Ceny plínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
10.7.13 08:03

Jinak me osobne pemprsky neprijdou nic extra, babydream vydrzi taky celou noc a je celkem drzak, kdyz neco protece, tak to by nevydrzela ani pemprska. To same kaufland. :nevim: ale ceny nesleduju, nakupujeme v nemecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.7.13 08:25

Pampersky kupuji bílé v Rossmannovi za 319 kč/balení a dávám je jen na noc. Všechny ostatní během noci pročůrá. Přes den dávám Huggies (protože mají gumičky i na zádech) a ty vychází v Kauflandu 299 kč/balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
10.7.13 08:39

My kupujeme plínky Tesco, ale ne zelené. Jsou taky drahé. Kupujeme ty jejich Tesco Value bílé. Nevím, kolik stojí 1 a 2, my začali kupovat až velikost 3 a to za 2,50 (i bez akce) a teď máme 4 za 2,70. Spokojenost, protože za ty prachy je to zlatý a nevadí mi ani to, že nemají lepítka se suchým zipem. Mají jen obyč. lepení a jsme spokojení. Navíc jsou bez parfemace a barviv :palec:

• Citovat
  • Upravit
261
10.7.13 08:42

My jedině babylove z dm, velikost č.4 za 3,17ks se slevou(kuponky, sleva 15% na nákup)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
10.7.13 08:53

Já se ustálila na nákupu plenek v dm - jejich značku babylove. Buď je beru na kuponky, když nějaké mám nebo v akcích, kdy udělají větší krabici jako teď - velikost 4 má tuším 126ks za 514kč, ale jak je to s jedničkama teď nevím. Ale celkově jsem s nimi nejspokojenější. Neprotekly nikdy, gumičky super, nejsou parfemované, takže po rozdělání balíku mě nepraští ten smrad jako u Pampersek, jsou příjemnější než huggies, po těch se mi dcera neuvěřitelně oprudila, do krve během deseti minut.. bella happy zcela zásadně každou noc protekly po stranách, nemluvě o té tloušťce mezi nožičkama, ani malý v tom nebyl spokojený. Udělala jsem to tak, že jsem koupila od každé značky nebo když kamarádce zůstaly nějaké, co nestihly dojet, tak jsem si je vzala na zkoušku.. a ustáleno na dm babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.7.13 13:18

Je potřeba si hlídat v letáčkách akce a nakoupit pak do zásoby a to nejen u plínek, jinak jsou levné teskovky, ale ty už nejsou tak dobré a pak nejlevnější variantou jsou samozřejmě pleny látkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.7.13 21:39

Ahojky všem,
děkuji za Vaše reakce a příspěvky.. :palec: Nezmínila jsem, že na látkovky se opravdu necítím, ačkoli úspora to asi bude.. :oops: Nicméně, jestli jsem to dobře pochopila, spousta z Vás začala látkovat řekněme u „staršího“ dítka, od půl roku nahoru apod.? a občas si říkám, kolik jsou zase ty náklady na praní, ptž to asi člověk pere pořád ne..? Ale opravdu nemám ani sebemenší představu, ptž nikdo v okolí nelátkuje. JInak dnes jsem teda vlítla do Tesca, koupila ty jejich zelené 3balíky vel.2 a 3balíky vel.3 a jestli koupím nějaké 1, tak to pak v DM ty jejich babylove s kuponkama a slevama co mám, ale malinko, stejně jsou ty 1 na chvilku..
JInak u Tomika jsem používala Pamprsky 1 a 2 a pak už takové, co byly v akci.. Ale onehda jsem v jedné plinkové diskusi zmiňovala, že mi přijdou třeba 1 a 2 od dané značky super a větší velikosti té stejné značky propad a naopak. Teď teda ještě má plínu na noc a někdy odpo spaní :oops: (strašně moc pije, tak odbourání nám asi chvíli potrvá :(..), ale to už používáme z Rossmana ty jejich Babydream a naprostá spokojenost..
Plínkové diskusi zdar.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
10.7.13 22:18

Já se registrovala na kupi. cz - hlídá to ceny požadovaných položek. Plenky jsou furt někde v akci.
Já čekám prcka až v září, takže zatím jen porovnávám. Podařilo se mi koupit balík bílých pampers new born za 200,– (v akci a ještě se slevou) a ještě jsem koupila Bela Hapy pro nejmenší. A uvidím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.7.13 22:23
@žampionka píše:
a občas si říkám, kolik jsou zase ty náklady na praní, ptž to asi člověk pere pořád ne..?

Peru tak průměrně jednou za 2,5 dne. Mám pračku na 8kg prádla. Tak si to spočti, na kolik to vyjde, oproti jednorázu rozhodně líp.
Dost lidí to kombinuje, jakože na doma látka, to pak stačí třeba jenom čtverce, na ven a na spaní jednoráz. Já třeba dávám jenom látku, stačí to i skoro tříleté (ta má plínu jen na noc).
Je mi ganz egal, jestli dítě bude na roce sedět na nočníku nebo ne, žíly se mi ještě nezkrátily, až si na to přijde, tak to bude umět. :palec:

• Citovat
  • Upravit
adam755
10.7.13 22:39

@žampionka Já peru 1× za 2 dny, peru to společně s ostatními špinavými dětskými věcmi. Malej už jí příkrmy, takže bobek vždycky jen vyklepnu do záchodu a zbytek špíny předeperu mýdlem. Vzhledem k tomu, že i ostatní věci jsou počůraný (kluk - čůrá nahoru, takže bych ho musela při každým přebalování celýho svlíknout anebo holt občas něco počůrá) nebo špinavý od jídla nebo poblinkaný, nedává mi smysl prát pleny zvlášť. Dávám tam olej z čajovníku na desinfekci, používáme ho doma pro různé účely.

Stejně bych to musela prát, takhle je pračka prostě jen plnější.

Mně teda přijde víc práce hlídat akce a vynášet neustále koš a jezdit pro balíky plen do drogerie na druhém konci města, než obden vyndat o trochu plnější pračku a jednou za den předeprat pokaděnou plínu. Používám látkové pleny od narození prvního dítěte, papírové jenom na noc a delší výlety. Druhé dítě zvládám se stejným vybavením, nedokupovala jsem nic, takže jeho přebalování je zatím úplně zadarmo (možná drobně vyšší náklady na vodu se v naší celkové spotřebě ztratí).

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
10.7.13 22:53

Já teda peru plíny extra, občas k nim něco přihodím, ale pračku zaplním v pohodě. Holky obě (jako mimina) kadí 4× denně průměr :mrgreen: Jako pidimimina skoro furt, přebaluji tudíž často a deset jednorázovek denně by dost lezlo do peněz.
Považuji to i za zdravější.
Do velkých obchodů jezdím nerada, sledovat akce by mi tak mohlo.

• Citovat
  • Upravit
358
10.7.13 22:55

Tři děti jsem měla v papírovkách, čtvrté od začátku látkuju, protože jsem si to chtěla vyzkoušet, a říkám si, jak jsem dřív byla hloupá. Jako bych se bála nějaké práce, která vlastně není. Obden dám pračku plen a bílého prádla. Jinak kdybych chtěla porovnávat ceny jednorázovek, podívala bych se na kupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.7.13 23:01

Tak berte me za latkoveho neandrtalce..to se dava jen jedna plinka? a mda to nejake svrchni kalhotky? kolik kousku obsahuje vase „latkova vybava“?jsme neustale venku, takze pokadenou plinu do sacku a pak to doma perete? a neni mokre i obleceni? ty male mimina porad kajdi a curaj, to musi byt plinek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.7.13 23:03

@Netrpělivá takze kdyz obden, nechavas to v kybli s vódou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.7.13 23:09
@žampionka píše:
Tak berte me za latkoveho neandrtalce..to se dava jen jedna plinka? a mda to nejake svrchni kalhotky? kolik kousku obsahuje vase „latkova vybava“?jsme neustale venku, takze pokadenou plinu do sacku a pak to doma perete? a neni mokre i obleceni? ty male mimina porad kajdi a curaj, to musi byt plinek..

Používám systém Bambino mio. Do kalhotek vložím plínku, zapnu a je to. Na noc ještě takovou bambusovou vložku pro větší savost. Synovi je 10,5 měsíce a když ho posadím na nočník, už ví, co tam má dělat. Předchozí děti v jednorázovkách to nechápaly ve dvou letech. Samozřejmě pokud přebalujeme někde venku, musím plínku donést domů, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí