Vítání občánků 2013 Ústí nad Labem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
6.7.13 12:46

Vítání občánků 2013 Ústí nad Labem

Dobrý den maminky z Ústí nad Labem, které jste rodili 2013, už jste dostali poukaz na 5000Kč od města, je to už 3měsíce a pořád se mi neozvali :nevim: čekám na to, abych mohla koupit novou autosedačku, ale asi se nedočkám, dočetla jsem se jen že to vyšetřuje policie, že nás zase okrádali i na této akci :think:

Příspěvek upraven 31.10.13 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
6.7.13 13:34

Já tedy o tom nic nevím. Ale pokud je pravda, že to byla nějaká habaďůra, tak je to teda ostuda. :cert: Ale co si pamatuju, tak s tou poukázkou nikdy žádný problém nebyl. U prvního syna před cca 3 lety jsme jí dostali za podpis s občankou přímo na vítání občánků v Kulturáku. Letos mám smůlu, jelikož na drzhý dítko dostanu prdlajs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Citron_78
15.7.13 09:51

Vítání občánků - formulář žádosti

Taky jsem se po tom pídila - je třeba si stáhnout na stránkách města formulář s žádostí o zařazení do programu Vítání občánků a podat to na radnici. Čas je do 1 roka dítěte a platí pouze pro první dítě. Tak držím palce a jdu ten formulář vytisknout :-)

• Citovat
  • Upravit
Klárka Květinka
9.9.13 12:02

Vítaní Občanku

Malej se narodil 14.6 2013 když sjem byla na Magistrate dát žadost řekli mi že poslední Vítani bylo v září 2012 takže je před nami hrozne moc maminek co rodili dřive a že nevedi jestli vubec nejke vítaní bude a když už tak až jaro 2014 protože nejsou sponzoři ale žadost at si podam. Před třemi dny jsme jim mailovla protože se mame stehovat a pozvánka mi a přijit tudíš na starou adresu a zatim bez reakce.

• Citovat
  • Upravit
Mišula 00
20.10.13 20:04

Vítání občánku

Malá je prosincová. A také stále čekáme. Spousta maminek co se tam byla ptát tvrdí, že se budou pozvánky rozesílat ted v říjnu tak uvidíme. Ještě pár dní do konce měcíce je. :roll:

• Citovat
  • Upravit
21.10.13 09:16

To jsem an to zvedava me řekli neco jinho na FB bazarku holčiny tky psali jedne řekli že to budou posilat druha že si budem chodit jen pro šeky na magistrat a me řekl že nejsou sponzoři tak pravdepodobne se ruší. Asi nevedí co a jak tak lžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrea kudracova
31.10.13 12:14

TAK KDE TO VAZNE

Mymu synovi je uz pres rok a vitani obcanku NIKDE, nevim co mu potom za tech 5000 kč koupim, kdyz uz mu bude pocitam okolo dvaceti let az to dostane. Ja jenom doufam, ze nam potom nabidnete nejake vyrovnani v te same hodnote, protoze, jestli to dostane az bude mit kluk 3 roky, tak uz mu tezko koupim miminkovsky veci a hracky, tak PROSIM ZVEREJNETE KONKRETNI DATUM VITANi A NE NEJAKE SLIBY JAKO ME CO MI TO NA MAGISTRATU SLIBUJI UZ POMALU ROK

• Citovat
  • Upravit
31.10.13 13:37

@binu Martina.Cmejlova@mag-ul.cz napište sem to je paní která to má na starosti. Každemu totiš řikaji eco jineho neustale to řešime na FB -Rodičovske přispevky Ul. Někomu řeknou to co e nekomu že nebude nic jen do konce řijna pošlou šeky. pak zas že přijdou pozvanky do konce řijna a pro šeky si budem chodit a další odpoved byla že od listopadu bude Vítani ale pro maminky o rodili loni v lete pač od te doby na ne nepřišla řada. a my přijdem na řadu až z jara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenicka5
28.11.13 14:39

Milé maminky moje první miminko se narodilo 25.09.2012 a žádost na vítání občánků jsem podala 20.01.2013 a také mi bylo řečeno, že se neví jestli nějaké vítání občánků bude. Dítěti je už 14 měsíců a vítání nikde, ale dneska jsem ve schránce našla dopis z Magistrátu, abych se dostavila na do kanceláře a vyzvedla si šek na dítě v hodnotě 5000 Kč. A to jsme čekali 11 měsíců. Takže maminky držím palečky, aby jste alespoň do schránky dostali stejný dopis jako já.

• Citovat
  • Upravit
101
28.11.13 18:52
@Lenicka5 píše:
Milé maminky moje první miminko se narodilo 25.09.2012 a žádost na vítání občánků jsem podala 20.01.2013 a také mi bylo řečeno, že se neví jestli nějaké vítání občánků bude. Dítěti je už 14 měsíců a vítání nikde, ale dneska jsem ve schránce našla dopis z Magistrátu, abych se dostavila na do kanceláře a vyzvedla si šek na dítě v hodnotě 5000 Kč. A to jsme čekali 11 měsíců. Takže maminky držím palečky, aby jste alespoň do schránky dostali stejný dopis jako já.

Výborně :)aspondobrá zpráva, že se to hnulo, myslím že nevydrželi nápor čekajících maminek, které je bombardovaly telefony a dotazy. Včetně mě :) Já podávala o 3měsíce déle než vy, tak si myslím že brzy dorazí dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.12.13 09:24

Ahojky holky. Muj malej je prosincovej bude mu skoro rok a porad nic. Kdyz tam zavolam pokazdy mi reknou neco jinyho. Je to vtipny. Ale na vanoce by se sek hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenicka5
2.12.13 11:24

No tak šek už mám, a je do obchodu Pompo, Dino hračky, Globus a Šrámek-kočárky. A šla jsem nakoupit malí k Vánocům do obchodu Pompo a tam mi řekli, že mi šek vzít nemůžou, protože je to stále v řešení, abych se když tak stavila příští týden. Tak nevím proč mi ho teda dávali a řekli mi, že začíná platit už od dneška, když to tak není :(

• Citovat
  • Upravit
101
3.12.13 15:12

Tak to je vrchol opravdu a do toho globusu je to vyloženě jen na dětské? :think: Jinak děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenicka5
3.12.13 19:00

Tak to opravdu nevím jak je to do toho Globusu, protože pokud budete něco nakupovat v Globusu musíte jít na jejich info a tam Vám daj bližší informace, ani ta na Magistrátu nevěděla vůbec žádný bližší info…

• Citovat
  • Upravit
klarka_kvetinka
3.12.13 19:05

Tak to je dobrý dneska jsem o 5 psala na magistrat a ja dostanu až v březnu šek. Tento týden posilali maminkam co žadali v únoru ja žadala v červnu a šek mi bde doručen v březnu. 3eky dostanou pouze maminky miminek narozených do 31.12.2013 pak s tim končej protože je to velice nakladne a nemaj a to sponzor prej :-/ taky dobrý už nevedi co by těm dětem sebrali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure