Kdy na první procházku?

226
4.7.13 19:18

Kdy na první procházku?

Maminky, kdy jste poprvé vyrazily s miminkem na procházku, v těchto teplých měsících? Ještě chceme počkat, i když mě to strašně láká už vyrazit s kočárkem.. Včera jsme přišli z porodnice a říkaly nám sestřičky, že šestinedělí je pro maminku na zotavení, takže miminku procházka nevadí a záleží, jak se cítí maminka.. Tak třeba kdybysme o víkendu šli na 30minut, myslíte, že je to brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
4.7.13 19:20

@Beyun
Určitě běžte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315

Já bych klidně na procházku šla. My jsem šli, když bylo malému 14 dní, ale bylo to kvůli strašné zimě, po těch 14 dnech se konečně teplota umoudřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

Jestli se na to cítíš, tak klidně zítra. Miminko bude spát.
Jen pokud bude vedro, tak radši ráno nebo k večeru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Brzy? Venku je super. My byli uz druhy den od propusteni, byli jsme u dr! Je krasne, sup ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.7.13 19:21

No jasně, určitě.. Já rodila na konci října, tak nám říkali, že den dva je lepší je dát jen pod okno a ven až pak, ale v tomhle počasí bych šla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
4.7.13 19:21

Mi sli dned druhy den :-)
Bylo to ale v dubnu. Kdyz nepujdete v nejvetsim paraku pres poledne proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
4.7.13 19:22

Nas Jenik se narodil koncem cervence a taky druhy den po propusteni jsme byly venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.7.13 19:23

My jsme šli hned druhý den po propuštění :) tohle počásko je ideální. Je hezky teploučko, ale né žádné přehnané vedro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
4.7.13 19:26

Tak my pře drokem šli ještě v den propuštění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.7.13 19:27

Jee super, to jsem ráda :)..Už jsem se bála, že mě tady budete kamenovat, že jsem nezodpovědná a hned valím s mimčem ven :D..Tak my se zítra půjdeme na těch 30minutek projít.. Nemá být takové vedro, tak už se těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
4.7.13 19:29

Vyražte. Jenom fakt zvolna a určitě ať jde někdo s tebou. Já jsem po prvním porodu vyrazila s mužem a s kočárem, cítila jsem se naprosto fit a plná sil, byl konec listopadu, zima tak akorát, poprašek sněhu, svítilo slunce, bylo mi krásně. Ušli jsme tak 2 km (?) a cestou zpátky jsem málem omdlela. Pochopila jsem, že jsem sice fit, ale jen dokud sedím na gauči. :D Ale určitě ven běžte, udělá vám to všem dobře.

• Citovat
  • Upravit
21848
4.7.13 19:32

My dojeli v 10 domů, v 1 jsem dodělala oběd a ve 3 už jsme byli venku. Nevím proč s tím dělat nějaký ofrky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
4.7.13 19:37

@Seizdra Protože je matka fakt oslabená. Ofrky jsou na místě, aby se to nepřehnalo. Miminku se na čerstvé vzduchu samozřejmě nestane nic.

• Citovat
  • Upravit
12262
4.7.13 19:47

@Beyun já jela 3 týdny po porodu na kole na půldenní výlet takže jaké šestinedělí? :mrgreen: my chodili ven skoro hned asi za 3 dny po propuštění a byli jsme venku celé dny protože bylo hezky. ze šestinedělí se dělá humbuk kolem, naše prababičky porodili a druhý den šly na pole, neříkám že bych šla taky ale neumím si představit 6 týdnů prosedět doma a chodit ven jen na pár minut :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí