Jméno Vincenc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.13 14:02

Jméno Vincenc

Ahoj, co si myslíte o jménu Vincenc? Jméno našeho budoucího potomka je zatím pro naše okolí tajné a Vincenc je asi to nejméně obvyklé z těch, které jsou v užším kole výběru. Díky za příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
4.7.13 14:04

Vincka znám jednoho, jako děti jsme měly z toho jména celkem srandu, ale teď jako dospělé se mi začalo líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.7.13 14:04

Jdi do toho! Když může být Tobiáš, Tadeáš, Benedikt a jiné, tak proč ne Vincek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
4.7.13 14:07

Mně se líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.7.13 14:08

Chtěla jsem napsat, že je hrozné, ale jak si to opakuju, tak mi se mi snad začlo líbit :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.7.13 14:08

Mě se líbí, jednoho tady máme, říkají mu „Vinci“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.7.13 14:09

Krasny jmeno, taky jsem o nem uvazovala. Jestli budu mit druheho kluka, tak bude urcite Vincent. :kytka: Už dost Tadeášů, Matyášů, Eliášů a Tobiášů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.7.13 14:29

Hezké jméno, moc se mi líbí a narozdíl od -ášů, Danielů, Vojtěchů a Adamů příjemná změna :).

• Citovat
  • Upravit
6836
4.7.13 14:31

Mně se nelíbí. A nelíbí se mi ani Eliáš, Tobiáš a spol. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.7.13 14:36

Pokud bych měla druhé dítě - kluka, tak by byl určitě Vincent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.7.13 14:44

Já si myslím, že vždy se najde v rodině, tak v okolí známých, že se někomu líbit nebude.. Ale je to vaše dítě, každý má jiný vkus a na jménu Vincenc nevidím nic špatného- i když mě se nelíbí, ale mě je osobně jedno, jak se které mimčo jmenuje, každe je prostě roztomilé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
4.7.13 14:47

Vincent je celkem pěkne jméno… Ale můj Jaroušek a popřípadě kdyby byl druhý kluk, tak Adam, se mi líbí o něco víc… :lol: Vincent je hezký ale já bych motala jazyk, takže nic pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9017
4.7.13 14:53

Mě se to líbí, máme ho ve výběru. Pohlaví budem znát až za 4 týdny, ale já cítím, že tentokrát to bude kluk.
Máme cizí příjmení, u prvního jsme měli u kluka variantu Adam, teď se jich všude vyrojilo hrozně moc.
Takže další varianty jsou Teodor, pak tedy Leonard, ale né podle žádného herce, ale jmenoval se tak manželův prastrýc, když jsme to zjistili, tak se nám to zalíbilo. říkali bychom mu Leoši, protože dát jméno se š nemůžem, neb se naše složité příjemní čte se Š na začátku. Jenže těch keců v rodině bude dost, když to uděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
4.7.13 14:57

Pro dospělého se mi líbí, na mimčo už méně. Oslovení „Vincentku“ je hrozně krkolomný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.7.13 15:11

@LL no, dospělý bude pravděpodobně o pár let déle, než v miminovském věku ;). Mě zase přijdou některá teď populární jména hezká na dítěti, ale na padesátníkovi si je nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí