zakladatelko, my na kalhotkové přešly někdy ve 2 letech si myslím. Střídáme Tesco, Albert, Rosmann, Lidl, DM a i Rohlík.
Synovi jediné co nevyhovovalo byly Albert, v teple po nich měl vyrážku.
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield tak spíše i z pohledu, že už je v nějaké školce…jinak naše děti po přetočení na břicho už nebyly k položení na záda, takže jen co měly aspoň 6,5 nebo 7kg dostaly natahovací, lépe se to obléká a přijdou mi pohodlnější, když se jim nehranou ty lepítka…
- Citovat
- Upravit
Ty plenky klidně může potřebovat jenom na spaní, a to třeba ještě několik dalších let, než dítě dozraje.
U nás ty natahovací plenky neprošly, dítě je nechce ani vidět. Chce jenom obyčejné z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude asi co dítě. Syn byl ve školce na plenky taky a jedině kalhotky. Nalepovačky nechtěl a ani doma by si je nevzal. Holčička tam zase měla pouze ( nebo co jsem viděla tedy ) nalepovačky. Ucitelkam / tetàm to bylo jedno kterou variantu dítě / rodič volí.
- Citovat
- Upravit
Tak ono moje malá uměla na záchod už v 1,5 roce ale jak si ji s ex střídáme tak on ji to zase odnaučí. Nemají doma nočník… a dělají jiné věci tak se na to zase rychle zapomene…
Doma se snažím drtit a chodí do placené dětské skupiny která je pro předškolkové děti…
Měli jsme i paní na hlídání a ta mi říkala, že není za co se stydět, její syn začal sám taky až kolem 3 roka a později…
- Citovat
- Upravit
Značku neznám, ale proboha, dej se dohromady a přestaň používat ten mateřský plurál, zníš jak po lobotomii. 🤦 Tři ti totiž určitě nebudou a kalhotkové pleny taky nejspíš nenosíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn nosil nejdříve Dada a pak jsem mu koupila párkrát z Lidlu a od té doby už jiné nekupuji. Plenky má jen na noc. Ale i když je měl i přes den, tak bylo vše v pořádku. Žádný exem, nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My kupovali nakonec v DM tu jejich privátní značku. Kalhotky, ne pleny. Vyšlo to cenově slušně, neprotékaly a hlavně jsou i ve větších velikostech, což jsme potřebovali dokud bylo riziko nočních " nehod".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme spokojeni s Albert pants (z těch kalhotkových levnějších), používáme je už u druhého dítěte. V akci je Albert má každou chvíli
Také jsme vždy přešli na kalhotkové plenky nejpozději v rámci učení se na nočník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, než mě někdo osočí, že tu dělám reklamu, opravdu jen nakupuju na rohlíku a našla jsem úplně novou značku u které jsem nikde nenašla recenze, tak se chci zeptat, protože cena je relativně přijatelná - máte prosím někdo zkušenost se značkou plenek Moddia Baby? Má cenu kupovat? My pomalu přecházíme hezky na kalhotky, ve školce (jeslích) se malá naučila krásně chodit na nočník, ale jsem s ní teď doma, obě nemocné a potřebuji nakoupit skrze rohlík, jsem s malou sam(oživitelka) a tak vyhledávám spíše cenově přijatelnější plenky.
Případně které plenky jste volily vy, když už se přecházelo na tu snazší část kdy bylo Vaše dítko krok od přechodu na kalhotky/nočník děkuji
Ps. Malá si říká na malou vždy ale na velkou bojujeme, 3 nám budou v únoru - na konci